Csárdák, fogadók

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Mico Fogadó
Szolgáltatás leírása:

Esküvői rendezvények lebonyolítását korrekt áron vállaljuk, vendégeit elszállásoljuk. Esküvői menü sorok bőséges, lakodalmas fogások az önök elképzelései szerint. Érkezéstől távozásig szóló ital csomagokkal. Torta és apró sütemény, zárjegyes italok behozatalának lehetőségével. Ajándék köszöntő ital, kedvezményes szállás lehetőség.A zenészét hozhatja magával ha nincs ajánlani tudunk. Ingyenes parkolás.

Mátyás Borozó és Étterem Zsámbék
Szolgáltatás leírása:

A Mátyás Borozó és Étterem Zsámbékon festői helyszínt biztosít az ön esküvőjéhez. A XIII. század közepe táján épült, több száz éves romtemplom romantikus hátteret ad a szertartáshoz. Az étterem terasza a Premontrei-rend művészi hagyatékára néz, amely még az idő vasfoga által kikezdve is fenséges látvány. Az étterem belső helyiségében illetve teraszán 50-50 fő számára tudunk férőhelyet biztosítani. További információ a +36 70 338 7259; valamint e-mailben a [email protected] címen lehet.

Mendei Kuruc Csárda
Szolgáltatás leírása:

A Csárda két kb 40-50 fő befogadására alkalmas teremmel , 150 fős kerthelyiséggel ,valamint 1500 m2 -es parkkal várja kedves vendégeit . Berendezéseivel felidézi a régi paraszti és urasági házak hangulatát,ahol a dolgozóink igény esetén népviseleti ruhákban szolgálják ki a kedves vendégeinket . Mendei Kuruc Csárda régmúlt idők hangulatával ,igazi magyaros ízekkel,kerti látványkonyhával ,bográcsételekkel várja kedves vendégeit . Jöjjön el hozzánk , töltsön el nálunk egy kellemes ebédet ,vagy egy hangulatos vacsorát . Egész évben vállalunk esküvők , keresztelők, születésnapok, családi összejövetelek céges rendezvények teljes körű lebonyolítását,egy igazán magyaros helyszínen!Hangulatos 1500 nm -es parkunkban fotók készítésére valamint pezsgős koccintásra van lehetőség.Esküvői menü 2900 Ft/fő ártól Italcsomag (korlátlan) már 2800 Ft/fő .

Ködmön Csárda Borétterem
Szolgáltatás leírása:

Kedves Ifjú Pár! Hamarosan elérkezik életükben a legszebb nap, melyre valamennyien már hónapokkal az esküvő előtt készülődnek. Talán már kiválasztották a csodálatos ruhát is, melyben a menyasszony kimondja azt a szót, melynek egész életére szóló jelentősége lesz. Bizonyára a vendéglista is összeállt már, mely – tapasztalatból tudom -az utolsó pillanatig változik majd. Szinte minden készen áll, csupán a megfelelő helyszín hiányzik. Egy olyan helyszín, mely alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelnek, ahol nem csak az esküvőt követő vacsorát, hanem a szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni. Természetesen szükség van egy megfelelő helyre, ahol a menyasszony átöltözik, időnként felfrissíti magát, hisz neki kell a legszebbnek lennie egész nap és egész éjszaka. Kell tehát egy kellemes szálloda, ahol a messzebbről érkező vendégek is lepihenhetnek. A szépasszonyvölgyi Hotel Ködmön**** és Ködmön Csárda Étterem lehet az a megfelelő helyszín, ahol emlékezetessé teszik a nagy napot az ifjú pár és a násznép számára. (Leánybúcsút is szervezünk, melyről a barátnők sokáig irigykedve beszélnek majd) (A legénybúcsú a Cafe Habana latin klubban már sok fiatal férj-jelöltnek okozott kellemes perceket). Látogassanak el hozzánk, ahol személyre szabott ajánlattal, a fiatal pár igényeihez alkalmazkodva tervezzük meg az esküvőt. Nálunk az álmok valóra válnak!

Bárány Fogadó
Szolgáltatás leírása:

Fogadónk kellemes környezetet biztosít családi rendezvények és kisebb esküvők (70-80 fő) lebonyolításához. Konyhánkon vállaljuk a hagyományos és egyedi igény szerinti menüsor elkészítését! Kaposvár és vonzáskörzetében 200-250 főig esküvői menü elkészítése és kiszállítása is megoldható. A távolról érkezők panziónk kényelmes szobáiban pihenhetnek le (15-18 főig). Mélygarázsunkban parkolási lehetőség a szálló vendégei számára!