Nászajándék

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Bútor nászajándékba

Annál nincs is csodálatosabb pillanat amikor két ember a sorsát összefűzi és egy úton halad tovább. Ez életünk örömpillanatainak egyike. A Korallbútor Webáruház azzal szeretné ezeket a pillanatokat meghosszabbítani, hogy kényelmesen otthonról a karosszékben ülve kiválaszthatja és a lehető legkedvezőbb áron meg is veheti új bútorát. Nyelvünk szépen kifejezi „házas” szavunkkal azt az új állapotot amibe belép az ifjú pár. Ha már van „ház”, otthon akkor azt be is kell rendezni. Ehhez igyekszünk nagy segítséget nyújtani azzal, hogy szinte minden bútort árulunk, ami csak kellhet egy otthonba. Bútor webáruházunkban minden kategóriájú bútor megtalálható, amire az ifjú párnak szüksége lehet akár a klasszikus akár a minimalista stílus hívei. A kedves násznépnek a figyelmébe ajánljuk, hogy érdemes az ifjú párnak szánt összegeket összeadni és egy nagyobb ajándékot venni. Biztos jobban örülnének egy szép és kényelmes franciaágynak, mint mondjuk 5 db mikrohullámú sütőnek. Legyen szó akár hálószobabútorról, akár konyha, előszoba vagy éppen nappali bútorról biztosan talál olyat ami ízlésének megfelelő. Nagyon sok féle színben és kiépítésben lehet kérni a bútorainkat ezért ha valamit nem ért hívjon bizalommal és készséggel segítünk.

Különlegesség nászajándékba: sétarepülés

Sétarepülés motoros siklóernyővel a Dunakanyarban – FlyTandem.hu

Egyedi fabútor nászajándékba

Készíttessen nászajándékba egyedi bútort az ifjú pár részére. A lakás az udvar vagy a kert bármely részébe elkészítjük a vágyott bútort saját tervek alapján is.

Kék Hold Galéria

Korunk olajfestményeit, internetes kortárs festmény-galériánkban is megtekintheti. A festmények fényképes nyilvántartásban szerepelnek. Minden festményhez Tanúsítványt adunk, mely igazolja a festmények eredetét. Színes kínálatunkban megismerkedhet az Alföld festőjeként megismert Bán Tibor festményeivel, tájkép festőink: Bácskai Varga János, Bimbó Tamás, Benda Zoltán, Bóna Jenő, Lisa Elinor, Bubelényi László, Pántl László, Temesvári Ferenc, Fehérvári Zoltán, Jakubik István, Kovrig Miklós, M. Horváth Anna, Ottó József, Szécsényi István, Szántó Lukács, Tarasz Tabaka, Varga Pál. Csendélet festőink: Blinczinger Béla, Varga Szidónia, Csurgó Erzsébet, Lajkó Imre, Adilov Kabul, Kovács József, Jakubik István, Adilov Alim. Szürrealista festőink: Ludvig Zoltán, Árkossy István, Buday Mihály, Póka György. Alakos festmények: Varga Szidónia, Walter Gábor, Várkonyi János, Vámosi Tamás, Blinczinger Béla, Herpai Zoltán, B.Tóth Edit. Városkép festőink: V.Tóth Gábor, Zámbory Gábor, Jakubik István, Bubelényi László, Blinczinger Béla. Vadász témájú festményeink: Varga Pál és Kovrig Miklós.

Kristály Világ

2010 Auguszus 1.-től a PÓLUS CENTERBEN is várjuk vásárlóinkat,A bevásárló központ 1. bejáratámál a TESCO-nál, az újságossal szemben. Változatlan árak, és minőség! Új minták! Tel.:06 20 46 41 071 1152 Budapest, Szentmihályi út 131. 2011 Október 14-től Köki Terminál bevásárló központban is megtalálják a tőlünk megszokott minőséget, és árakat-egy-két új termékkel bővült kristály válaszékunkban. Díszborok, ezüst, Swarovski kristályos bőr, Swarovski kristályos acél ékszerek, poharak ónrátéttel, és minden üvegtárgy gravírozása egy napos határidővel.