Esküvői dekoráció

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
KIVIDECOR
Szolgáltatás leírása:

Családi vállalkozásunk rendezvény és esküvői dekorációval foglalkozik. Célunk, hogy az esküvőtök napját valóban csodálatossá, felejthetetlenné tegyük. Minden nő erre a napra vár egész életében kislánykora óta, melyet akár már egy minimális díszítés is örökre emlékezetessé tehet. Mi azért vagyunk, hogy segítségetekre legyünk az esküvőtök díszítésében. Tekintsétek meg referencia munkáinkat és keressetek bátran.

Titkos Kert virágdekor
Szolgáltatás leírása:

Egyedi ötletekkel, szívből jövő lelkesedéssel valósítjuk meg asz Önök elképzeléseit. Modern virágkötészeti alkotásaink készítésével célunk a mindig megújuló virágkultúra ápolása, terjesztése.

Alldecor
Szolgáltatás leírása:

Esküvői virágdekoráció Az olyan fontos és életre szóló eseményt, mint az esküvő, érdemes a hozzá méltó környezetben megünnepelni. Az impozáns helyszínek nyújtotta ünnepélyes hangulatot fokozhatjuk a csodaszép virágokkal, székszoknyákkal, de a legegyszerűbb termet is széppé varázsolhatjuk néhány jó ötlettel. Érdemes egy egységes stílusban készülni az esküvőre, erre már a meghívó kiválasztásakor is gondolhatunk, de nem késő akkor sem, ha a menükártyák, ültető kártyák, ültetési rend, az asztali virágdíszek és a terem dekorációját hangoljuk össze.

Ferkai Mercedes dekoratőr
Szolgáltatás leírása:

Ruhádhoz, hobbidhoz és személyiségedhez passzoló dekorációt készítek a számodra életed nagy napján. Kérlek tekintsd meg referenciáimat. + szolgáltatásunk: esküvői próbaasztal készítés előzetes bejelentkezés alapján. Várlak szeretettel! e-mail: [email protected] mobil: +3630 385-4688

OltárElőtt.hu – Dekoráció és webáruház
Szolgáltatás leírása:

Teljes körű esküvői dekoráció, rendezvény dekoráció Budapesten és környékén. Székszoknyák, asztalszoknya, textil dekoráció, székszoknya bérlés, Oszlop dekoráció, mennyezet dekoráció, oldalfal dekoráció, templom dekoráció, Egyedi, kézzel készített meghívók, köszönet ajándékok, gyűrűpárnák, Menükártya, ültető kártya, asztalszám, szalvéta és gyűrű, üdvözlőtábla, Bejárat dekoráció, filagória, boldogság kapu, Menyasszonyi csokor, dobó csokor, koszorúslány és szülőköszöntő csokrok, kitűzők, Virágkompozíciók asztalra, autódísz, Külső helyszín dekoráció, Vázák, gyertyatartók.