Egyéb esküvői szolgáltatások

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Játékmesterek – Gyerekprogramok rendezvényekre

Esküvőkön, Céges, illetve családi napokon, szülinapi zsúrokon, fesztiválokon és egyéb rendezvényeken nagyon jó meglepetés a gyerekeknek. Kézműves foglalkozások, Arcfestő, Lufi hajtogató, Ugrálóvár, Trambulin … Ha felkeltettük érdeklődését ajánlat kérési lehetőség és további információk: Játékmesterek Tel.: 36-1-789-7007 Mobil: 36-30-419-2621 vagy 36-30-456-1895 [email protected] www.ja tekmesterek.hu

Gold Laser

Rendkívül exkluzív programként különleges igényű pároknak ajánljuk esküvői lézer produkció szolgáltatásunkat. A lézer látvány a leginkább sötétben élvezhető, ezért ezt a műsorszámot a sötétedés utáni órákban ajánljuk. Műsorainkat számítógéppel vezéreljük a megrendelő által igényelt zenére és időtartamban. Amennyiben a pár egyik tagja a másikat, vagy a rokonság szeretné ezzel az ajándékkal meglepni az ifjú párt, érdemes a kedvenc zenéjükre komponálni a lézer produkciót, érdemes olyan zenét választani aminek jelentősége van, aminek egy közös emlék ad különleges értéket. A lézer rendszer telepítéséhez mindösszesen 220 V 16 A szükséges. Amennyiben feliratokat, ábrákat, 3D motívumokat is megjelenítünk, szükséges még egy speciális vetítővászon felállítása is, vagy egy egyszerű sík fehér falfelület. A térbeli látványok megjelenítésénél mindenképpen szükséges hazer ködgép alkalmazása is melyeket vízbázisú folyadékkal üzemeltetünk, ezért a közönség legtöbbször nem érzékeli a ködgép jelenlétét.

Nőiesség fejlesztő kurzus

Segítek neked kibontakoztatni a benned rejlő nőt. Lelj rá a saját női erődre!

Gyerekbarát Esküvő

A GYERMEKBARÁT ESKÜVő egy mobil szolgáltatás, mely az egyedi igények szerint nyújt széleskörű szolgáltatásokat a gyermekek foglalkoztatása, szórakoztatása és fejlesztése terén. Csapatunk többségében gyakorló pedagógusokból áll, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a gyerek- és ifjúsági munkában. Jellemző ránk a gyermekcentrikusság, szakmai igényesség, rugalmasság, szaktudás és szeretetteli hozzáállás, türelem. Szolgáltatásaink a legkisebbek megőrzésétől, altatásától, a nagyobbak aktív kikapcsolódásának biztosításáig terjed. Elkülönített játéksarokkal várjuk az egész piciket is, igényes gyermekbarát játékokkal. A nagyobb gyermekeknek lehetőséget biztosítunk kézműveskedésre, társasjátékozásra, film- és mesenézésre, de vállaljuk csapatjátékok és vetélkedők lebonyolítását, mini koncert, táncház, vagy körjátékok szervezését. Ezen túlmenően családi és professzionális légvárakkal, bűvészműsorral, arcfestéssel, lufi hajtogatással, vagy akár hagyományőrző játszóházzal is tudunk kedveskedni a gyermekeknek. „Gyerekbarát esküvő – Ahol a legkisebb is ünnepelt!”

Esküvői fehérgalamb röptetés

Esküvői fehérgalamb röptetést vállalok Tarcal 70 km-es körzetében. A röptetés történhet kosárból 2, 5, 10 vagy 15 galambbal, valamint a pár 1-1 galambot kézből is engedhet. Az összes kategóriához szaktanácsadás jár, a megjelenés alkalomhoz illő öltözetben történik, a kosár esztétikus, alkalomhoz illő díszítésű. A galambok szállítása Tarcalon ingyenes, Tarcal 70 km-es körzetében 80 Ft/km. További információkért az alábbi telefonszámon, e-mail címen vagy a honlapomon elérhet! Tegye meghitté élete nagy napját!