Nászajándék

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Bútor nászajándékba
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Annál nincs is csodálatosabb pillanat amikor két ember a sorsát összefűzi és egy úton halad tovább. Ez életünk örömpillanatainak egyike. A Korallbútor Webáruház azzal szeretné ezeket a pillanatokat meghosszabbítani, hogy kényelmesen otthonról a karosszékben ülve kiválaszthatja és a lehető legkedvezőbb áron meg is veheti új bútorát. Nyelvünk szépen kifejezi „házas” szavunkkal azt az új állapotot amibe belép az ifjú pár. Ha már van „ház”, otthon akkor azt be is kell rendezni. Ehhez igyekszünk nagy segítséget nyújtani azzal, hogy szinte minden bútort árulunk, ami csak kellhet egy otthonba. Bútor webáruházunkban minden kategóriájú bútor megtalálható, amire az ifjú párnak szüksége lehet akár a klasszikus akár a minimalista stílus hívei. A kedves násznépnek a figyelmébe ajánljuk, hogy érdemes az ifjú párnak szánt összegeket összeadni és egy nagyobb ajándékot venni. Biztos jobban örülnének egy szép és kényelmes franciaágynak, mint mondjuk 5 db mikrohullámú sütőnek. Legyen szó akár hálószobabútorról, akár konyha, előszoba vagy éppen nappali bútorról biztosan talál olyat ami ízlésének megfelelő. Nagyon sok féle színben és kiépítésben lehet kérni a bútorainkat ezért ha valamit nem ért hívjon bizalommal és készséggel segítünk.

Különlegesség nászajándékba: sétarepülés
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Sétarepülés motoros siklóernyővel a Dunakanyarban – FlyTandem.hu

Egyedi fabútor nászajándékba
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Készíttessen nászajándékba egyedi bútort az ifjú pár részére. A lakás az udvar vagy a kert bármely részébe elkészítjük a vágyott bútort saját tervek alapján is.

Villeroy & Boch
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Nászajándék.

Monti Programszervező Iroda
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Egy új ötlet, egy különleges élmény felejthetetlenné tesz egy pillanatot, őszinte mosolyt csal gyermekeink szemébe…Az élményt ajándékba is adhatod… Hiszem azt, ha egyszer megöregszünk, és a kandalló előtt ülve lepereg előttünk az a bizonyos “Életünk filmje”, a különleges pillanatok, gyermekeink csillogó mosolya, hangos nevetése, a közös élmények, színesebbek lesznek, mint az addig összegyűjtött tárgyak a polcokon és a poros padláson.