Esküvői fotós, videós

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Valentinfilm – DSLR esküvői film
Szolgáltatás leírása:

Kedves Jegyespár! A manapság elterjedt esküvői videókhoz képest egészen más típusú munkákat készítünk az egész országban és a határon túl is. Ezzel biztosítjuk, hogy jó érzéssel nézzétek filmeteket, büszkén mutassátok rokonaitoknak és évek múltán is örömötöket leljétek a film újranézésében. Lássuk, mit is jelent ez a gyakorlatban: DSLR filmjeinkben kiemelt szerepet kap az élő hang. Többek között hallható az anyakönyvvezető beszéde, a násznép ujjongása csokordobáskor, és a szülők pohárköszöntője is. Könnyed, laza riportot készítünk Veletek megismerkedésetekről, a násznép tagjaitól pedig történeteket, jókívánságokat gyűjtünk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezeket a történeteket tudatosan szerkesztve illesszük a filmbe, és így álljon össze a teljes napot bemutató közel 1 órás mű. Ezekkel a megszólalásokkal és élő hangokkal egy dinamikus lüktetésű, szórakoztató, és jó hangulatú videó lesz a végeredmény. Célunk, hogy a film tényleg olyan legyen, amilyet megálmodtatok, ezért lehetőség van a módosításra is. A film megtekintését követően pedig garantáltan azt fogjátok érezni, hogy „de megnézném még egyszer”! És hogy teljes legyen a kép, nézzétek meg bemutatkozó filmünket honlapunkon! Jó szórakozást kívánunk! Valentinfilm

Fotómata – kompakt fotóautómata
Szolgáltatás leírása:

A Fotóautomata rendkívül nagy érdeklődésnek örvend Nyugat-Európában és a tengerentúlon, ma már elképzelhetetlen esküvő nélküle. Nem meglepő, hogy itthon is egyre népszerűbb. A Fotómatánk segítségével Magyarországon is megadhatja vendégeinek ezt a felejthetetlen, maradandó élményt, mivel a násznép haza is viheti a róluk készült fényképet. www.fotomata.hu

Párduc fotó
Szolgáltatás leírása:

Ez az oldal azoknak szól, akik nagy események előtt állnak, esküvőre, keresztelőre készülnek, és fotóst keresnek, vagy netán valami szép, szolíd, egyedi, kézzel készített ékszert a menyasszony részére. Mi pontosan ezeket a szolgáltatásokat nyújtjuk a látogatóinknak. De mivel egy családi esemény nem múlhat el egy finom vacsora nélkül, segítünk, hogy az ételhez szükséges hús a legjobb minőségben, és a legkedvezőbb áron jusson el az ünnepi asztalra. Aztán amikor a fiatalok új házba költöznek, építkezésbe kezdenek, vagy éppen egy régi házat újítanak fel, még mindíg a rendelkezésükre állunk minőségi nyílászáróinkkal. És hogy a sok fárasztó szervezési munka, sütés-főzés közepette megpihenhessen egy kicsit a fáradt örömanya, vagy a büszke nagypapa, szeretnénk szép képekkel egy kis pihenést csempészni az életükbe. Nos, erről szól ez az oldal. Reméljük, felkeltettük érdeklődését, visszatér hozzánk, és elégedett ügyfelünkként üdvözölhetjük.

Kiss Lóránt fotós
Szolgáltatás leírása:

Stílusomra jellemző, hogy szakítok a hagyományosnak mondható beállításokkal, helyszínekkel és kompozíciókkal. Célom, hogy a lehető legboldogabb és legőszintébb pillanatokat kapjam lencsevégre a jeles eseményről anélkül, hogy megpróbálnék beavatkozni a történésekbe. Mivel nincs két egyforma pár így nincs két egyforma esküvő sem, így a párok nem a megszokott sablonokat kapják, hanem olyan felvételeket, ahol a pár egyénisége tükröződik. Szeretem az apró részleteket, mert ezek is jelentősen hozzájárulnak a nap hangulatának a visszaadásához.

Szabó Sándor – SándorFotó
Szolgáltatás leírása:

Lehet tavasz, nyár, ősz vagy tél az esküvő évszaktól függetlenül életünk legszebb napja. Tapasztalt esküvőfotósként ennek megörökítését vállalom, hogy ennek a gyönyörű napnak tényleg felejthetetlen legyen az emléke az előkészületektől kezdve hajnalig, a lakodalom végéig, az orságban bárhol.