JUNO Film – exkluzív esküvői filmek
Szolgáltatás leírása

Exkluzív esküvői filmeket készítünk full HD minőségben. Az igazi filmezés kreatív alkotás, nem sablonokkal dolgozom. A végeredmény egy egész estés mozi, ami nem csak az ifjú párnak nyújt örök élményt. Írd be böngésződbe a junofilm.hu-t, lapozz bele a galériába és nézd meg a feltöltött filmrészleteket. Kérj bátran ajánlatot, amennyiben közel állnak elképzeléseidhez. Professzionális technikai háttérrel rendelkező, képzett operatőrökkel dolgozom együtt a JUNO Film égisze alatt. Olyan szakemberekkel, akik nem csak a fontos eseményeket látják, de az apró részleteket is észreveszik. Az én szerepem a történetmesélő kulcsfigurája. A technika fejlődik, a lényeg azonban változatlan: a történetet az elbeszélő alakítja érdekfeszítővé. Én is így készítem a filmeket.

Magyar Esküvői Fotósok Társasága
Szolgáltatás leírása

Profi esküvői fotósok egy helyen! Tanácsadás ifjú párok részére az esküvői fotózással kapcsolatban, valamint segítség az egyedi igényeknek megfelelő fotós kiválasztásában. Látogasd meg weboldalunkat, ahol profi fotósokat találsz: www.fotosok.eu

Nagy Dávid Esküvő Fotós
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Minőségi Esküvői Fotózás professzionális felszereléssel (full frame). Esküvőfotózás kezdve az előkészületektől, a kreatív esküvői portrésorozatot, a szertartások fotózásán át a menyecsketánc pillanatainak megörökítéséig, fotózsurnaliszta stílusban. Az esküvői csomag összeállítása, és annak árának meghatározása (normális keretek között) a megrendelő kérése alapján történik. Segítségként a leggyakoribb igényeknek megfelelően összeállítottam néhány csomagot, ami a weboldalamon elérhető. Részletes egyeztetés keretében, kérlek keress telefonon, vagy e-mail-ben!

A Fotósbácsi – esküvő fotózás
Szolgáltatás leírása

Egy fotós számára a legmegtisztelőbb és legfelelősségteljesebb feladat, ha egy pár, élete egyik legszebb, és legfontosabb eseményének dokumentálásával bízza meg. Hiszek benne, hogy a házasság egy életre szól. Az esküvői fotós felelőssége, hogy a fotókat jó szívvel vegyétek elő, és büszkén mutassátok nagy napotok legszebb pillanatait, családotoknak, barátaitoknak, de évtizedekkel később majdani unokáitoknak is. Amennyiben olyan esküvői fotós személyét kerestek, aki ennek a felelősségnek tökéletesen tudatában van, akkor tekintsétek meg honlapomat, munkáim keresztmetszetét. Bízom benne, hogy nemsokára már, személyesen beszélgethetünk esküvőtök részleteiről! Addig is: Nagyon sok boldogságot kívánok közös éleletekhez! :) A Fotósbácsi

Vitéz FOTÓ – Vitéz Attila esküvői fotós
Szolgáltatás leírása

Vállalom esküvők fotózását az ország egész területén. Tablófotózás iskolai osztály fényképezés, óvodai bölcsődei fotózás Budapest és Pest megyében. Prémium minőségű esküvői fine art fotókönyv album szerkesztése és kivitelezése, melynek borítója több féle olasz bőr és szatén anyagból készülhet. Céges rendezvények konferenciák állófogadások fotózása akár helyszíni nyomtatással is.