Adél Esküvõi Ruhaszalon
Szolgáltatás leírása:

Kedves Menyasszony, Kérlek tekintsd meg kollekciónkat, mely remélhetõleg elnyeri tetszésedet! Amennyiben nem találtad meg álmaid ruháját, ne csüggedj, a honlapunkon ruháinkból csak ízelítõt láttál! Látogass el szalonunkba, ahol kellemes környezetben, szakirányú kiszolgálásban részesülsz! Azon dolgozunk, hogy megvalósíthasd álmodat! Szeretnénk kiszolgálni teltkarcsú vendégeinket is ezért olyan fazonú ruhákat is kínálunk, melyek elõnyösek a nõies idomoknak. Tekintsd meg kollekciónkat és találkozzunk a szalonban!

Kézmûves Cukrászmûhely
Szolgáltatás leírása:

Hagyományos technológiával, eredeti természetes alapanyagokból, friss készítésû termékek elõállítása. Rendezvények, esküvõk teljes körû kiszolgálása. Egyedi megrendelések, kívánságok igények teljesítése. Édes, sós teasütemények, esküvõi torták dísztorták, torták, tortaszeletek, tányérdesszertek, rétesek, piték, poharas desszertek, francia desszertek, mini torták, mini desszertek gazdag szín és formaválasztékban a legújabb trendnek megfelelõen. Minden igényszint teljes körû kiszolgálása.

Horváth Ervin Esküvõ Dj
Szolgáltatás leírása:

Kedves Jegyespár! Ha azt határoztátok el,hogy szakítatok a hagyományokkal, szeretnétek,hogy mindenki a legjobban érezze magát majd a Ti nagy napotokon,tehát szeretnétek,hogy Dj zenéljen,szeretnétek,hogy mindenki arra táncoljon majd,amit igazán szeret,keressetek fel! Minden generáció meg fogja találni a dalok közt a kedvencét és a hangulat ettõl lesz felejthetetlen! A hangtechnika felsõ kategóriás,a dalok mintha élõben szólalnának meg. A zenei blokkok közti átmenet stílusos és élvezetes lesz. Sztárvendégek fogadása,a velük való együttmûködés is természetes számomra. Szolíd,ízléses,nívós fénytechnika fokozza majd a hangulatot! Zalaegerszegen lakom,de az ország bármely pontjára szívesen megyek. Tehát ha egy igazán különleges,mindemellett exkluzív,esetleg szabadtéri partyt szeretnétek az esküvõtök éjszakáján,találkozzunk! Segítek nektek ebben!

Perlina Esküvõi Ruhaszalon
Szolgáltatás leírása:

Szalonunk sok éves tapasztalattal várja a minket választó menyasszonyokat és hozzátartozóikat családias hangulatú szalonunkban. Nálunk vendégeink 5 világmárka közül válogathatnak. A francia Pronuptia könnyû, légies, kifejezetten vékony nyári ruhái nagy kedvencei a magyar menyasszonyoknak. A német IDM elképesztõen elegáns, királynõi, nagyon impozáns ruhákat vonultat fel évrõl évre. Szalonunk bõvült a csodaszép Jola Moda lengyel és Amélie német ruhamárkák kínálatával. Mindkét márka darabjai rendelhetõk. A Jola Mode modellek már mindössze 3-4 hét alatt megérkeznek, a német Amélie ruhákra 4-5 hónapot várni kell, de a minõség és megbízhatóság mind két kollekciónál garantált.

Hotel Aqua Eger*** & Zsálya Bisztró
Szolgáltatás leírása:

Hotel Aqua Eger*** egy olyan különleges atmoszférájú hely, ahol a vendégek Eger igazi esszenciáját kaphatják: vendégszeretet, valódi gasztronómia, nemes borok, gyógyvizek, kirándulások, felfrissülés, ellazulás.

Palantic Esküvõi Ékszerkollekció
Szolgáltatás leírása:

A gyönyörû ruha és a különbözõ kiegészítõk együttese gondoskodnak arról, hogy az ara a legszebbnek, a legcsodálatosabbnak érezze magát a saját esküvõjén. A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása után az egyik legfontosabb dolog a tökéletes esküvõi ékszer kiválasztása. Mi ebben szeretnénk segítséget nyújtani a kedves menyasszonyoknak. Több mint 10 éves tapasztalattal, profi tanácsadással exkluzív környezetben segítjük kiválasztani a ruhához, és fõleg a menyasszonyhoz leginkább illõ esküvõi ékszert, azért, hogy az ara valóban királynõnek érezhesse magát élete Nagy Napján! Biztosak vagyunk abban, hogy a Palantic esküvõi ékszerkollekcióval nem csak a leendõ férjét, de az egész vendégsereget elkápráztatja. Egy különleges, egyedi készítésû menyasszonyi ruhához kizárólag egy különleges, egyedi készítésû ékszer illik. Kollekciónk I. osztályú, kézzel készült minõségi darabokból áll melyek a menyasszonyok részére a legfinomabb sterling (925 ‰) ezüstbõl készültek Swarovski kristállyal és gyöngyökkel díszítve, illetve a leendõ „tüzes” menyecskéknek a (piros, bordó) ruhájukhoz a piros, gránátköves ékszereket ajánljuk. A gránátkõ (pirop) eredeti neve a pyropos szóból ered, melynek jelentése „tüzes szemû”. A kõ meleg színe a szenvedélyességet, a boldogságot jelképezi, ami feltétlen fontos egy házasságban. Budapesten négy üzletünkben és Debreceni ékszerboltunkban is szertettel várjuk kedves vásárlóinkat.

Markiel Szilvia esküvõi sminkes
Szolgáltatás leírása:

Látogass el - és regisztrálj a http://eskuvoisminkes.hu weboldalon, majd töltsd le a 2012-es évre szóló akciós kuponokat, mellyel most kedvezményesen juthatsz hozzá a menyasszonyi smink elkészítéséhez! ( A kuponnal most 10 000Ft a menyasszonyi smink!) Amennyiben úgy döntöttél, hogy eljössz hozzám egy (próba)sminkre, a következõ adatok (név, telefonszám, dátum, email cím, mire jelentkezel) elküldésével lehetõséged van idõpontot kérni, amelyet követõen visszaigazolást küldök! Email: [email protected]

OneManBand – az alkalmi zenei partner – esküvõi dj bakelitrõl
Szolgáltatás leírása:

Esküvõi dj bakelitrõl... Esküvõi partyk , céges rendezvények , privát bulik minõségi zenei szolgáltatása a 60'- 70's évek slágereitõl napjaink meghatározó zenéjéig . A zenei igényeket rugalmasan kezelem.

Klastrom Masszázs Gyõr
Szolgáltatás leírása:

Igazán széppé az tesz az esküvõdön ha kipihent vagy és ragyogó. Egy kellemes frissítõ masszázs a nagy nap elõtti izgalmak közepette feloldja a feszültséget, felfrissít testileg lelkileg.

Nagy Dávid Esküvõ Fotós
Szolgáltatás leírása:

Minõségi Esküvõi Fotózás professzionális felszereléssel (full frame). Esküvõfotózás kezdve az elõkészületektõl, a kreatív esküvõi portrésorozatot, a szertartások fotózásán át a menyecsketánc pillanatainak megörökítéséig, fotózsurnaliszta stílusban. Az esküvõi csomag összeállítása, és annak árának meghatározása (normális keretek között) a megrendelõ kérése alapján történik. Segítségként a leggyakoribb igényeknek megfelelõen összeállítottam néhány csomagot, ami a weboldalamon elérhetõ. Részletes egyeztetés keretében, kérlek keress telefonon, vagy e-mail-ben!