Esküvői torta, sütemény

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Charlotte Cukrászda

A hagyományos cukrászdai szolgáltatások mellett vállaljuk a legkülönbözőbb rendezvények komplett Catering kiszolgálását. A hagyományos cukrászdai termékek, mint torták, édes és sós sütemények szállítása mellett vállaljuk hidegtálak, szendvicsek és italkínálat szállítását is. Igény esetén a felszolgáláshoz személyzetet is biztosítunk.

Sütemények Boltja

Ön megálmodja menyasszonyi tortáját és mi valóra váltjuk legmerészebb elképzeléseit is aranykezű mestercukrászainkkal , de választhat katalógusunkból is. Lakodalma édes és sós aprósüteményeit is biztosítjuk.

Poncsák Cukrászda

Fontos ünnepekre, családi eseményekre és esküvőre különleges, a vendégek igényeinek megfelelő egyedi tortákkal igyekszünk feledhetetlenné tenni az ünnepi alkalmat. Számunkra rendkívül fontos szempont a vendégek egyedi elképzeléseinek megvalósítása ezért igyekszünk azoknak nap, mint nap eleget tenni. Rendezvényekre kínálunk továbbiakban somlói galuskát, pogácsákat, különböző ízű réteseket. Újdonságként bevezetjük a látványában és ízvilágában rendkívül egyedi, rendezvényekre és esküvőkre egyaránt ajánlott különböző ízekben készített pohárkrémeket. Cégünk szem előtt tartja a speciális táplálkozást igénylőket, így ők is folyamatosan bővülő termékskálából választhatnak. Előzetes rendelés alapján tojás-, tej-, lisztérzékeny és cukorbeteg vendégeinknek elkészítjük a kedvenc süteményeiket és tortáikat.

Horváth Cukrászda

Budapesten két üzletünkben várjuk szeretettel (1042. Petőfi u. 35. és 1151. Közvágóhíd u. 24.) Egyszer mindnyájunk életében elérkezik a nagy esemény: a saját esküvőnk. Azon a napon minden díszbe öltözik, s már hetekkel, hónapokkal a boldogító igen kimondása előtt azt tervezgetjük, hogy ez a pompa a legmegfelőbb formáját nyerje el. Ugyanúgy elkápráztassa a násznépet, mintahogy kifejezi a menyasszony és a vőlegény közti kapocs szorosságát. A csók utáni legédesebb pillanat, mikor az immár férj és feleség együtt felszelik az esküvői tortát. Mi hisszük, hogy minden párnak van egy álom tortája, amit ha megtaláltak tudni fogják,. Ez a torta lesz az ami fogjul ejti őket, mert ez érzéseik végső kifejezése életük legfontosabb napján. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, immár húsz éve, tortáink folyamatosan bővülő választékával és igényes kialakításukkal. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az állványos torták a legkedveltebbek, de albumunkban természetesen megtalálhatják a hagyományos elegáns, alkalmi tortákat is. Az esküvői torta uralkodó színe manapság még mindig a fehér, melynek kísérőszínét általában a menyasszonyi ruha, a csokor, a teríték vagy az étterem dekorációja határozza meg. Azonban bármilyen színben el tudjuk készíteni tortáját, Önnek csak a stílusát kell kiválasztania. Az esküvői torták mellé kínáljuk kísérő, alkalmi és különleges tortáinkat, illetve az ilyenkor elmaradhatatlan sós és édes aprósüteményeket is. Készítünk vendégváró aprósüteményeket is, melyekkel nemcsak felejthetetlenné tehetjük vendégeink számára esküvőnket, de apró figyelmesség, finom gesztus is, és nem utolsó sorban nagyszeruen mutatnak az asztali dekoráció részeként. Reméljük sikerül hozzájárulnunk esküvőjük felejthetetlenné tételében.

Kézműves Cukrászműhely

Hagyományos technológiával, eredeti természetes alapanyagokból, friss készítésű termékek előállítása. Rendezvények, esküvők teljes körű kiszolgálása. Egyedi megrendelések, kívánságok igények teljesítése. Édes, sós teasütemények, esküvői torták dísztorták, torták, tortaszeletek, tányérdesszertek, rétesek, piték, poharas desszertek, francia desszertek, mini torták, mini desszertek gazdag szín és formaválasztékban a legújabb trendnek megfelelően. Minden igényszint teljes körű kiszolgálása.