Walter Vendéglő
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A Walter Vendéglő adottságai (különterem, kert, terasz, játszótér, rendezvénysátor, 120 fős színházterem) révén lehetőség nyílik, hogy rendezvények széles palettája kerülhessen lebonyolításra. Esküvők (akár polgári szertartással), születésnapok, gyerekzsúrok, céges rendezvények szervezését és lebonyolítását, Vendéglőnk nyújtotta színvonalán, biztosítjuk.

Somogy Kertje Üdülőfalu
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Amennyiben a Somogy Kertje Üdülőfaluban rendeli meg esküvői vacsoráját, minimum 70 fős létszámmal, abban az esetben megajándékozzuk az ifjú párt "Somogyi varázs" csomagunkkal.

„Ágota” Marketing Stúdió és Esküvőszervező Kft
Szolgáltatás leírása

„Ami szem-, száj-, és fülnek ingere.” azt alakítom harmonikus egységgé! Munkám az egyénre szabott, egyedi dekoráció, a kedvenc ételekkel, italokkal megtűzdelve és a programok kiválasztásával összhangban állnak az egyéniségetekkel. Felfedezni és belecsempészni azokat az apró kis részleteket az esemény egészébe, amitől egyedi, rólatok mesélő, egyszeri és megismételhetetlen lesz esküvőtök napja. Nektek felhőtlen kaland, nekem a munkámnak értelmet adó kihívás. Szervezett, kézben tartott és mindenre kiterjedő figyelem és az együtt alkotás eredményeként esküvőtök napja számotokra nem rohanásról, kapkodásról, időpontokról és ellenőrzésről szól, hanem arról, amiről szólnia kell KETTőTÖKRőL. Így tudtok egymásra kellően odafigyelni, és gondtalanul mulatni. Munkám végeztével nekem külön ajándék, hogy én is részesülhetek örömötökben. Horváthné Ferkai Mercedes esküvőszervező és dekoratőr: e-mail: merci@lac.hu, mobil: +3630 385-4688

Fiáker Vendéglő és Panzió
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Éttermünk a vendéglátáson kívül rendezvények szervezésével is foglalkozik. E szolgáltatásunkkal levesszük megrendelőink válláról a szervezés terhét és vendégeink számára mindezt térítésmentesen biztosítjuk.

Kiskakukk Vendéglő
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Ballagások, esküvők, baráti összejövetelek 60 főig. Keressen fel minket!