Jóslás, asztrológia

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Párkapcsolati elemzés a születési horoszkópotok alapján
Szolgáltatás leírása:

Most szerelmes vagy és boldog, hiszen az esküvődre készülsz és ez remek, de biztosan te is kíváncsi vagy mit tehetsz érte, hogy így is maradjon.

Frabato összeköt a szerelmeddel
Szolgáltatás leírása:

Biztosan te is szeretnél a jövőbe látni vajon tényleg az igazi mellett vagy ? Örökre a tiéd, vagy tovább kell keresgélned? Magadhoz láncolnád, de nem tudod hogyan? Frabato minden kérdésedre megadja a választ.

Lucia Jósnő
Szolgáltatás leírása:

Gyermekkorom óta foglalkoztatnak az emberi lélek, test és szellem működésének összefüggései, valamint a pozitív gondolkodás teremtő ereje.Ezek az ismeretek segítettek nekem abban, hogy kigyógyuljak egy hosszú, évekig tartó, kilenc műtéttel és sok-sok fájdalommal járó mozgásszervi betegségből. Számomra ez nagyszerű kezdet volt az önismeret rögös úrján. Kifejlesztettem egy az ősi jóga gyökereiből táplálkozó mozgásformát, melyet kifejezetten a gerinc és a vázizomzat erősítésére ajánlok, de a visszajelzések igazolják, hogy koncentrációs nehézségekkel és szexuális problémákkal küzdők iszámára s hatékony segítséget nyújt. Azóta elkötelezett híve vagyok a jógának, melynek minden áldott nap tapasztalom jótékony hatását.