Egyedi esküvői helyszín

Mad Club Egyetemi Rendezvényház

Minden igényt kielégítő étel, ital kínálat. Ültetett rendezvény 95 főig, terasszal 135 főig. Állófogadás 250 főig. Kitelepülés 400 főig eszközökkel, sátorral, szakácsokkal, pincérekkel , mixerekkel. Eszközök bérbeadása

Óbudai Rendezvényház

Az Ön rendezvényeinek legideálisabb helyszíne az Óbudai Rendezvényház- és konferenciaterem a Hajógyári-szigeten. A modern konferencia és esküvőhelyszín csodálatos, 40-50 éves platánfákkal ölelt környezetben helyezkedik el, gondozott, 3 hektáros természetes park közepén. A 300 m2-es Nagyterem és a 100 m2-es Kisterem egyaránt alkalmas konferenciák, előadások, oktatás valamint polgári esküvői szertartások és vacsorák megrendezésére.

Öbölház

Az Öbölház Rendezvényközpont egyik fontos erőssége az egyedülálló környezet. Az épület fedett tetőteraszáról körpanoráma tárul a vendégek elé. A földszinti termek is mindkét dunai oldalukon padlótól mennyezetig üvegezettek, így a vendégeknek a legkényelmesebb „bent is kint” érzésük lehet akár hideg idő esetén is. A földszinti teraszok közvetlen kapcsolatot teremtenek az épület és az azt övező park között. Az Öbölház Rendezvényközpont teraszait körbevevő pázsit is használható vendégtérként, így jó időben óriási terület áll rendelkezésre a legigényesebb kivitelben.

Vén Hajó Étterem

Kérjen ajánlatot esküvőjének teljeskörű lebonyolítására vagy a fontos részletekre. Esküvőszervező csapatunk segít Önnek, hogy az esküvő előkészítése során csak a legfontosabb döntéseket kelljen meghoznia, az esküvő napján pedig királynő lehessen.

Duna Palota

A Nad’or Events rendezvényközpont a belvárosban, V. kerület nem rég gyönyörűen felújított szívében, a Szent István Bazilika közvetlen szomszédságában található Dunapalotában működik. A háromemeletes, gyönyörű neobarokk épület 1897-ben Tiszti Casinóként nyitotta meg kapuit. Az akkori pezsgő társadalmi élet igényeinek megfelelően az impozáns palota különböző méretű és funkciójú helyiségekkel rendelkezik, melyek most komoly arculati átalakításon mennek keresztül. A Duna Palota otthont ad esküvőknek, konferenciáknak, üzleti találkozóknak, kiállításoknak, koncerteknek, színházi előadásoknak, művészi esteknek, divatbemutatóknak.