Esküvői meghívó

V&V Dream Flowers
Szolgáltatás leírása:

Esküvői meghívók, köszönetajándékok, menükártyák, ültetőkártyák. Névre szóló csokoládé köszönetajándékok több mint 100 féle mintával 150 Ft.-tól! 10 nap alatt elkészítjük és postázzuk az ország bármely pontjára a termékeinket.

Igényes Esküvői Meghívók
Szolgáltatás leírása:

Az esküvői készülődés során gyakran azon kapja magát az ember, hogy a sok vonzóbbnál vonzóbb lehetőség közül, csak egyetlen kiválasztott stílus, hangulat, szín az, amit ezen a szép napon megmutathatunk abból a sok-sok ötletből, érzelemből, hangulatból, amit átélünk az esküvőnk előtt, a készülődés, szervezés során. Valahogy így éreztem én is mikor elkészítettem a saját esküvői meghívónkat… Annyi ötlet, érzés maradt bennem, hogy úgy gondoltam nem tarthatom meg magamnak… Remélem, ahogy nézegeted az általam készített meghívókat, te is úgy érzed, hogy van bennük valami különleges, amit a többi meghívóban nem találtál meg. Talán az, hogy ezek mind gondos odafigyeléssel készültek, sok ötletelés után alakultak olyanná,amilyennek te most látod.

PubliServ Esküvői Meghívók
Szolgáltatás leírása:

Termék katalógus rendelése esetén áru elosztóvá válhat és minden egyes megrendelés esetén maximum 35%-os kedvezményt kap az oldalunkon szereplő meghivók árából.

Alacard Esküvői Meghívó
Szolgáltatás leírása:

A meghívó egy esküvő esetében az előétel az étlapon, amely előrevetíti az esküvő stílusát, hangulatát és betekintést enged a pár személyiségébe. Az esküvő látványa akkor lehet igazán személyre szóló és egyedi, ha egy egységes színvilágot és stílust képvisel. Hiszen nincsenek írott vagy íratlan szabályok, amelyek tartalmaznák a kötelező esküvői színkombinációkat. Lehet klasszikus vagy bohókás, minimalista vagy formabontóan színes. Mindez csak rajtatok múlik… A meghívó alapján alakul ki az első közös benyomás az ifjú párról, ezért nagyon fontos, hogy olyan legyen, amilyenek Ti szeretnétek és nem egy általánosan elfogadott sablonos forma. Az ültető kártyának, menükártyának és az ültetési rendnek harmonizálnia kell a meghívóval, de ez esetben is széles a lehetőségek palettája.

Princess Esküvői Meghívók
Szolgáltatás leírása:

Tekintsétek meg esküvői katalógusainkat, valamint kiválaszthatjátok a számotokra legmegfelelőbb meghívó szöveget és idézetet, segítségével. Reméljük a több száz mintából megtaláljátok a hozzátok legjobban illőt.