Párkapcsolati elemzés a születési horoszkópotok alapján
Szolgáltatás leírása:

Most szerelmes vagy és boldog, hiszen az esküvődre készülsz és ez remek, de biztosan te is kíváncsi vagy mit tehetsz érte, hogy így is maradjon.

Karnak Kft
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Cégünk 1990-ben alakult és céljaként az esküvői ruha készítők alapanyag szükségletének az ellátását tűzte ki. Mára Közép-Európa legnagyobb esküvői ruha anyagokkal, csipkékkel, gyöngyökkel, egyéb kiegészítőkkel és kész esküvői ruhákkal foglalkozó nagykereskedésévé vált. Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így elérhető áron tudjuk őket tovább adni. Olyan gyárakkal állunk kapcsolatban, akik a legnagyobb, a leghíresebb menyasszonyi ruha gyártókat szolgálják ki. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelő magas színvonalú termékek alkossák választékunkat. Nálunk több száz különböző csipkéből és textíliából válogathatnak raktárkészletről, de ha valami egyedit szeretnének arra is tudunk megoldást. Az alapanyagok mellett gyöngyök, flitterek, ékkövek, rátétvirágok garmada segíti a tervezők, készítők munkáját . Miután termékeinket raktáron lévő készletből szállítjuk, így biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást és hogy a rendelések 2 munkanapon belül megérkezzenek vásárlóinkhoz. Rendeléseiket nem csak az Interneten keresztül, hanem telefonon vagy levélben is leadhatják és természetesen várjuk Önöket, hogy meglátogassák bemutató termeinket is.

Rouge tánczenekar
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Lakodalmak, bálok, rendezvények igényes élőzenei szolgáltatása az ország egész területén. Igénytől függően 2-3 fős felállásban.

Repeta Zenekar
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

: Zenekarunk fő mozgatórugója - a mindig garantáltan jó hangulat mellett -, a zenei igényesség, kitartás és alázatosság. Ismerjen meg minket, s mi ígérjük nem okozunk majd csalódást! Lehet bál, céges rendezvény, falunap, lakodalom, party, születésnap, igyekszünk minden korosztály zenei igényeit kielégíteni. Az adott rendezvény jellegétől függően egyedi kérést is teljesítünk. Palettánkon a retrótól az aktuális slágerzenéig minden megtalálható: a hatvanas évektől napjainkig terjedő időszak magyar és nemzetközi slágerei, rock and roll, latin és disco, mulatós és lakodalmas zenék.

Mico Fogadó
Szolgáltatás leírása:

Esküvői rendezvények lebonyolítását korrekt áron vállaljuk, vendégeit elszállásoljuk. Esküvői menü sorok bőséges, lakodalmas fogások az önök elképzelései szerint. Érkezéstől távozásig szóló ital csomagokkal. Torta és apró sütemény, zárjegyes italok behozatalának lehetőségével. Ajándék köszöntő ital, kedvezményes szállás lehetőség.A zenészét hozhatja magával ha nincs ajánlani tudunk. Ingyenes parkolás.

LarisDesign
Szolgáltatás leírása:

A legszebb esküvői meghívók Nálunk megtalálja a legszélesebb körű esküvői meghívók választékát. Több mint 200 eredeti és modern dizájnnal rendelkező meghívó áll a rendelkezésére kiváló áron. Gyors szállítás és személyes megközelítés nálunk természetes. Válasszon széleskörű kínálatunkból, nálunk talál luxusos, elegáns, virágos, egyszerű és kreatív de akár fényképes meghívókat is. Ha mégsem sikerült választani esetleg saját elképzelése van keressen meg minket és mi elkészítjük testreszabott meghívóját is. Az értesítőkön kívül készítünk meghívíokat az ünnepi asztalhoz, ültetőkártyákat, menükártyákat, címkéket üvegre és még sok más nyomtatott terméket. Teljes újdonságnak számít az esküvői logó. Mindent egyszerűen megrendelhet, otthoni kényelemmel, weboldalunkon mindent megtalál egyhelyen.

Jánosi Meghívó- Jánosi Szilvia
Szolgáltatás leírása:

Elsősorban kézzel készített meghívókat, ezen kívül ültető kártyákat, menükártyákat, vendégkönyveket és köszönetajándékokat készítek, de webáruházban megtalálják újdonságként a lézervágott és dombornyomott meghívókat is.

Veréb Cecília Sminkes
Szolgáltatás leírása:

Ellenállhatatlanul gyönyörűvé varázsollak életed nagy napján!

After8 Party band
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Profi élőzene minden korosztálynak, minden stílusban! Magyar és külföldi slágerek, igény szerint magyaros mulatós stílus, mely adott esetben teljesen el is hagyható. www.after8party.hu Dobja fel esküvőjét egy különleges hangulattal: kérésre éjfél után fergeteges vadnyugati hangulatot varázsolunk, profi táncosokkal (www.williamsband.hu) Ceremóniamester ajándékba, éjfél után DJ. Vegye igénybe tv-s operatőrünk és fotósunk széleskörű szolgáltatásait is, hogy az emlék örökre megmaradjon.

Mendei Kuruc Csárda
Szolgáltatás leírása:

A Csárda két kb 40-50 fő befogadására alkalmas teremmel , 150 fős kerthelyiséggel ,valamint 1500 m2 -es parkkal várja kedves vendégeit . Berendezéseivel felidézi a régi paraszti és urasági házak hangulatát,ahol a dolgozóink igény esetén népviseleti ruhákban szolgálják ki a kedves vendégeinket . Mendei Kuruc Csárda régmúlt idők hangulatával ,igazi magyaros ízekkel,kerti látványkonyhával ,bográcsételekkel várja kedves vendégeit . Jöjjön el hozzánk , töltsön el nálunk egy kellemes ebédet ,vagy egy hangulatos vacsorát . Egész évben vállalunk esküvők , keresztelők, születésnapok, családi összejövetelek céges rendezvények teljes körű lebonyolítását,egy igazán magyaros helyszínen!Hangulatos 1500 nm -es parkunkban fotók készítésére valamint pezsgős koccintásra van lehetőség.Esküvői menü 2900 Ft/fő ártól Italcsomag (korlátlan) már 2800 Ft/fő .