J&D Koktélszerviz
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Legyen az baráti összejövetel, céges rendezvény, szalagavató, házibuli, bál vagy lakodalom… a J&D KOKTÉLSZERVIZ elővarázsolja a hangulatot és az ehhez elengedhetetlen színes és finom alkoholos és alkoholmentes koktélokat ízlés és igény szerint, sosem feledve azt, hogy a mixer legfontosabb kelléke a mosolya…

Esküvői catering és party service „Cateringart”
Szolgáltatás leírása

Különleges nagy kedvezményeket tartalmazó ajánlatunkat és AJÁNDÉK akciónkat, amelyek 2012 február 26.-ig érvényesek keresse weboldalunkon! Magán és céges rendezvények vendéglátásának teljes körű lebonyolítása, magas színvonalon, kedvező árakon és udvarias kiszolgálással. Hideg- és sültes táljaink, esküvői és konferencia menüink között biztosan talál az alkalomnak, ízlésének és költségvetésének megfelelő fogásokat. Ha csak az ételekre lenne szüksége akkor a helyszínre szállítással együtt azt is megrendelheti nálunk. Mikor először szóba jön az esküvő, akkor a MIKOR után rögtön a HOL kérdés szokta a legnagyobb fejtörést okozni az ifjú párnak. Egyre többen döntenek úgy, hogy a hagyományos éttermi vendéglátással szemben valami újat, valami szokatlant szeretnének...Egy gyönyörű kastély vagy templom kertjében megtartott állófogadást, egy régi palota vagy múzeum dísztermében kerek asztalok mellett és elegáns díszletek között zajló főúri vacsorát... Sokan abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy rendelkezésükre áll egy hatalmas kert, egy jutányosan rendelkezésükre bocsátott díszterem ahol a költségek alacsony tartásával vendégelhetik meg a meghívott vendégeiket. És persze végül, de nem utolsó sorban ott vannak azok, akik csak egyszerűen nem szeretik a nagy felhajtást és csak egy nagyot szeretnének bulizni a barátokkal és rokonokkal.

Marika Kifőzde
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Egy nap , ami csak Rólatok szól. A Ti örömötökben, boldogságotokban fürdenek szeretteitek. Hogy mindez tökéletes legyen, mi ott vagyunk a háttérbe: Kreativitásunkkal, gyors és szakszerű felszolgálással, forró és házias ételeinkkel, korrekt árainkkal, a munkával szembeni tiszteletünkkel és alázatunkkal. Eljegyzéseteket,lakodalmatokat az általatok kiválasztott helyszínen, a lehetőségek maximális kihasználásával rendezzük meg, hogy egyszeri és megismételhetetlen legyen!

Souffleé Desszert&Csokoládé
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

…könnyed és minden egyes falat melegséggel tölt el...éppen olyan érzés, mint amilyenben a hozzánk látogatóknak része lehet. Legyen szó akár egy kellemes reggeliről munkába menet, egy doboz kézzel készített bonbonról, vagy az esküvői tortájáról, nálunk mind látványban, mind ízben egyedi szolgáltatással találkozhat. Kínálatunkban a hagyományos hazai süteményektől a különlegesebb, esetleg vendégeink számára még ismeretlen francia mousse-ok, macaronok és trüffelekig számos desszert megtalálható. Kiváló alapanyagokból, szívvel és szakértelemmel, ez a Soufflée.

Esküvői Bor
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A borral való találkozás szinte minden ember életében egy pici ünnep. Megnyitja a szívet, szabadjára engedi a lelket és egy szempillantás alatt elvarázsol egy olyan világba, ahol barátságok, szerelmek és célok születnek. Fantasztikus érzés visszagondolni, mennyi kellemes órát éltünk meg együtt szeretetben egy borospohárral a kezünkben. 2011 a 10. évjáratom. Ennyi idő elegendő volt ahoz, hogy saját magam és sokak örömére egy stílus is kirajzolódik a boraim által. Mire számíthat, ha kibontja egy boromat? Szeretem, ha gyümölcsös, egyértelmű ízjegyekkel és könnyedebb savakkal bír. Testes a maga nemében, de a végén nem baj, ha én győzök. Végtére is a bor van értünk! Ipacs Zsolt Borász