Legtöbbünk válasza, ha megkérdezik élete legboldogabb eseményéről az esküvőjét fogja mondani. Ha a  házasságkötő termek falai mesélni tudnának…

Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen. A vacsorát elfogyasztják, a mulatozó násznép hazamegy. Ami mindezek után megmarad örökre: a FOTÓ.
Egy fotós számára izgalmas és hálás téma két szerelmes ember sorsfordító óráit rögzíteni az utókornak. 

Mi alapján válasszunk?

Megörökíteni a soha vissza nem hozhatót, gyönyörű feladat. Az elkészült kép a gép mögött álló ember lelkének egy lenyomata, egyfajta visszatükröződése.

 

Az esküvőfotózás a fényképészet egyik legkreatívabb területe, speciális, összetett és izgalmas. Talán itt a legtöbb az esély valami igazán gyönyörű hallhatatlanná tételére. Egy esküvői fotó akkor szép, ha őszinte pillanatokat őriz. 

 

Szerencsére ma már kiment a divatból a műtermi, mesterséges, természetellenes testtartásban arcán fagyott mosollyal pózoló menyasszony.

Mindenek előtt: maradj természetes

 A hangsúly a természetességen és az érzelmeken van. Bensőségesség, öröm és elegancia hatja át az elkészült munkákat. Nincsenek erőltetett beállított pózok. Egyedi portrék elkészítése a cél, az elkapott pillanatok élnek és érzelmekkel telítettek. 

Emlék az utódainknak

A fotók egy történetet mesélnek el az új házasok Nagy Napjáról. Mindannyian olyan fotókra vágyunk, amely sok-sok év múltán is képesek felidézni bennünk a minden porcikánkat átjáró boldogságot. Az emlékek fakulnak, kopnak, felidézni őket szívet melengető, kellemes elfoglaltság.