Üdv az oldalon kedves Látogató!

Amire szükséged lehet a szervezés során az Esküvő Party portálon megtalálod


Ha menyasszony vagy és információkat gyűjtesz az esküvőd és a lagzid részleteinek tervezéséhez, akkor jó helyen jársz, megtaláltad a neked készült esküvői portált.

Itt mindent meg fogsz találni amire szükséged lehet az esküvőd szervezéséhez. Ötleteket, tanácsokat, inspiráló képeket és ha már tudod mire vágysz kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő szolgáltatókat is a házasságkötésedhez.

A galériában értesülhetsz a legújabb menyasszonyi ruha trendről, menyasszonyi frizura és csokor divatról, újdonságokról.

Hírt adunk a szolgáltatók akcióiról, kedvezményeiről.

 

Kinek érdemes esküvőszervezőt megbízni?

A bizonytalan, vagy nagyon elfoglalt menyasszonyok és vőlegények számára esküvőszervezési tanácsokkal is szolgálunk és ha még ez sem lenne elég esküvő a katalógusban szereplő esküvőszervezőkből is válogathattok. Szakértelmük, és tapasztalataik valamint az a tény, hogy csakis megbízható és minőségi szolgáltatást nyújtó partnerekkel dolgoznak együtt arra biztatnak, hogy éljetek a lehetőséggel. Ha mégis magatok szeretnétek megszervezni az esküvőtöket és az azt követő lakodalmi mulatságot egy konzultáción mindenképpen érdemes részt vennetek az esküvői teendők litájának összeállításában .

 

Álmaid legvarázslatosabb  esküvői helyszíne

Olyan esküvői helyszíneket gyűjtöttünk össze számodra, hogy akár mini lagzit szeretnél, akár hetedhét országra szólót, meg fogod találni a neked valót.

A szolgáltatók összetételben és persze árban különböző csomagokat állítanak amikből kedvedre válogathatsz. Érdemes közöttük alaposan szétnézni mert a hasonló kategóriájú helyek azzal teszik magukat vonzóbbá, hogy például a  dekorációt ajándékba adják, és-vagy az ifjú pár rendelkezésére bocsájtják a nászutas lakosztályt bónuszként a többi szolgáltatáshoz egy vagy  akár több napra.

 

Dekoráció

Egyes helyszíneken arra lehetőség nyílik, hogy kihelyezett anyakönyvvezetővel akár egy  kastély parkjában gyönyörű   virágkapualatt, hozzátartozóitok könnytől fényesedő meghatott tekintetétől kísérve mondjátok ki az igent.

A helyszín előnyös adottságait és sajátosságait leginkább kiemelő és a Te ízléseddel megegyező dekorációs szolgáltatások is a rendelkezésedre állnak.

 

Vőfély vagy ceremóniamester?

A helyszínt nyilván már a lagzi stílusának ismeretében választottátok ki, ezért könnyű lesz annak eldöntése a násznép hangulatának fokozására és a  nagy nap  gördülékeny levezetésére vőfélyre vagy inkább ceremóniamesterre van-e inkább szükségetek. A lapon szereplő ajánlatok között találtok univerzális, szakmájuk minden csínját-bínját tökéletesen értő profikat, akik minden körülmények között képesek tudásuk legjavát nyújtani és észrevétlenül mégis határozottan levezényelni életetek legszebb napját.

 

Zenekar vagy DJ?

A lakodalom másik fontos hangulat meghatározó elemének a zenekarnak a kiválasztásánál is érdemes a vőfélyetek tanácsát kikérni.

Ha már kiválasztottad  a menyasszonyi ruhádat és kiegészítőket hozzá, van fodrászod, sminkmestered, menyasszonyi csokrod és találtál szimpatikus fotóst videóst is akkor elkezdhetsz keresgélni a különleges szolgáltatások között.

 

Legyen különleges 

Akár tűzijátékra vágysz, akár felröppenő fehér galambokkal vagy lepkékkel szeretnéd a magatok és a násznép számára felejthetetlenné tenni a nagy napot itt biztosan találsz szolgáltatót aki valóra váltja az álmodat.

Ha egy csoki szökőkúttal gazdagítod a lagzis menü kínálatot garantáltan az összes rokon gyermek örökre a szívébe zár.

 

Szükség van tánctanárra?

Ha  nem vagytok egy táncstúdió gyakorló táncosai és Te egy előrelátó menyasszony vagy akkor nem várod meg az esküvőd napját annak felismerésével, hogy tudtok-e együtt táncolni a pároddal vagy sem, hanem szétnéztek a környéken lévő tánciskolák környékén és egy szimpatikust kiválasztva már hónapokkal a nagy nap előtt vesztek néhány órát. Gyakorolni pedig otthon is lehet, sőt érdemes. Ebben is próbálunk segíteni nektek a tánciskolák, tánctanárok összegyűjtésével. A lakodalomban már egy profi táncospár önbizalmával rophatjátok a táncot.

 

Ha valamelyik  esküvővel vagy lakodalommal kapcsolatos kérdésedre, kételyedre nem találod meg a választ vagy tanácsot az oldalon kérlek írj és a lehető legrövidebb időn belül pótoljuk a hiányosságot. ( [email protected] )

 

Sok sikert a szervezéshez!

Katona Andrea

Szerkesztő

All

Top Rated

Esküvői Helyszín, Kastélyok

Popular
  • Meghívó, Vendégkönyv
  • Esküvőszervező
  • Helyszín
  • Menyasszonyi Ruhák

Esküvőszervező, ha egyedül nem megy

Ki szervezze az esküvőt?Az esküvő megszervezése komoly próbatétel elé állítja az ifjú párt és családjaikat, de az esküvő napja minden egyes bosszantó percért kárpótol, amely az előkészületek során ősz hajszálakat sző a szervezők tincsei közé.

 

 

Minilagzi helyszínek

MinilagziA legtöbb szerelmespár úgy érzi, övé a világ és senkire sincs szüksége többé a párján kívül. Éppen ezért a fiatalok körében nagyin is gyakran vetődik fel egy pici , pár személyes, modern esküvő gondolata.

hirdetés

Kiemelt partnereink

Kövessen minket:

Hírlevél feliratkozás

hamarosan