Pihenés és kényeztetés a nagy nap előtt

Hogyan legyetek szépek és kipihentek?


A nagy napon sok apró részletnek kell tökéletesnek lennie a nagy egész teljességéhez. Ennek egyik kihagyhatatlan eleme a főszereplők közérzete, különösen a menyasszonyé.

Nem szeretnénk a vőlegény szerepét kisebbíteni, de a menyasszony mindig nagyobb figyelmet kap és nem túlzás az állítás nehezebb a dolga is.

Míg a vőlegény egy remekül szabott öltönyben biztosan mindenki tetszését elnyeri, a menyasszony vállát súlyos teherként nyomja a ruhaválasztás mellett a saját esetleges plusz kilói, amelyek lehet, hogy csak a saját fejében léteznek.

Szépségszalon vagy masszázs?

Ami biztos a leendő ara jó hangulatához sokat lehet hozzátenni némi előkészülettel.

Számos szépségszalon, masszázs szalon állít össze főként menyasszonyok számára szépítő, fogyasztó, sőt fiatalító csomagokat is, amelyek választható időtartamban vehetők igénybe akár a nagy nap előtt több hónappal előbbi kezdettel is.

A test és lélek összhangja mindenkor és mindenhol nagyon fontos, ez a menyasszony számára pedig hatványozottan érvényes.

A boldogsága csak akkor lehet teljes, ha tökéletesen jól érzi magát a bőrében, csinosnak, elbűvölőnek és karcsúnak látja magát és ez általában nem függ össze a testsúlyával, inkább belülről áradó harmóniát jelent. Hogy ehhez könnyedén közel kerüljön a te menyasszonyod is vagy te, mint menyasszony érdemes megnézni a szépségszalonok ajánlatait és a masszázst ki ne hagyjátok, sőt akár páros masszázsra is járhattok. Csapat összekovácsolónak sem utolsó remek program.

A szolgáltatások listája, amely a szépséget, karcsúságot és jó közérzetet szolgálja szinte végtelenül hosszú. Ha szükséges: fogyás, alakformálás karcsúsítás, a többféle módszerrel, cellulit masszázs vagy méz masszázs hogy hibátlan legyen a menyasszony bőre a ruha alatt is. Arcpeeling és Testpeeling a selymességért és simaságért.
Kozmetikai kezelések sorából válogathat a leendő ara a szebb bőrért. Az esküvői készülődés könnyebbé tételéhez szolgáltatók hosszú sora teszi hozzá a saját tudását, eszközeit és te kiválaszthatod közülük, amit a tested lelked kér.

Hogyan lehetsz te a leggyönyörűbb menyasszony?

A legtöbb amit tehetsz magadért ha elfogadod sőt kérsz is segítséget a esküvőszervezésben akár a barátnőidtől rokonaidtól akár szakképzett és tapasztalt esküvőszervezőtől.

Te csak magadra figyelj, és csak élvezd, ahogyan a szépítő, kényeztető kezelések hatására egyre ragyogóbb és vidámabb leszel.

Szép bőr, szép menyasszony

Mi az amit megtehetsz, sőt meg kell tenned menyasszonyként a tökéletes megjelenésedért? Számos eszköz kínálkozik ahhoz hogy a szépnél is szebb legyél! Használd őket!

Kozmetika otthon is

Az esküvőre érdemes a bőrödet is felkészíteni, mert a rengeteg fotó mellett, amelyek éppenséggel retusálhatóak videó is emlékeztet majd mindenre, amit elmulasztottál megtenni magadért. A nagy nap előtt több hónappal ajánlatos felkeresni a kozmetikusodat, aki összeállít a számodra egy otthoni ápolási programot.

Karcsú és feszes test

Az arcod mellett a testedről se feledkezz meg. Számos karcsúsító, narancsbőr eltüntető varázslatos kezelés közül választhatsz a szépségszalonok kínálatában. Garantáltan karcsúbbnak és feszesebbnek fogod magad tőlük.

Vőlegény arcápolás

A vőlegényekről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen ők is főszereplők a csodás napon. A saját kozmetikusod is bizonyára vállal férfi arcbőr kezelést is. Némi arctisztítás, hidratálás, speciális arcmasszázs csodát tehet a kedvesed bőrével.

%

LOREM IPUSM ORESTEM

%

LOREM IPUSM ORESTEM

%

LOREM IPUSM ORESTEM

Fókuszált Kavitációs ultrahang

Hasznos lehet, ha a menyasszony karcsúbb derekat szeretne. A kezelés nagy teljesítményű fókuszált ultrahang segítségével szétolvasztja a zsírsejteket és azok a vizelettel távoznak a testből.

High-Care vacustyler vákumkezelés

zsírsejtek távozása a testből fokozható a nyirokkeringés stimulálásával például Vacustylerrel, ezzel fokozva az eredményességet.

 

Hatásmechanizmusa

A technológiával sebészeti beavatkozás nélkül érhető el plasztikai műtétéhez közelítő eredmény. Csökken a testméret, a narancsbőr mértéke, javul a vérkeringés, intenzívebb lesz az anyagcsere, csökken a seprű erek láthatósága és simább, selymesebb bőrt eredményez.

Bőrmegújító kezelések

A menyasszony bőrét már több héttel az esküvő előtt érdemes szakemberre bízni.  AHA savas hámlasztás, különféle enzimekkel való bőrmegújítás, a bevállalósoknak kozmetikai tetoválások, bőrfeltöltő, bőrfiatalító megoldások.