Esküvői fotós, videós

Valentinfilm – DSLR esküvői film
Szolgáltatás leírása:

Kedves Jegyespár! A manapság elterjedt esküvői videókhoz képest egészen más típusú munkákat készítünk az egész országban és a határon túl is. Ezzel biztosítjuk, hogy jó érzéssel nézzétek filmeteket, büszkén mutassátok rokonaitoknak és évek múltán is örömötöket leljétek a film újranézésében. Lássuk, mit is jelent ez a gyakorlatban: DSLR filmjeinkben kiemelt szerepet kap az élő hang. Többek között hallható az anyakönyvvezető beszéde, a násznép ujjongása csokordobáskor, és a szülők pohárköszöntője is. Könnyed, laza riportot készítünk Veletek megismerkedésetekről, a násznép tagjaitól pedig történeteket, jókívánságokat gyűjtünk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezeket a történeteket tudatosan szerkesztve illesszük a filmbe, és így álljon össze a teljes napot bemutató közel 1 órás mű. Ezekkel a megszólalásokkal és élő hangokkal egy dinamikus lüktetésű, szórakoztató, és jó hangulatú videó lesz a végeredmény. Célunk, hogy a film tényleg olyan legyen, amilyet megálmodtatok, ezért lehetőség van a módosításra is. A film megtekintését követően pedig garantáltan azt fogjátok érezni, hogy „de megnézném még egyszer”! És hogy teljes legyen a kép, nézzétek meg bemutatkozó filmünket honlapunkon! Jó szórakozást kívánunk! Valentinfilm

Esküvő fotózás Veres Jánostól
Szolgáltatás leírása:

Az esküvő szép és felejthetetlen élmény mindenki életében. Fontos és nagy elhatározás, amit szüleinkkel, rokonainkkal és barátainkkal közösen ünnepelünk meg. Szívünkben őrizzük mindannyian a legszebb pillanatait egy egész életen át. A lázas készülődést, az utolsó simításokat a menyasszonyi ruhán, az uszályhordó apróságok első tétova lépteit, a szertartások megható pillanatait, a gyűrűk felhúzását, az első csókot, a szülők elérzékenyült tekintetét. A rizsszemek áradatát, azt, hogy ki kapta el a menyasszonyi csokrot, az esküvői torta felvágását, a menyasszonytáncot… A képekkel, amit készítek, igyekszem megállítani kicsit az időt és megörökíteni a legemlékezetesebb pillanatokat, hogy örömmel és büszkén mutathassák meg ismerőseiknek, barátaiknak, gyermekeiknek, unokáiknak a fotókon keresztül, milyen is volt az a felejthetetlen nap.

Bakonyi Tamás Esküvői Fotó, Videó
Szolgáltatás leírása:

Esküvői fotó videó.

Weigert Images – esküvői fotózás
Szolgáltatás leírása:

A Weigert Images országosan vállalja esküvők fotózását. Az elkészült fényképek digitális formátumban és exkluzív minőségű esküvői albumokban kivitelezve is igényelhetők. Kérem tekintse meg weboldalamat!

P&P Digital Videó Stúdió
Szolgáltatás leírása:

Esküvői videó készítése televíziós nagy kamerával. Broadcast videofelvételek készítése HDV, DVCAM, DV rendszerben. Többkamerás felvételek készítése akár helyszíni keveréssel, közvetítéssel, kivetítéssel. Reklámfilmek, referenciafilmek, bemutatófilmek, klipek, etűdök, spot-ok készítése. Komplett esküvői film, illetve rövidített film készítése Eseményrögzítés, nyersfelvételek, rejtett kamerás felvételek készítése. Projektoros képkivetítés rendezvényeken, előadásokon (nagy fényerejű Sony berendezéssel). Kültéri és beltéri hangosítás (akár rádiómikrofonokkal is), zeneszolgáltatás. Intercom-os utasítórendszer kiépítése. Kép és/vagy hangjelek kábeles, vagy rádiós továbbítása 2-től – 200 méterig. Kültéri és beltéri fehér bevilágítás halogén reflektorokkal. Kültéri és beltéri színes, vezérelt világításrendszer kiépítése reflektorokkal, rádióvezérléssel Színes, mozgó fényeffekt-lámpák kihelyezése (forgó és vezérelt, prizmás, maszkos, effektek) Hangvezérelt mini laser scrab kihelyezése (sok grafikai elemmel, piros laser)