Esküvői fehérnemű

A nőiesség titkai
Szolgáltatás leírása:

Az igazán nőies menyasszonyok itt választják ki a fehérneműiket. Igényes termékek Lengyelországból, egyenes a Gyártóktól. Forgalmazott márkáink: OBSESSIVE, LIVCO CORSETTI, BEAUTY NIGHT, ANDALEA, ANAIS, BALLERINA, JULIMEX, PLIÉ

Vénusz Fehérnemű
Szolgáltatás leírása:

Elegáns, kényelmes és szexi fehérneműk nagy választékban.

Boudoir Szexi Fehérnemű
Szolgáltatás leírása:

Termékeink külföldről származnak, igényes alapanyagokból, igényes kidolgozással készülnek. Egyedülálló design és a legújabb trendek ötvözve a legfinomabb anyagokkal – ez jellemzi gyártóink ruhaneműit. A termékek széles skáláját kínáljuk mindenféle méretű hölgynek, hiszen a szexisség érzése, a hódítás nem csak a vékony hölgyek kiváltsága. A fehérneműk közt mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt, legyen az ultraszexi csábító, édes cukorbaba vagy vad domina.

Womenstore Szexis Esküvői Fehérnemű
Szolgáltatás leírása:

Miért a Women’Store -nál vásárolj? Mert minőségi: alaposan szeműgyre vettük és folyamatosan ellenőrizzük – válogatjuk, hogy mely márkák termékei kerülhetnek be választékunkba és ezáltal a Te ruhatáradba. Tehát megválogatjuk kínálatunkat hogy Te nálunk csak az igazán Neked való termékeket kapd. Mert gyors: rengeteg időt és energiát takarítasz meg azzal, ha nálunk vásárolsz. Nem kell végigjárnod a bevásárlóközpontokat, boltokat. Otthonról, munkahelyedről kényelmesen válogathatsz kínálatunkból. Mi házhoz hozzuk számodra a divatot, Mindent ami Neked jár..! A nap 24 órájában állunk rendelkezésedre! Ha úgy hozza kedved, akár az éjszaka kellős-közepén is leadhatod rendelésed a Neked tetsző holmira. Ezután semmi más dolgod nincs, mint várni, hogy házhoz vigyük az általad választott termékeket.

HDIshop Menyasszonyi Kiegészítők webáruház
Szolgáltatás leírása:

Menyasszonyi kiegészítők, harisnyák, combpántok, melltartók nagy választékban kedvező áron.