Szépségápolás, egészség

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Parfüm Kuckó

Parfüm a menyasszonynak.

Dolce Vita Speedfitness

Hogyan zajlik egy Speedfitness edzés? A teljes testre, 8 izomcsoportra kerülnek fel a nagy felületű, benedvesített elektródák egy praktikus mellény- és pántrendszernek köszönhetően. Minden vendég előbb egy tiszta, pamut edzőruhát kap, hogy teljesen higiénikus módon érjék el a másodpercenként 85 izom-összehúzódást. A személyi edzők egyszerű, statikus, valamint dinamikus gyakorlatokkal egészítik ki a programot, az impulzusok erőssége pedig teljesen személyre szabottan állítható be testrészenként. 15 perc után a vendégek úgy érzik magukat, mint egy másfél-két órás kőkemény konditermi látogatás után – és a jó pár napig tartó, mindenhol érezhető izomláz sem marad el. A tréning előtt egy izotóniás sportitallal, utána pedig egy magas biológiai értékű fehérjeshake-kel kínálják meg vendégeiket az edzők. A speedfitness szolgáltatás további előnye, hogy megkíméli a vendégeket a kényelmetlen sporttáskák cipelésétől, hiszen sem sportcipőt, sem törölközőt nem kell magukkal hordozniuk a szőnyeges-parkettás, minden kényelemmel felszerelt mikrostúdiókba.

Your Body Rózsavölgy AmpliFitness és Speedfitness stúdió

Látogasson el stúdiónkba, a Your Body Rózsavölgybe (1221 Bp., Ady Endre út 13/a) és próbálja ki AmpliFitness és Speedfitness edzéseinket. Stúdiónk az elektromos izomstimuláció módszerét használja, mellyel Ön könnyen elérheti céljait, akár alakformálásról, izomépítésről, vagy rehabilitációról legyen szó. Célunk az egészséges, csinos, önbizalmát visszanyerő vendég. Nincs szükség hosszadalmas izomépítésre, csak intenzív edzésre, amely kíméli az ízületeket és nem jár semmilyen sérülésveszéllyel. Minden lényeges izomcsoport egyszerre dolgozik, ezért akár heti egy-két alkalommal is optimális hatást érhetünk el 20 perces edzésekkel. Szeretettel várunk mindenkit kortól, nemtől, súlyfeleslegtől függetlenül! Velünk garantáltan a legjobb formáját hozza a NAGY NAPRA! Speciális ajánlatok és bérletakciók párok részére! Bővebb információ: +36 70 312 8080

Hozd formába magad az esküvődre!

Ha már eldöntötted, hogy az esküvődre a legjobb formádat hozod, segítek megvalósítani a célodat!

Klastrom Masszázs Győr

Igazán széppé az tesz az esküvődön ha kipihent vagy és ragyogó. Egy kellemes frissítő masszázs a nagy nap előtti izgalmak közepette feloldja a feszültséget, felfrissít testileg lelkileg.