Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Párkapcsolati elemzés a születési horoszkópotok alapján
Szolgáltatás leírása:

Most szerelmes vagy és boldog, hiszen az esküvődre készülsz és ez remek, de biztosan te is kíváncsi vagy mit tehetsz érte, hogy így is maradjon.

Karnak Kft
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Cégünk 1990-ben alakult és céljaként az esküvői ruha készítők alapanyag szükségletének az ellátását tűzte ki. Mára Közép-Európa legnagyobb esküvői ruha anyagokkal, csipkékkel, gyöngyökkel, egyéb kiegészítőkkel és kész esküvői ruhákkal foglalkozó nagykereskedésévé vált. Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így elérhető áron tudjuk őket tovább adni. Olyan gyárakkal állunk kapcsolatban, akik a legnagyobb, a leghíresebb menyasszonyi ruha gyártókat szolgálják ki. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelő magas színvonalú termékek alkossák választékunkat. Nálunk több száz különböző csipkéből és textíliából válogathatnak raktárkészletről, de ha valami egyedit szeretnének arra is tudunk megoldást. Az alapanyagok mellett gyöngyök, flitterek, ékkövek, rátétvirágok garmada segíti a tervezők, készítők munkáját . Miután termékeinket raktáron lévő készletből szállítjuk, így biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást és hogy a rendelések 2 munkanapon belül megérkezzenek vásárlóinkhoz. Rendeléseiket nem csak az Interneten keresztül, hanem telefonon vagy levélben is leadhatják és természetesen várjuk Önöket, hogy meglátogassák bemutató termeinket is.

Rouge tánczenekar
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Lakodalmak, bálok, rendezvények igényes élőzenei szolgáltatása az ország egész területén. Igénytől függően 2-3 fős felállásban.

Repeta Zenekar
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

: Zenekarunk fő mozgatórugója - a mindig garantáltan jó hangulat mellett -, a zenei igényesség, kitartás és alázatosság. Ismerjen meg minket, s mi ígérjük nem okozunk majd csalódást! Lehet bál, céges rendezvény, falunap, lakodalom, party, születésnap, igyekszünk minden korosztály zenei igényeit kielégíteni. Az adott rendezvény jellegétől függően egyedi kérést is teljesítünk. Palettánkon a retrótól az aktuális slágerzenéig minden megtalálható: a hatvanas évektől napjainkig terjedő időszak magyar és nemzetközi slágerei, rock and roll, latin és disco, mulatós és lakodalmas zenék.

Mico Fogadó
Szolgáltatás leírása:

Esküvői rendezvények lebonyolítását korrekt áron vállaljuk, vendégeit elszállásoljuk. Esküvői menü sorok bőséges, lakodalmas fogások az önök elképzelései szerint. Érkezéstől távozásig szóló ital csomagokkal. Torta és apró sütemény, zárjegyes italok behozatalának lehetőségével. Ajándék köszöntő ital, kedvezményes szállás lehetőség.A zenészét hozhatja magával ha nincs ajánlani tudunk. Ingyenes parkolás.

LarisDesign
Szolgáltatás leírása:

A legszebb esküvői meghívók Nálunk megtalálja a legszélesebb körű esküvői meghívók választékát. Több mint 200 eredeti és modern dizájnnal rendelkező meghívó áll a rendelkezésére kiváló áron. Gyors szállítás és személyes megközelítés nálunk természetes. Válasszon széleskörű kínálatunkból, nálunk talál luxusos, elegáns, virágos, egyszerű és kreatív de akár fényképes meghívókat is. Ha mégsem sikerült választani esetleg saját elképzelése van keressen meg minket és mi elkészítjük testreszabott meghívóját is. Az értesítőkön kívül készítünk meghívíokat az ünnepi asztalhoz, ültetőkártyákat, menükártyákat, címkéket üvegre és még sok más nyomtatott terméket. Teljes újdonságnak számít az esküvői logó. Mindent egyszerűen megrendelhet, otthoni kényelemmel, weboldalunkon mindent megtalál egyhelyen.

Jánosi Meghívó- Jánosi Szilvia
Szolgáltatás leírása:

Elsősorban kézzel készített meghívókat, ezen kívül ültető kártyákat, menükártyákat, vendégkönyveket és köszönetajándékokat készítek, de webáruházban megtalálják újdonságként a lézervágott és dombornyomott meghívókat is.

Medves Hangulatszálló :Esküvő, lakodalom Magyarország legvadregényesebb táján
Szolgáltatás leírása:

A Medves Hangulatszállóban varázslatos körülmények között bonyolíthatjátok le esküvőtöket, lakodalmatokat. Ha másért nem is a vadregényes környezet miatt biztosan örök emlék marad a Medvesben töltött néhány nap. Kiváló rendezvény helyszínt ajánlunk, ahol mindent egy helyen, igen kedvező feltételekkel bonyolíthattok le. Nem kell a menyasszonynak rohangálnia, szervezkednie, így marad időtök arra, hogy élvezzétek egymást, élvezzétek életetek egyik legfontosabb napját. Komplett rendezvényszervezés, négycsillagos élmények kétcsillagos árakon. Akkor most üljetek le egy-egy kényelmes fotelbe és tudjatok meg mindent, amit egy lagzi megszervezéséről tudni érdemes! A Hotel Medves Nógrád megye északi részén, Salgóbányán, Budapestről egy órányi távolságratalálható, így kiváló helyszínt biztosít azok számára, akik e jeles napon el szeretnének szakadni a nagyváros beton dzsungeléből, s lagzijukat egy igazán vadregényes, romantikus helyen szeretnék megünnepelni. A Medves Hangulatszálló remek helyszín a különböző településekről származók számára is, hiszen nem kell a családoknak összevesznie azon, hogy a násznép melyikükhöz vonuljon. Találkozhatnak félúton, s így mindkét anyósnak igaza lehet. Ünnepi díszvacsora 6.000.- Ft/fő Szállás ár, másnapi reggelivel 5.240.-Ft/fő Italfogyasztás vacsora előtt és alatt fogyasztás szerint Terembérlet ingyenes Személyzet biztosítása hajnalig ingyenes Szolgáltatásaink használata ingyenes Szabadtéri ceremónia sátor ingyenes Nászutas lakosztály ingyenes Szoba biztosítása előkészületekhez ingyenes A Medves Hangulatszálló profi segítséget biztosít álmai esküvőjének megszervezéséhez! Ön álmodjon, mi megvalósítjuk!

Valentinfilm – DSLR esküvői film
Szolgáltatás leírása:

Kedves Jegyespár! A manapság elterjedt esküvői videókhoz képest egészen más típusú munkákat készítünk az egész országban és a határon túl is. Ezzel biztosítjuk, hogy jó érzéssel nézzétek filmeteket, büszkén mutassátok rokonaitoknak és évek múltán is örömötöket leljétek a film újranézésében. Lássuk, mit is jelent ez a gyakorlatban: DSLR filmjeinkben kiemelt szerepet kap az élő hang. Többek között hallható az anyakönyvvezető beszéde, a násznép ujjongása csokordobáskor, és a szülők pohárköszöntője is. Könnyed, laza riportot készítünk Veletek megismerkedésetekről, a násznép tagjaitól pedig történeteket, jókívánságokat gyűjtünk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezeket a történeteket tudatosan szerkesztve illesszük a filmbe, és így álljon össze a teljes napot bemutató közel 1 órás mű. Ezekkel a megszólalásokkal és élő hangokkal egy dinamikus lüktetésű, szórakoztató, és jó hangulatú videó lesz a végeredmény. Célunk, hogy a film tényleg olyan legyen, amilyet megálmodtatok, ezért lehetőség van a módosításra is. A film megtekintését követően pedig garantáltan azt fogjátok érezni, hogy „de megnézném még egyszer”! És hogy teljes legyen a kép, nézzétek meg bemutatkozó filmünket honlapunkon! Jó szórakozást kívánunk! Valentinfilm

Brill Esküvő
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Szeretnéd felhőtlen boldogságban eltölteni álomesküvőd? Profi csapatunkkal lehetővé tesszük mindezt. Teljes körű esküvőszervezés, esküvő koordinálás, stílustervezés, tanácsadás, esküvői borszolgáltatás. Azért, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy a NAGY NAPOT megálmodtátok, bízzátok a szervezést és az irányítást szakemberre. Ajándék Kupon 10.000 Ft értékben, melyet az esküvő koordinálás szolgáltatás igénybe vételénél beválthatsz a kupon felmutatásával. Antal Katalin, esküvőszervező