Hotel Aqua Eger*** & Zsálya Bisztró
Szolgáltatás leírása

Hotel Aqua Eger*** egy olyan különleges atmoszférájú hely, ahol a vendégek Eger igazi esszenciáját kaphatják: vendégszeretet, valódi gasztronómia, nemes borok, gyógyvizek, kirándulások, felfrissülés, ellazulás.

Nairam Clubhotel és Szabadidőközpont
Szolgáltatás leírása

Egy nap, amelyet különleges figyelem övez. Egy nagy esemény, amelyre az öregek, a gyerekek, a barátok és az ismerősök, egyszóval mindenki mindig emlékezni fog. Egyáltalán nem mindegy, hogyan sikerül megszervezni a nagy napot. Az esküvő szervezésekor és előkészítésekor bőségesen akad tennivaló, a rendelkezésre álló idő azonban gyakran meglepően gyorsan telik el. A teendők csak sorakoznak: a megfelelő ruha, illetve ruhák kiválasztása, az egyházi és polgári szertartás előkészítése, adminisztráció, a legjobb helyszín kiválasztása, éttermi-, esetleg szállodai helyfoglalás, a harmonikus teríték, asztali dekoráció, a helység hangulata, megvilágítása, díszítése, az étel-, illetve italsor összeállítása, az ajánlatok értékelése, fotózás, filmezés, műsor összeállítása, zenekar, ünnepi beszédek, hangosítás, világosítás, résztvevők szállítása, hazaszállítása. Az esküvő ünnep, a szó legnemesebb értelmében. Egy pár életének talán legfontosabb állomása. Nincs hát helye idegeskedésnek, bizonytalankodásnak, kapkodásnak. Az igények és elképzelések egyeztetése után az előkészítéstől a rendezvény lebonyolításáig gyakorlott házigazdaként és szervezőként ajánljuk segítségünket – így az ifjú pár egymásra és szeretteire fordíthatja figyelmét -, hogy az esemény méltó, színvonalas és emlékezetes legyen.

Erdőspuszta Club Hotel
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A házasságkötés életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eseménye, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé varázsolni. A szerelemről, a boldogságról és a népes vendégseregről az ifjú párnak kell gondoskodnia, azonban a színvonalat, az eleganciát és a nívós kiszolgálást a mi feladatunk maximálisan megvalósítani! A nálunk lebonyolított esküvők mindegyikén a házasulandók egyéni igényeihez és elképzeléseihez igazodva rendezzük be nagytermünket, válasszuk ki a dekorációt és állítjuk össze a menüsort. Méretre alakítható rendezvénytermünk igazi különlegességnek számít az esküvői helyszínek palettáján, hiszen szekciói révén a kisebb, 100-150 fős vacsoráknak ugyanolyan ünnepélyes és meghitt teret tud biztosítani, mint a nagyobb szabású, akár 350 fős esküvői összejöveteleknek. A nagyteremben helyet kap egy fix, akár 30 m2-re bővíthető zenekari pódium, továbbá különleges fényhatások is fokozzák a terem hangulatát. A „mindent egy helyen” elvét követve tervezéskor nagy figyelmet fordítottunk az esküvőkre és rendezvényekre vendégként érkezők kiszolgálására is, melynek köszönhetően az Erdőspuszta Club Hotelben a gondtalan szórakozásról senkinek sem kell lemondania! A „megfáradt” vendégeknek nem kell mást tenniük, mint kényelmes és tágas liftünkbe beszállva egy-két emelet magasra emelkedniük, ahol szállodánk 29 szobája kínál nyugodt és gondtalan pihenést a nagy esemény után. Sőt mi több, az ifjú pár és vendégeik hotelünk wellness részlegén akár már az esküvőt megelőző napokban feltöltődhetnek és megszépülhetnek, avagy itt tartózkodásukat néhány nappal „meghosszabbítva” kipihenhetik fáradalmaikat. Mindezeken túl a kisgyerekes családokat szakember vezette gyerekmegőrző és foglalkoztató várja. Esküvői foglalás esetén a házasulandó fiatalok az országban egyedülállóan kialakított exkluzív nászutas lakosztályunkat ajándékba kapják, ahol a nagy napon mindketten zavartalanul készülődhetnek. Tapasztalt szakmai hátterünknek köszönhetően - igény szerint - akár az esküvő teljes körű lebonyolítását is vállaljuk, beleértve a kül- és beltéri dekoráció, a zenész-, fotós és videós biztosítását, valamint egyéb látványelemek - esküvői torta, csoki szökőkút, faragott gyümölcskompozíció, hintó, tűzijáték, galamb- és pillangóröptetés sztárvendég - biztosítását. A szállodánkat körülölelő 6 hektáros fenyőerdő idilli környezetet nyújt a manapság oly divatos kültéri házasságkötésekhez, továbbá a szabadtéri fotózáshoz, így azok a párok, akik az Erdőspuszta Club Hotel parkjában mondják ki a boldogító igent, valóban egy tündérmesében érezhetik magukat.