Esküvő helyszín – étterem

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Hotel Makár Óbester Étterem

Kedvelt pécsi esküvőhelyszín, egyben szálloda csendes zöldövezetben az orvosegyetem közelében. Kupolaterme egyidejűleg 150 fő ültetett vendéglátására alkalmas. Különterem, taverna, grillterasz, rendezett park és parkoló áll helyben a vendégek rendelkezésére. Az ételkínálatban többféle hagyományos esküvő-menü szerepel, de egyéni menük, sőt kímélő ételvariációk is rendelhetők. Helyben szálloda üzemel, 50 fő feletti esküvőknél grátisz hotelszoba biztosított a rendezők számára! Polgári szertartáshoz különterem igényelhető. Az étterem HACCP és ISO 9001 rendszerek előírása szerint működik.

Andrássy Rezidencia

Rendezze exkluzív helyszínen esküvőjét az Andrássy Rezidencia Wine & Spa-ban! A patinás 17. századi épület különleges milliőt, klasszikusan elegáns, ötcsillagos környezetet és modern technikai felszereltséget kínál azoknak, akik igazán egyedi és igényes rendezvényt kívánnak tartani. Az Andrássy Rezidencia termei: Andrássy terem (70-120 fő részére) Pipatórium (15-20 fő részére) Nagy tárgyaló (15-20 fő részére) Kis tárgyaló (10 fő részére) Téli kert (60-80 fő részére)

Kristály Imperial Hotel****

Akár kis akár nagy létszámú akár szabadtéri akár fedett helyen szeretné tartani esküvőjét nálunk mindenre talál megoldást. A Barokk Díszudvar, az Eszterházy Étterem illetve a Pálma Rendezvényház egyaránt kiváló helyszíne lehet a ceremóniáknak és a lakodalmi mulatságnak egyaránt. A messziről érkező vendégek számára sem kell szállást keresgélnie.

Hotel Pagony****

Tudjuk, hogy ez lesz legemlékezetesebb napod. engedd, hogy minden álmod valóra válthassuk. Ünnepeld szerelmetek napját kiváló minőségben kifinomult ízléssel , szívvel és stílussal. Elkápráztatjuk vendégeid az ételek gyönyörű látványával, ínycsiklandozó ízeivel és annak tökéletes szervírozásával. Azért vagyunk, hogy minden egyes lépésben segítsünk a tervezésben. Az elgondolástól a megvalósításig.

Korona Hotel***

Éttermeink és a konyhák kapacitása lehetővé teszi, hogy nagyszabású rendezvényeket, bálokat, esküvőket, konferenciákat szervezzünk és bonyolítsunk le, kitelepülésekre vonatkozó igényeket elégítsünk ki.