Party szervíz, catering

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
SL Party Service

Akár tíz fős rendezvényről, akár több száz, több ezer fős vendéglátásról legyen szó, önnek csak ki kell találni, és mi megvalósítjuk. Nagy gyakorlattal rendelkezünk koktél partik, állófogadások, esküvők, munkaebédek, ültetett vacsorák, valamint szabad, és zárttéri rendezvények lebonyolításában.

Etalon Party Service

Minőség, megbízhatóság, kiszámíthatóság, rendkívül korrekt ár, egyedi hangulat, stílus.

Mr.Gino Koktélbárja

Nem egy átlagos rendezvényre vágyik? Valami különlegeset szeretne? Dobja fel rendezvénye hangulatát és kápráztassa el vendégeit egzotikus koktéljainkkal! Profi bartendereink kizárólag 1. osztályú alapanyagokból készítik a látványos italokat, amelyekhez minden szükséges eszközt biztosítunk. Legyen az céges rendezvény, termékbemutató, születés-és névnap, esküvő, partnertalálkozó, legénybúcsú, konferencia, iskolai rendezvények (ballagás, évnyitó, évzáró ünnepségek) bálok, bulik, farsangi és szilveszteri mulatságok, falu és városnapok, lovasnapok, fesztiválok vagy egyszerüen egy házibulin csapatunk teljeskörű mobil koktélbár szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére az ország egész területén.Minden koktél a neki megfelelő koktélos üvegpohárba készül, nem egyfajta pohárba vagy műanyag pohárba. Koktélpultunk látványa fölemeli a az est színvonalát, hangulatát. Bármixereink és pincérjeink az alkalomhoz illő öltözékben jelennek meg és több nyelven beszélnek. as koktélszolgáltatás lehet 2 órás, vagy egész estére szóló. Ajánlatunk személyre szabottan készül melyet az igényfelmérés után tudunk elkészíteni. Koktélkínálatunk között mindenki magtalálja a saját kedvencét, de ha valami különlegességre vágyik, bízza magát a bartender szakértelmére.

Maul pincészet és Borétterem

Esküvőjére válasszon saját termesztésű szőlőből készült kiváló minőségű borainkból.

Flair Bartender

Tedd egyedivé esküvődet koktélshow-val! Unod már a kommersz esküvőket? Mindig a szokásos felhozatal a szokásos sorrendben? Valami másra vágysz? Ha szeretnél valami izgalmasabbat, dobd fel életed legszebb napját egy meglepetés koktélshow-val! Ha egy kis újításra vágysz, amire senki sem számít, akkor ezzel a meglepetéssel kétségtelenül nagy sikert aratsz majd. A látványos műsor biztosan nem hagyja elbóbiskolni a násznépet a hajnali táncokig. A frissítő italok elkészítésének e viszonylag új keletű formája nem csupán fenséges ízvilágú szomjoltó finomságokat kínál, hanem szemet gyönyörködtető látványt is nyújt. Különösen így van ez akkor, ha alkalmunk nyílik a pompás koktélok megszületésének is tanúi lenni. Kicsit máris egy napfényes tengerparton érezzük magunkat a legnagyobb luxusban, édes koktélokat iszogatva… Első osztályú alapanyagokból varázsolunk ízkombinációkat színes mixershow keretében az ifjú pár igényei szerint. Keverünk alkoholos és alkoholmentes koktélokat, márkás italok, friss levek, gyümölcsök felhasználásával. Minden hozzávalót és szükséges eszközt biztosítunk! Az ország területén bárhol szívesen elkápráztatjuk az esküvői vendégsereget! Az összetevők jönnek, az üvegek pörögnek, a koktélok készülnek. Hasonlóan Tom Cruise Cocktail című filmbeli mutatványaihoz. Miután mindenki kedvére fogyasztott, a mobil koktélbár szedi a sátorfáját, és csendben odébbállunk. Persze ha igény van rá, maradunk akár reggelig is 🙂 A lakodalom pedig folytatódhat tovább – kinek frissebben, kinek bódultabban. Az azonban biztos, hogy a násznép sokáig emlékezni fog erre a jól sikerült lagzira.