Esküvői frizura, smink

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Veréb Cecília Sminkes
Szolgáltatás leírása:

Ellenállhatatlanul gyönyörűvé varázsollak életed nagy napján!

Marianna Makeup
Szolgáltatás leírása:

A Te napodon a legszebbnek kell magad érezned életedben. A sminkednek ki kell emelnie a belülről fakadó szépséged és az arcszerkezetedhez, az egyéniségedhez kell passzolnia. Egész nap, sőt gyakran 12 órán túl is tartania kell, anélkül, hogy nagyobb beavatkozást kelljen végezned a sminken.Csodásan kell kinézned közelről és a fotókon is. A menyasszonyi smink ezért is több mint egy egyszerű smink. Profi,tapasztalt sminkesként ebben szeretnék neked segíteni!

Markiel Szilvia esküvői sminkes
Szolgáltatás leírása:

Látogass el – és regisztrálj a http://eskuvoisminkes.hu weboldalon, majd töltsd le a 2012-es évre szóló akciós kuponokat, mellyel most kedvezményesen juthatsz hozzá a menyasszonyi smink elkészítéséhez! ( A kuponnal most 10 000Ft a menyasszonyi smink!) Amennyiben úgy döntöttél, hogy eljössz hozzám egy (próba)sminkre, a következő adatok (név, telefonszám, dátum, email cím, mire jelentkezel) elküldésével lehetőséged van időpontot kérni, amelyet követően visszaigazolást küldök! Email: [email protected]

Galambos Eszter – a szépítő sminkes
Szolgáltatás leírása:

Galambos Eszter vagyok, kozmetikus és sminkes. Nagy gyakorlattal és profizmussal vállalom esküvői sminked elkészítését! Kérlek, tekintsd meg a honlapomat, ahol a munkáimon kívül számos hasznos tippet is olvashatsz! Köszönöm a bizalmadat!

Esküvői smink
Szolgáltatás leírása:

Olyan régóta álmodozol erről a különleges napról… és azt szeretnéd, hogy minden(ki) tökéletes legyen – a ruha, a virágok, a ceremónia, a fogadás és természetesen a sminked. Gyönyörű szeretnél lenni úgy, hogy a tükörből mégis a jól ismert arc mosolyogjon vissza, tündökölni szeretnél minden túlzás nélkül. Ismerkedj meg velem, és engedd meg, hogy választ adjak kérdéseidre!