A minőség, különlegesség, kényelem 

A jó fehérneműt nem csak a szépsége teszi különlegessé, hanem a kényelmessége is, mindamellett finoman formálja testünket, kiemeli előnyös fizikai tulajdonságainkat, nőies és elegáns.

 

Ha már kiválasztottuk álmaink menyasszonyi ruháját a nagy napra jöhet a döntés melltartó vagy fűző való-e inkább nekünk.

Az ideális darab észrevétlenül, tökéletesen simul a ruha alá, illik hozzá anyagában, stílusában. Egy jól megválasztott fűzővel csodákat tehetünk az alakunkkal, persze határok azért itt is vannak.

 

A finom alapanyagok garantálják a kényelmet abban az esetben, ha a megfelelő méretet viseljük a megfelelő módon. A királylánynak a nagy napon mindenből királylányhoz illő minőség jár.

 

Fűző vagy melltartó?

A ruha anyaga és a testalkatunk segít a döntésben.

 

A leheletfinom vékony anyagból készült menyasszonyi ruha alá nem ajánlott fűzőt viselni, sőt még a választott fehérnemű se legyen nagyon mintás, mert át fog látszani. Ezt a megoldást a hibátlan alakkal megáldott hölgyek válasszák, mert a vékony fehér anyag kegyetlenül megmutatja az itt ott dudorodó kisebb nagyobb zsírpárnákat.

 

A pántos vagy ujjatlan ruháknál a tökéletesebb tartáshoz és alakformáláshoz a fűző a legmegfelelőbb, nem véletlenül vált a menyasszonyok legkedveltebb esküvői fehérneműjévé.

 

Mit tud a fűző?

A fűző tartást ad és karcsúsít, csodás dekoltázs és darázsderék, többre nincs is szükség.

A nagyobb mellbőséggel megáldott hölgyek is elfelejthetik a pántot és mégis remekül fognak kinézni a tökéletes dekoltázsukkal, főleg, hogy derékméretüket a szalagos változat segítségével akár 6-8 cm-rel is csökkenthetik.

Ha mégis a hagyományos melltartót választjuk a fehérnemű üzletek elkényeztetnek bennünket óriási választékukkal. Leheletfinomságú csipkékkel, hímzésekkel díszített csodálatos darabokból válogathatunk. A tökéletes dekoltázsunkat garantálja a push-up megoldás és a szivacsbetétek.

 

A ruha vállmegoldása meghatározó

Ha ruha vállmegoldása megkívánja szóba jöhet még a szilikonpánt, de lehetnek vele problémák és mert bár messziről nem látszik mégis benyomódik bőrbe, ezzel rontja az összképet.

Ha hátul kivágott ruha mellett tettük le a voksunkat a királynői megjelenésünk garantált, de a megfelelő fehérneműt nem lesz könnyű hozzá megtalálni.

 

Ez esetben a felragasztható melltartó lehet a legjobb megoldás. Amellett, hogy tartást ad, kényelmes, és ami nagyon fontos nem látszik. A nagy kosármérettel rendelkező hölgyek lehetőség szerint kerüljék ezt a megoldást.

 

Szexi vagy elegáns?

Mint minden más a fehérneműdivat is folyamatosan változik . A tervezők nem okoznak csalódást. Gondoskodnak róla, hogy akár szexi fehérneműre akár elegáns vagy romantikus darabra vágyunk meg fogjuk találni álmaink fehérneműjét.

 

Ami a színeket illeti a klasszikus menyasszonyi ruha hanem is hófehér de általában világos, tehát nem érdemes sötét színű fehérneműkkel kísérletezni bármilyen erotikusak is.

 

A nászéjszakára valami igazán különleges dukál

A nászéjszakára viszont ne feledjünk beszerezni egy vadító piros vagy fekete csipkecsodát, de egy szűziesen fehér darabban is elbűvölhetjük újdonsült férjünket, a lényeg, hogy a viselt darabban vonzónak és érzékinek érezhessük magunkat.