Az első találkozásnál az érezheted, hogy már ismered régről, akkor is, ha elsőként találkoztatok, azt érzed mindig is erre a találkozásra vártál. Ha egyszer kapcsolódtok valamilyen formában, csókban, ölelésben utána nehéz egymástól külön lenni.

Mi az a mi befolyásolja, hogy találkozunk-e a lélektársunkkal? Felismerjük, ha meglátjuk? Merünk nyitni felé vagy ijedten odébb állunk? A lelki fejlődésünkre legnagyobb lehetőséget a fejlődésre párkapcsolatainkban kapjuk. Létünk célja megtalálva összeolvadni a lelki társunkkal. Persze ehhez meg kell őt találnunk.

A keresés több életen át is tarthat, mert a kapcsolódáshoz el kell jutnunk a lelki szellemi fejlődésben egy bizonyos szintre. A szerelem sajátossága, hogy csak a valódi szeretet érzéséből fejlődhet ki.

Érett vagy rá hogy kapcsolódj vele?
Az érzelmileg éretlen, fejletlen lélek nem képes felismerni a másikban az értéket, egyszerűen nem képes érzékelni azt. Az érzelmi érettség eléréséhez számos tanuló kapcsolatot kapunk. Amíg jobbára csupán ösztöneink által vezérelve működünk nem tudunk teljes szívvel jelen lenni a kapcsolatainkban. Az egymáshoz vezető út a lelkünk kincseiben, a szeretetben való növekedésben rejlik, a lélek folyamatos csiszolódásával növekszik a lelket egymást vonzó ereje.

Elég erős a vonzerő?

Amikor ez a vonzerő elég erős létrejön a „véletlen” találkozás és az első pillanattól kezdve biztos vagy benne őt kerested.
Nagyobb intenzitás, mélyebb seb….
A fejlődésünk útján a különböző kapcsolatok által csiszolódik, a lelkünk kristálypalotája a lélektársunkkal azonban jó ideig nem találkozunk, ami nem is baj, hiszen a fejletlen lelkek súlyos sebeket képesek ejteni a velük kapcsolódó már magasabb rezgésben lévő lélektársukon. A seb életre szóló lehet, amelynek következménye akár az egymás elöl való menekülés is lehet akármilyen erős a vonzódás a lelkek között.
Az összetartozó párok összeolvadását a lelki hiányok különféle rétegei okozzák.
A lelki sebeink és az éretlenségünk okán nem érzékeljük egymást. Ilyenkor csupán a féktelen szenvedély kergeti egymás karjába a lelkeket, azokat, akik leckét tartogatnak egymás számára.
Bármely az életünk során megtapasztalt kapcsolat, még ha megalázást, kiszolgáltatottságot is éltünk meg általa a lelkünk fejlődését szolgálja.

Bizonyos érettségi szint esetén már elképzelhető hogy a lélektársak egymásra találnak, de még nem alakul ki párkapcsolat vagy a különböző rezgés miatt elmenekülnek, egymás elöl.

A tisztítótűz emléke, amelyet az egymással töltött idő alatt átéltek bevésődik, kitörölhetetlen lenyomatot hagy, örökre ott marad a lelkükben. Azon szerencsések, akik megértek már az igaz szerelemre jutalmul kiteljesedett életben, földöntúli boldogságban részesülhetnek.

Egymást mindenben támogatják, együtt sokkal többre jutnak, mint külön-külön.
Ha te is vágysz rá, hogy megtaláld a lélektársadat akkor a Lélektárs tanfolyam éppen neked való.

Te is megtalálhatod a lélektársadat

Különleges ajándék, hogy a tanfolyam első napján bárki részt vehet előképzettség nélkül és megismerkedhet a Théta legfontosabb eszközeivel, a tanfolyam törzsanyagát is elsajátíthatja ezzel jelentős lépéseket téve a lélektársa megtalálásához.