“A király liliomja” Esküvõi Ruhaszalon

Szalonunk célja, hogy a menyasszony és a võlegény is megtalálja tökéletes öltözékét a nagy napra! Esküvõi ruhaszalonunkban menyasszonyaink válogathatnak a csodálatos dán LILLY menyasszonyi ruhák és kiegészítõk közül, võlegényeink pedig a világszerte ismert német WILVORST és TZIACCO öltöny kollekciók széles skálájából választhatják ki a nekik legmegfelelõbb öltönyt.

A Fotósbácsi – esküvõ fotózás

Egy fotós számára a legmegtisztelõbb és legfelelõsségteljesebb feladat, ha egy pár, élete egyik legszebb, és legfontosabb eseményének dokumentálásával bízza meg. Hiszek benne, hogy a házasság egy életre szól. Az esküvõi fotós felelõssége, hogy a fotókat jó szívvel vegyétek elõ, és büszkén mutassátok nagy napotok legszebb pillanatait, családotoknak, barátaitoknak, de évtizedekkel késõbb majdani unokáitoknak is. Amennyiben olyan esküvõi fotós személyét kerestek, aki ennek a felelõsségnek tökéletesen tudatában van, akkor tekintsétek meg honlapomat, munkáim keresztmetszetét. Bízom benne, hogy nemsokára már, személyesen beszélgethetünk esküvõtök részleteirõl! Addig is: Nagyon sok boldogságot kívánok közös éleletekhez! 🙂 A Fotósbácsi

A nõiesség titkai

Az igazán nõies menyasszonyok itt választják ki a fehérnemûiket. Igényes termékek Lengyelországból, egyenes a Gyártóktól. Forgalmazott márkáink: OBSESSIVE, LIVCO CORSETTI, BEAUTY NIGHT, ANDALEA, ANAIS, BALLERINA, JULIMEX, PLIÉ

A.N.T. zenekar

Az A.N.T. zenekar az ország egész területén vállal fellépést esküvőkre,bálokra és egyéb rendezvényekre. Elöljáróban annyit, hogy immár 27 éve szórakoztatjuk a nagyérdeműt, és még reméljük egy ideig az így is marad. 🙂

Adél Esküvõi Ruhaszalon

Kedves Menyasszony, Kérlek tekintsd meg kollekciónkat, mely remélhetõleg elnyeri tetszésedet! Amennyiben nem találtad meg álmaid ruháját, ne csüggedj, a honlapunkon ruháinkból csak ízelítõt láttál! Látogass el szalonunkba, ahol kellemes környezetben, szakirányú kiszolgálásban részesülsz! Azon dolgozunk, hogy megvalósíthasd álmodat! Szeretnénk kiszolgálni teltkarcsú vendégeinket is ezért olyan fazonú ruhákat is kínálunk, melyek elõnyösek a nõies idomoknak. Tekintsd meg kollekciónkat és találkozzunk a szalonban!

After8 Party band

Profi élőzene minden korosztálynak, minden stílusban! Magyar és külföldi slágerek, igény szerint magyaros mulatós stílus, mely adott esetben teljesen el is hagyható. www.after8party.hu Dobja fel esküvőjét egy különleges hangulattal: kérésre éjfél után fergeteges vadnyugati hangulatot varázsolunk, profi táncosokkal (www.williamsband.hu) Ceremóniamester ajándékba, éjfél után DJ. Vegye igénybe tv-s operatőrünk és fotósunk széleskörű szolgáltatásait is, hogy az emlék örökre megmaradjon.

Ahol az Álomruhád elkészül

Mióta belecsöppentem az esküvői ruhák világába, rátaláltam arra amit csinálni szeretek. Mivel én is voltam menyasszony, tudom milyen érzés készülődni a nagy napra. Tudom, hogy ez az esemény nagyon fontos egy lány életében. Tudom, hogy milyen örömteli érzés a tökéletes ruhára rátalálni. Ebben tudok neked segíteni, hogy megtaláld azt a ruhát amiben a legszebb leszel azon a napon. Egyéni elképzeléseid, igényeid alapján meg tudom valósítani neked azt a ruhát.

Air Brush MakeUp

Ragyogó smink a nagy napra. Te is szeretnél egy szuper tartós víz- és könnyálló sminket a nagy napon? Magera Viktória vagyok, kozmetikus, sminktetováló szakember és okleveles sminkes. Elkészítem számodra a tökéletes sminket.

Alacard Esküvõi Meghívó

A meghívó egy esküvõ esetében az elõétel az étlapon, amely elõrevetíti az esküvõ stílusát, hangulatát és betekintést enged a pár személyiségébe. Az esküvõ látványa akkor lehet igazán személyre szóló és egyedi, ha egy egységes színvilágot és stílust képvisel. Hiszen nincsenek írott vagy íratlan szabályok, amelyek tartalmaznák a kötelezõ esküvõi színkombinációkat. Lehet klasszikus vagy bohókás, minimalista vagy formabontóan színes. Mindez csak rajtatok múlik… A meghívó alapján alakul ki az elsõ közös benyomás az ifjú párról, ezért nagyon fontos, hogy olyan legyen, amilyenek Ti szeretnétek és nem egy általánosan elfogadott sablonos forma. Az ültetõ kártyának, menükártyának és az ültetési rendnek harmonizálnia kell a meghívóval, de ez esetben is széles a lehetõségek palettája.

Albertó Öltönyház

Az Alberto Öltönyház több, mint 20 éves tapasztalattal öltöztet vőlegényeket, örömapákat, üzletembereket. Üzleteinket megtalálja Kisvárdán, Mátészalkán és Nyírbátorban. Üzletünkben a késztermékeket azonnal méretre igazítjuk. A nem konfekció méret esetén méretre készítjük rövid határidővel. Cégek, szalagavató diákok számára egyen öltönyöket nagyker áron készítünk. Forduljon hozzánk bizalommal!