A nektek való esküvőszervezővel szinte baráti kapcsolatot lehet kialakítani. Tökéletesen ráhangolódik az igényeitekre és felhasználva magas szintű szakmai tudását illetve kapcsolatrendszerét varázslatos, felejthetetlen esküvőt szervez a számotokra. Számos cég kínál esküvőszervező szolgáltatást és nem is olyan könnyű választani közülük. Az esküvőszervező segít a költségvetés kialakításában az tökéletes helyszín megtalálásában a dekorációs kérdésekben is otthon van és jelen van koordinátorként és támaszként a nagy napon is.

Az esküvőszervezővel kötött szerződés aláírása előtt érdemes részletesen tisztázni milyen szolgáltatások tartoznak bele.

  • egyszeri díjat kell fizetnetek
  • óradíjas szolgáltatás
  • a szolgáltatások díjainak bizonyos százaléka illeti meg a szervezőt

Az esküvőszervező választásnál érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot.

Vannak referenciái

Számos esküvőt vezényelt már le és elégedettek voltak a munkájával. A személyes találkozó során saját munkái bemutatása mellett a vele együttműködő partnerek ajánlásait is bemutatja.

Forgatókönyvet készít a nagy napotokról

A hiteles esküvőszervező nem csupán a véletlenre bízza az esküvő sikerét, hanem mindent lépésről lépésre végig vezet írásban is. A nagy napotok minden eseményéről is tervet készít percre pontosan, amelyet nem csupán számotokra, de minden más szolgáltató számára is elérhetővé tesz. Így mindig mindenki tudja mi a feladata.

Kezességet vállal a vele együttműködő szolgáltatókra

Csakis megbízható, már bizonyítottan a munkájára igényes szolgáltatókkal dolgozik együtt és számotokra is kipróbált megbízható szolgáltatást ajánl.

Minden az esküvővel kapcsolatosan feladat az övé

Az esküvőszervezés nagy igénybevétel a szervező számára. Itt nem a feladatok megosztásáról van szó, hanem az átvállalásáról. A kéréseid elképzeléseid meghallgatása után javaslatokat tesz a megoldásra, hiszen már tapasztalatokkal rendelkezik és tudja ki és hogyan fogja megvalósítani az álmodat. Az is előfordulhat, hogy még jobbat és izgalmasabbat javasol és figyelmeztet a buktatókra hibalehetőségekre is.

Jelentős kapcsolatrendszerrel rendelkezik

A tapasztalt esküvőszervező tudja kikkel érdemes együttműködni és ki az, aki nem végzi el időben a feladatot veszélyeztetve ezzel az esküvőtök sikerét. Virágüzlet, dekoratőr, étterem, fotós, az elképzeléseiteket meghallgatva tudja ki a ti emberetek, ki az, akivel megvalósíthatjátok az esküvői álmaitokat. Az Yvettewedding szakértője profi segítséget nyújt.

Megszervezi az együttműködéseket

A szolgáltatók összehangolása hogy minden időben elkészüljön komoly szervezést igényel. Ez akkor működhet, jól ha egy kézben van minden és az a kéz tudja, mit csinál. Az nagy nap végén az elszámolást is kézben tartja és elvégzi.

Ismeri az esküvői trendeket

Ötleteket ad, de nem erőlteti sem a hagyományokat sem a legújabb esküvői divatőrületet. Javaslatokat tesz a helyszínre, a színvilágra és segít megálmodni az esküvőtök arculatát.

Élőben is betekintést enged az esküvők világába

A zenekart láthatjátok élőben. Megnézhetitek az esküvői dekoráció kellékeit és a menüt is végig kóstolhatjátok próbavacsora keretében a kiválasztott étteremben vagy catering szolgáltatónál. Az esküvői torta ízeit is kiválaszthatjátok a kiválasztott cukrászdában. Megismerhetitek az összes érintett szolgáltatót.

A számotokra tökéletes esküvőszervező könnyen elérhető

Több csatornán is lehet vele kommunikálni: telefon, email, chat. Délután négy óra után is válaszol a felmerülő kérdéseitekre. Nem vállal annyi esküvőt a nagy bevétel reményében amennyit már nem tud összehangolni. Így mindig érezhetitek, ti vagytok a legfontosabbak.

Mindent meg tud oldani

Az extra kívánságaitokat is igyekszik teljesíteni, feltéve, ha a számotokra nem okoz gondot az extra költség.

A kölcsönös szimpátia elengedhetetlen és ez minden az esküvővel kapcsolatos érintett szolgáltatóra vonatkozik. Ez egy csodálatos, de sok feszültséget generáló feladat. A legfontosabb választás az esküvőszervező, ha ő megbízható és sikerül egymásra hangolódnotok, akkor minden a legnagyobb rendben lesz.