Nőiesség fejlesztő kurzus
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Segítek neked kibontakoztatni a benned rejlő nőt. Lelj rá a saját női erődre!

Gyerekbarát Esküvő
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A GYERMEKBARÁT ESKÜVő egy mobil szolgáltatás, mely az egyedi igények szerint nyújt széleskörű szolgáltatásokat a gyermekek foglalkoztatása, szórakoztatása és fejlesztése terén. Csapatunk többségében gyakorló pedagógusokból áll, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a gyerek- és ifjúsági munkában. Jellemző ránk a gyermekcentrikusság, szakmai igényesség, rugalmasság, szaktudás és szeretetteli hozzáállás, türelem. Szolgáltatásaink a legkisebbek megőrzésétől, altatásától, a nagyobbak aktív kikapcsolódásának biztosításáig terjed. Elkülönített játéksarokkal várjuk az egész piciket is, igényes gyermekbarát játékokkal. A nagyobb gyermekeknek lehetőséget biztosítunk kézműveskedésre, társasjátékozásra, film- és mesenézésre, de vállaljuk csapatjátékok és vetélkedők lebonyolítását, mini koncert, táncház, vagy körjátékok szervezését. Ezen túlmenően családi és professzionális légvárakkal, bűvészműsorral, arcfestéssel, lufi hajtogatással, vagy akár hagyományőrző játszóházzal is tudunk kedveskedni a gyermekeknek. „Gyerekbarát esküvő – Ahol a legkisebb is ünnepelt!”

Esküvői fehérgalamb röptetés
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Esküvői fehérgalamb röptetést vállalok Tarcal 70 km-es körzetében. A röptetés történhet kosárból 2, 5, 10 vagy 15 galambbal, valamint a pár 1-1 galambot kézből is engedhet. Az összes kategóriához szaktanácsadás jár, a megjelenés alkalomhoz illő öltözetben történik, a kosár esztétikus, alkalomhoz illő díszítésű. A galambok szállítása Tarcalon ingyenes, Tarcal 70 km-es körzetében 80 Ft/km. További információkért az alábbi telefonszámon, e-mail címen vagy a honlapomon elérhet! Tegye meghitté élete nagy napját!

Rolando Magic Show (bűvészműsor)
Szolgáltatás leírása

Te­gye em­lé­ke­ze­tes­sé ma­gán- vagy cég­ren­dez­vé­nyét egy szó­ra­koz­ta­tó bű­vész­mű­sor­ral! In­te­rak­tív és lát­vá­nyos bű­vész­trük­kök, hu­mor, e­gye­di­ség, vál­to­za­tos­ság! Bű­vész­mu­tat­vá­nyok a kö­zön­ség se­gít­sé­gé­vel!

Esküvői Rendszámtábla
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Az esküvőtök különleges alkalom, tegyétek még különlegesebbé a Ti egyedi rendszámtáblátokkal.