Szépségápolás, egészség

Hozd formába magad az esküvődre!
Szolgáltatás leírása:

Ha már eldöntötted, hogy az esküvődre a legjobb formádat hozod, segítek megvalósítani a célodat!

Klastrom Masszázs Győr
Szolgáltatás leírása:

Igazán széppé az tesz az esküvődön ha kipihent vagy és ragyogó. Egy kellemes frissítő masszázs a nagy nap előtti izgalmak közepette feloldja a feszültséget, felfrissít testileg lelkileg.

Jázmin Day Spa & Szépségszalon
Szolgáltatás leírása:

Szépségszalon: lávaköves masszázs, ayurasan® kezelések (arc, test, kéz és láb), ultratone® alakformálás, karcsúsító, méregtelenítő kezelések komplex terápiával, nyirokmasszázs – manuális nyirokdrenázs, infraszauna, gyógy- és spa pedikűr, wellness manikűr, női fitnesz, szolárium Referenciakozmetika: fitokozmetikumok és sminkek árusítása fiatalító és ránctalanító kezelések, méregtelenítő, alakformáló programok, gyógy- és spa-pedikűr, japán manikűr, sminktetoválás, esküvői és alkalmi smink készítése, IPL tartós szőrtelenítés Spectra Quattro rendszerrel, Happy hours – baráti társaságok számára szépségnapok Természetgyógyászat: állapotfelmérés és kezelés, reflexológia, gyógymasszázs, csontkovácsolás

Műköröm webáruház
Szolgáltatás leírása:

Webáruházunk a műkörmös szakma, a kéz-, láb- és bőrápolással foglalkozó szakemberek teljes körű kiszolgálását, sokoldalú igényeinek kielégítését tűzte ki célul. Termékeink között megtalálható minden, ami a körömdíszítés, műköröm építés fontos kelléke lehet: manikűr-pedikűr eszközök, műköröm alapanyagok, körömlakkok, bőrápolók és olajok, gépek, berendezések, fertőtlenítők és lemosók, porcelán porok, sablonok, és még sok minden más.

Jázmin Thai Massage & Spa Debrecen
Szolgáltatás leírása:

A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására! Az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb mód, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket.