DJ Fido – Esküvő & Party DJ
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Esküvő Dj-t keresel a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek slágereivel, valamint Latin, Funky, RnB, Dance, Rock & Roll, Rock klasszikusaival, régi és új Magyar slágerekkel, napjaink kedvenceivel, mulatós (lakodalmas) zenéivel? Az esküvőkön a klasszikus, jól megszokott lakodalmas zenék, melyeket általában eredeti verzióban játszom, kiválóan párosíthatóak a retro disco hangulatával, így igazán emlékezetes lehet életetek legszebb napja. Állíthatom nem kis felelősség eldönteni, milyen zene szórakoztassa a násznépet. Ezért figyelembe kell vennetek a vendégek összetételét, életkorát, és persze a ti igényeitek sem mellékesek. Szolgáltatásom kiterjed a házibuliktól a kiemelkedő eseményekkel kapcsolatban jelentkező egyedi, különleges igények kielégítéséig és azoknak ajánlom akik egyedi estét szeretnének, legyen az lakodalom, lány és legénybúcsú, születésnap, retro party vagy bármilyen fel nem sorolt "jeles" alkalom. Továbbá vállalom az esketési ceremóniák hangosítását is az EU területén bárhol. Az öltözködésemben egyéni stílusomat is megjelenítem, de mindig megtisztelem a megrendelőt és a vendégeket. Zenei repertoárom széleskörű, ezért az egyedi igényekhez megfelelően azonnal igazodom. Egyedi kérésekhez javaslom legalább 50-100 zeneszám előre történő egyeztetése, hogy biztosan ne maradjon ki egyetlen kedvenc dalotok sem .Ezután nem marad más hátra, mint tánc a végtelenségig... Az áraim megfizethetőek, értékarányosak. Professzionális hangzást, fénytechnikát, a nyitótánc zenei szerkesztését a kialkudott ár minden esetben tartalmazza! Pécs területén belül nem számolunk útiköltséget. Pécs 15km-es területén kívüli rendezvényhelyszínek esetén az útiköltséget az oda-vissza útra számolunk. Mobil: +36 20 225 0206 vagy a +49 151 45720725 Mail: info@pecsieskuvodj.hu

Horváth Ervin Esküvő Dj
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Kedves Jegyespár! Ha azt határoztátok el,hogy szakítatok a hagyományokkal, szeretnétek,hogy mindenki a legjobban érezze magát majd a Ti nagy napotokon,tehát szeretnétek,hogy Dj zenéljen,szeretnétek,hogy mindenki arra táncoljon majd,amit igazán szeret,keressetek fel! Minden generáció meg fogja találni a dalok közt a kedvencét és a hangulat ettől lesz felejthetetlen! A hangtechnika felső kategóriás,a dalok mintha élőben szólalnának meg. A zenei blokkok közti átmenet stílusos és élvezetes lesz. Sztárvendégek fogadása,a velük való együttműködés is természetes számomra. Szolíd,ízléses,nívós fénytechnika fokozza majd a hangulatot! Zalaegerszegen lakom,de az ország bármely pontjára szívesen megyek. Tehát ha egy igazán különleges,mindemellett exkluzív,esetleg szabadtéri partyt szeretnétek az esküvőtök éjszakáján,találkozzunk! Segítek nektek ebben!

OneManBand – az alkalmi zenei partner – esküvői dj bakelitről
Szolgáltatás leírása

Esküvői dj bakelitről... Esküvői partyk , céges rendezvények , privát bulik minőségi zenei szolgáltatása a 60'- 70's évek slágereitől napjaink meghatározó zenéjéig . A zenei igényeket rugalmasan kezelem.

Attila Kónya / Esküvő DJ
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Tiszteletem. Kónya Attila (31) vagyok, Esküvő DJ. Közel 20 éve a szakmában, ebből 5 éve kimondottan ESKÜVő DJ, profi technikával, sok extrával reális áron. Az ország egész területén.. Szertartás hangosítás-Karaoke-Képvetítés-Video Disco-Ceremónia mester Kérje ajánlatomat mindenféle kötöttség nélkül.

Fazekas János esküvői és party dj
Szolgáltatás leírása

Az esküvői Dj egy komplex szolgáltatás az esküvőre, mely nem csak a lakodalom ideje alatt szóló talpalávalót szolgáltatja, hanem végigkíséri és segíti házasságkötéseteket akár a leány vagy legénybúcsú kezdetétől az esküvői szertartáson át, azt követő összejövetel végéig.