Esküvői frizura, smink

Markiel Szilvia esküvői sminkes
Szolgáltatás leírása:

Látogass el – és regisztrálj a http://eskuvoisminkes.hu weboldalon, majd töltsd le a 2012-es évre szóló akciós kuponokat, mellyel most kedvezményesen juthatsz hozzá a menyasszonyi smink elkészítéséhez! ( A kuponnal most 10 000Ft a menyasszonyi smink!) Amennyiben úgy döntöttél, hogy eljössz hozzám egy (próba)sminkre, a következő adatok (név, telefonszám, dátum, email cím, mire jelentkezel) elküldésével lehetőséged van időpontot kérni, amelyet követően visszaigazolást küldök! Email: info@eskuvoisminkes.hu

Galambos Eszter – a szépítő sminkes
Szolgáltatás leírása:

Galambos Eszter vagyok, kozmetikus és sminkes. Nagy gyakorlattal és profizmussal vállalom esküvői sminked elkészítését! Kérlek, tekintsd meg a honlapomat, ahol a munkáimon kívül számos hasznos tippet is olvashatsz! Köszönöm a bizalmadat!

Esküvői smink
Szolgáltatás leírása:

Olyan régóta álmodozol erről a különleges napról… és azt szeretnéd, hogy minden(ki) tökéletes legyen – a ruha, a virágok, a ceremónia, a fogadás és természetesen a sminked. Gyönyörű szeretnél lenni úgy, hogy a tükörből mégis a jól ismert arc mosolyogjon vissza, tündökölni szeretnél minden túlzás nélkül. Ismerkedj meg velem, és engedd meg, hogy választ adjak kérdéseidre!

Emese Esküvői Szépítész
Szolgáltatás leírása:

Vállalom esküvőkre és minden egyéb rendezvényre (eljegyzés, szalagavató, ballagás, különböző bálok) igényes, és az alkalomnak, a személyiségnek megfelelő smink és köröm készítését, valamint céges és egyéb rendezvényeken gyermekek arcfestését katalógusomból és egyedi kérés szerint. Célom, hogy aki hozzám fordul, elégedett legyen, hiszen ennek reményében keresett meg.

JB Műszempilla
Szolgáltatás leírása:

JB COSMETICS MagyarországTöbb, mint 15 éve foglalkozunk műszempilla felhelyezéssel, így nagy szakmai hozzáértéssel és gyakorlattal végezzük a minőségi szempillahosszabbítás, vagy másnéven 3D műszempilla felhelyezés folyamatát. Szalonunkban Magyarország legszélesebb műszempilla választékából, több mint 120 féle műszempillából választhat, vásárolhat. JB Felhelyező szalonok az ország minden pontján. A napjainkban népszerű szálas műszempillákon kívül sokféle soros és az újdonságnak számító csomómentes tincses műszempilla is megtalálható. A hatást fokozhatjuk színes szempillákkal, illetve ragyogó Swarovski kristályok felhelyezésével. A terméket kedvező áron állandó raktárkészletről megvásárolhatja, illetve a szalonban szakszerűen fel is helyezzük. Sokéves tapasztalatainkkal segítünk Önnek a műszempillák megválasztásánál. Legyen akár alkalmi, akár hétköznapi tartós viseletre szánt, természetes vagy extrém hatású műszempilla. Korrekt módón tájékoztatjuk az Ön által kiválasztott műszempilla, az Ön saját szempilláin mennyire lesz tartós, mert a műszempillák tartóssága nagyban függ a saját szempillák minőségétől, vastagságától és hosszúságától.