A nőiesség titkai
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Az igazán nőies menyasszonyok itt választják ki a fehérneműiket. Igényes termékek Lengyelországból, egyenes a Gyártóktól. Forgalmazott márkáink: OBSESSIVE, LIVCO CORSETTI, BEAUTY NIGHT, ANDALEA, ANAIS, BALLERINA, JULIMEX, PLIÉ

Vénusz Fehérnemű
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Elegáns, kényelmes és szexi fehérneműk nagy választékban.

Boudoir Szexi Fehérnemű
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Termékeink külföldről származnak, igényes alapanyagokból, igényes kidolgozással készülnek. Egyedülálló design és a legújabb trendek ötvözve a legfinomabb anyagokkal - ez jellemzi gyártóink ruhaneműit. A termékek széles skáláját kínáljuk mindenféle méretű hölgynek, hiszen a szexisség érzése, a hódítás nem csak a vékony hölgyek kiváltsága. A fehérneműk közt mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt, legyen az ultraszexi csábító, édes cukorbaba vagy vad domina.

Womenstore Szexis Esküvői Fehérnemű
Szolgáltatás leírása

Miért a Women'Store -nál vásárolj? Mert minőségi: alaposan szeműgyre vettük és folyamatosan ellenőrizzük - válogatjuk, hogy mely márkák termékei kerülhetnek be választékunkba és ezáltal a Te ruhatáradba. Tehát megválogatjuk kínálatunkat hogy Te nálunk csak az igazán Neked való termékeket kapd. Mert gyors: rengeteg időt és energiát takarítasz meg azzal, ha nálunk vásárolsz. Nem kell végigjárnod a bevásárlóközpontokat, boltokat. Otthonról, munkahelyedről kényelmesen válogathatsz kínálatunkból. Mi házhoz hozzuk számodra a divatot, Mindent ami Neked jár..! A nap 24 órájában állunk rendelkezésedre! Ha úgy hozza kedved, akár az éjszaka kellős-közepén is leadhatod rendelésed a Neked tetsző holmira. Ezután semmi más dolgod nincs, mint várni, hogy házhoz vigyük az általad választott termékeket.

HDIshop Menyasszonyi Kiegészítők webáruház
Szolgáltatás leírása

Menyasszonyi kiegészítők, harisnyák, combpántok, melltartók nagy választékban kedvező áron.