Esküvői dekoráció

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
KIVIDECOR

Családi vállalkozásunk rendezvény és esküvői dekorációval foglalkozik. Célunk, hogy az esküvőtök napját valóban csodálatossá, felejthetetlenné tegyük. Minden nő erre a napra vár egész életében kislánykora óta, melyet akár már egy minimális díszítés is örökre emlékezetessé tehet. Mi azért vagyunk, hogy segítségetekre legyünk az esküvőtök díszítésében. Tekintsétek meg referencia munkáinkat és keressetek bátran.

Titkos Kert virágdekor

Egyedi ötletekkel, szívből jövő lelkesedéssel valósítjuk meg asz Önök elképzeléseit. Modern virágkötészeti alkotásaink készítésével célunk a mindig megújuló virágkultúra ápolása, terjesztése.

Alldecor

Esküvői virágdekoráció Az olyan fontos és életre szóló eseményt, mint az esküvő, érdemes a hozzá méltó környezetben megünnepelni. Az impozáns helyszínek nyújtotta ünnepélyes hangulatot fokozhatjuk a csodaszép virágokkal, székszoknyákkal, de a legegyszerűbb termet is széppé varázsolhatjuk néhány jó ötlettel. Érdemes egy egységes stílusban készülni az esküvőre, erre már a meghívó kiválasztásakor is gondolhatunk, de nem késő akkor sem, ha a menükártyák, ültető kártyák, ültetési rend, az asztali virágdíszek és a terem dekorációját hangoljuk össze.

Enterifleur

Mint „i”-re a pont, tortára a hab olyan a virágdísz az esküvőtökre. Egy szépen aprólékosan kidolgozott dekoráció, mint a jó smink kiemeli a szépet, a hangsúlyozandót és eltakarja a hibákat. Fontos a megfelelő dekoráció kiválasztása, hiszen hiába nagyon finom és jól kidolgozott egy torta, ha a hab összeesik rajta, megette a fene az egészet.

Daisy Design

Esküvői arculattervezés, dekoráció, menyasszonyi csokor, szalvéták, szalvétagyűrűk, asztalközepek, gyűrűpárnák, díszített gyertyák, egyéb kellékek.