Kislábú Nők és Férfiak Cipőboltja
Szolgáltatás leírása

32-36-os női cipők a legnagyobb választékban! Újdonság: 37-40-es férfi cipők! Üzletünket 5 éve nyitottuk tudatában annak, hogy egy átlagos cipőboltban 35-ös női cipőt szinte alig, 34-es méretűt, vagy az alattit pedig már majdnem lehetetlen találni. Ez bizony nem kis gondot jelent az érintett „kislábú” hölgyek számára. Üzletpolitikánk célja, hogy választékunkat kis méretű női cipőkből évről-évre folyamatosan bővítsük a vevőink igényeinek megfelelően. Készletünk 32-től 36-os méretű cipőkből áll. Egyes fajtákból szín és méret tekintetében egyedi igényeket is kielégítünk. Termékeink körülbelül fele több magyar gyártótól, másik fele pedig külföldről kerül beszerzésre. Külföldi márkatermékeink között szerepel a lengyel Maretti és Zurek /33-as mérettől/, a német ARA, Gabor és Josef Seibel komfort kényelmi cipők 35-ös méretben és az olasz Moda di Fausto, amely már 32-es mérettől kapható. Újdonság ez év végétől, hogy a "kislábú férfiaknak" is megpróbálunk eleget tenni, mivel ez ügyben sok megkeresést kaptunk. Férfi cipőket helyhiány miatt sajnos nem tudunk készleten tartani, ezért rendeléses alapon szerezzük be a weboldalunkról kiválasztott terméket, majd az átvétel személyesen történik üzletünkben, természetesen próbálási lehetőséggel. Férfi cipőkkel 37-es mérettől 39-es méretig kívánunk foglalkozni. Cipőink kivétel nélkül igényesen kialakított bőr termékek.

Juhos Cipőszalon
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vásárlóink megelégedésére a legújabb divatot követő exkluzív modellekkel gazdagítjuk cipőpalettánkat. Termékeink kis szériában ( 10-12 pár ) készülnek és természetesen egyedi megrendeléseket is teljesítünk! Mivel minden láb egy kicsit más és más, ezért csak lábpróba után tudjuk az Ön lábbelijét elkészíteni. A lábpróba során megállapítjuk pontos lábméretét, Ön pedig kiválasztja a: kaptaformát hozzá tartozó sarkat az Önnek tetsző fazont s a megfelelő színű bőrt A rendeléstől számított 3-4 héten belül pedig kézhez veheti lábbelijét. Amennyiben a ruhája anyagából szeretné elkészíttetni cipőjét, természetesen ebben is állunk rendelkezésére.

Silver Női és Férfi Divat
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Üzleteinkben mindig a legújabb divat szerinti, kisszériás minőségi alkalmi ruházatot részesítettük előnyben, szem előtt tartva, a kedvező árat és a széles választékot. Amennyiben termékeink között mégsem találna megfelelőt, igyekszünk az elképzelt ruhát a legrövidebb határidőn bellül beszerezni Önnek. Cégünk az alkalmi ruházat iránt érdelkődők széles körének igényeit próbálja kielégíteni: ha Ön eljön hozzánk, az alapszintű ruházaton kívül a középszintű és a felső kategória termékei közül is kedvére válogathat. Hölgyeknek jó minőségű menyasszonyi, menyecske és koszorúslány ruhát, divatos alkalmi és koktélruhát, kosztümöt valamint pólót, nadrágot és szoknyát kínálunk, míg az uraknak a minőségi öltönyöket és kiegészítőket (ingek, hagyományos nyakkendők, francianyakkendők, szövetnadrágok, esküvői mellényszetteket) ajánljuk figyelmébe. Nagy gondot fordítunk az aktuális trendnek megfelelő áruválasztéknak, amit folyamatosan bővítünk. Ráadásul a nálunk vásárolt ruhákat ingyenesen méretre is igazítjuk!

Boleró Női Ruhaszalon
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Üzletünk profilja az alkalmi ruhák -, estélyi ruhák -, menyasszonyi ruhák -, báli ruhák -, blúzok -, szoknyák egyedi tervezése és készítése. Számunkra legfontosabb a minőség több mint 25 éve.

Tűsarok cipőbolt
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Bőr, szatén, hímzett, flitteres esküvői cipők széles választékával várjuk!