Trenddek Kreatív Mûhely

Esküvõi meghívók A5 méretben, digitális gépen nyomva, szitázott meghívók készítése, ültetõkártyák, menükártyák, menühengerek készítése.

Szécsényi Hagyományõrzõ Mûhely

Iparmûvészeti Lektorátus által zsûrizett modellekkel szeretném vásárlóimat elbûvölni, és a hagyománytiszteletre, az õsi letisztult, míves formákra irányítani a figyelmet. Van egy szlogenem, engedjék meg, hogy megosszam Önökkel: "Az Angol-trónörökösnek skót-szoknyája, Az Osztrák-kancellárnak tiroli bõrnadrágja, A Magyar fiatalnak Bocskai-kabátja az igazi ünneplõ!"

Esküvõi Meghívónk

A 4M márkájú meghívókat francia, belga és holland mûvészek tervezik és Olaszországban gyártják. Legmagasabb igényeket is kielégíti, különlegesen szép kartonokra nyomott, változatos formájú és stílusú kártyáik a nyugati nyomdatechnika csúcsát képviselik. Inyenceknek ajánljuk! A szíriai meghivóinkat azoknak ajánljuk, akik a klasszikus stílust kedvelik: hófehér kartonon gyöngyházfényû vagy halvány rózsaszín minta, díszkrét aranyozással. nagy sikernek örvend a 5 fajta dobozos meghívó, melynek a doboza a meghívóhoz hasonló vidám, illetve romantikus mintázattal van ellátva. Card Line színtén szíriai meghívóink különleges lézerkivágással készültek ami tökéletes csipkehatást ad a papírnak. Ezen meghívóink még alig ismertek Magyarországon- A különlegest szeretõknek ajánljuk. A Cardnovel meghívóink pedig magas minõség és alacsony árhatásával, romantikus és vidám, négyzetalakú meghivóival arat hatalmas sikereket.

Esküvõi Riport Fotó

A képeimet úgy alkotom, hogy azokkal illusztráljam az esküvõd legbensõségesebb pillanatait és mindvégig hagyom, hogy megmutasd az egyéniségedet. Esküvõi riport fotókat készítek, hogy többet nyújtsak a megszokott fotós stílusjegyeknél.

Kerekerdõ Turisztikai Központ

Ahol többet kap, mint gondolná...Mindent a vendég kívánságának, igényének, pénztárcájának megfelelõen...a legjobb választás azoknak, akik. csendre és nyugalomra vágynak, elõnyben részesítik a meghitt családias légkört, szeretik a házias ételeket, akár nagy létszámú (400fõs), akár kis létszámú rendezvényben gondolkodnak. Szívbõl ajánljuk a Kedves Jegyes Pár figyelmébe a Napkelte Panzió 80 fõs Naptermét.

Bojti Ékszer Jegygyûrû, Karikagyûrû

Eljegyzési ékszerek, jegygyûrûk, karikagyûrûk, egyedi ékszerek nagy választékban kaphatók üzletünkben. Ha nem találod meg a számodra leginkább vonzó darabot, oszd meg velünk az elképzelésedet és megvalósítjuk álmaid esküvõi ékszerét. Hogy igazi meglepetés maradhasson kedvesed számára az eljegyzési gyûrû és a méret mégis stimmeljen néhány tipp a méretvételhez: kérd a menyasszonyjelölt egyik közeli rokonának segítségét, aki már vásárolt gyûrût neki, hátha emlékszik a méretre. Álmában mérd meg cérnával az ujját, vagy rajzold körbe egy lapon amíg zuhanyzik. Esetleg próbáld fel a saját ujjadra pl kisujjadra és az üzletben ez alapján segítünk kiválasztani a megfelelõ méretet. További segítségért látogass el üzletünkbe. [email protected]

Karikagyûrû Szalon és Ékszerüzlet

AJÁNDÉK SZÁLLÁSUTALVÁNY! Karikagyûrû vásárlóknak 1 hét ingyen Kanári-szigeteki tartózkodást adunk ajándékba apartman elhelyezéssel! Karika gyûrûk már 8.900 Ft-tól! Diszkont ár: 8500 - 8900 Ft/gramm Készítés hozott aranyból is. Karikagyûrûk azonnal elvihetõk vagy minta után készítés akár öt munkanap alatt. Különleges igények teljesítése! Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Varga Csaba esküvõi fotós

Varga Csaba díjnyertes esküvõi fotós. Kreatív fotózás, esküvõi fotóriport.

Octosys Esküvõi Sátorbérlés

Rendezvény, party és raktári sátrak bérbeadása, kölcsönzése. Cégünktõl bérelhetõ sátor fajták bármelyike kiváló helyszínt biztosít a kiállítások, konferenciák, esküvõk és egyéb rendezvények lebonyolítására. Party sátraink 5 x 10 m, 5 x 8 m és 4 x 6 m kivitelben állnak rendelkezésre. Rendezvénysátraink méretei 20 x 50 és 15 x 40 méter. Magassága a gerincnél 6 méter, az oldalfalnál 3 méter. A hosszúság 5 méterenként csökkenthetõ, illetve növelhetõ. Sátor kiegészítõk széles skálája opcionálisan igényelhetõ, legyen szó akár szõnyegezésrõl, klimatizálásról, színpadról, bútorzatról, díszítõ dekorációról. Aljzatrendszerek, padozat és dobogózás gyári kivitelben, sátorbérléshez vagy egyedi igényeknek megfelelõen.

J&D Koktélszerviz

Legyen az baráti összejövetel, céges rendezvény, szalagavató, házibuli, bál vagy lakodalom… a J&D KOKTÉLSZERVIZ elõvarázsolja a hangulatot és az ehhez elengedhetetlen színes és finom alkoholos és alkoholmentes koktélokat ízlés és igény szerint, sosem feledve azt, hogy a mixer legfontosabb kelléke a mosolya…