Esküvői frizura, smink

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Veréb Cecília Sminkes

Ellenállhatatlanul gyönyörűvé varázsollak életed nagy napján!

Marianna Makeup

A Te napodon a legszebbnek kell magad érezned életedben. A sminkednek ki kell emelnie a belülről fakadó szépséged és az arcszerkezetedhez, az egyéniségedhez kell passzolnia. Egész nap, sőt gyakran 12 órán túl is tartania kell, anélkül, hogy nagyobb beavatkozást kelljen végezned a sminken.Csodásan kell kinézned közelről és a fotókon is. A menyasszonyi smink ezért is több mint egy egyszerű smink. Profi,tapasztalt sminkesként ebben szeretnék neked segíteni!

Bogi Smink

A sminkelés nálam érzések és az alkotás együttes játéka. Szeretem kihozni az emberekben rejlő szépséget, megmutatni, hogy egy kis trükkel, színekkel milyen ragyogóvá lehet tenni a megjelenést. A legszebb mondatok, munkám elismerése, mikor a vendégeim elégedett, olykor meglepett arccal nézik magukat a tükörben, mikor megjegyzik, hogy el sem tudták képzelni, hogy ilyenek is lehetnek és amikor a párok, barátok, vőlegények, apukák, rokonok megjegyzik, hogy milyen csodaszép aznap az éppen esküvőjére, szalagavatójára készülő hölgy, vagy a mindennapokban kissé fáradt anyuka milyen csodásan néz ki, mikor baráti esküvőre megy.

Scwarzkopf Szépségszalon

Fodrászat. Alkalmi és divatfrizurák, extrém hajvágások és hajfestési technológiák. Alkalmi frizurák, kontyok, férfi divatfrizurák, hajhosszabbítás. Kozmetika: arckezelések, test-alakformáló kezelések. Alkalmi sminkek, műszempilla. Hennafesték, arany arckezelések. Manikűr: manikűr-pedikűr, műkörömépítés:különleges díszítésekkel, hennafestés.

Air Brush MakeUp

Ragyogó smink a nagy napra. Te is szeretnél egy szuper tartós víz- és könnyálló sminket a nagy napon? Magera Viktória vagyok, kozmetikus, sminktetováló szakember és okleveles sminkes. Elkészítem számodra a tökéletes sminket.