Menyasszonyi ruha

One & Only
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

One & Only – A jövőd nálunk kezdődik. Mi, a One & Only csapata elkötelezetten hiszünk abban, hogy segítségünkkel megvalósítható mindaz, amire a nagy napon vágysz! Engedd meg, hogy megmutassuk, mi sokkal többet kínálunk, mint egy átlagos szalon: figyelmes kiszolgálást, személyre szóló stílus tanácsadást, prémium kategóriás, csodaszép, eredeti menyasszonyi ruhákat – profi méretre igazítással, kiváló minőségű kiegészítőket, melyekkel teljessé tehető öltözéked, trendi koszorúslány-, alkalmi és menyecske ruhákat, természetesen a hozzájuk illő kiegészítőkkel (cipők, táskák, bizsuk) együtt. Menyasszonyi ruháink bérleti díjába a fátyol, alsószoknya és a stóla is beletartozik, ezekért külön díjat nem számolunk fel. Ruhapróbánk ingyenes, nincs maximált felpróbálható ruhaszám, kérésre lefotózunk a felpróbált ruhákban, a fotókat a helyszínen kinyomtatjuk Számodra. A sikeres ruha választást elegáns környezetben, pezsgővel ünnepelheted kísérőiddel! Nálunk mindezt megtalálod, igen kedvező áron, a fővárostól csupán 15 percre a 2-es számú főúton, ingyenes parkolási lehetőséggel az üzlet előtt. Szeretettel várunk! One & Only Esküvői Ruhaszalon – Megnyugtató érzés rátalálni a Tökéletesre.

Strassz Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Menyasszonyi ruha szalonunk csupa új ruhával vár téged. Üzletünk az IDM Bride collection modellek kizárólagos márkaképviselete.

Perlina Esküvői Ruhaszalon
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Szalonunk sok éves tapasztalattal várja a minket választó menyasszonyokat és hozzátartozóikat családias hangulatú szalonunkban. Nálunk vendégeink 5 világmárka közül válogathatnak. A francia Pronuptia könnyű, légies, kifejezetten vékony nyári ruhái nagy kedvencei a magyar menyasszonyoknak. A német IDM elképesztően elegáns, királynői, nagyon impozáns ruhákat vonultat fel évről évre. Szalonunk bővült a csodaszép Jola Moda lengyel és Amélie német ruhamárkák kínálatával. Mindkét márka darabjai rendelhetők. A Jola Mode modellek már mindössze 3-4 hét alatt megérkeznek, a német Amélie ruhákra 4-5 hónapot várni kell, de a minőség és megbízhatóság mind két kollekciónál garantált.

Adél Esküvői Ruhaszalon
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Kedves Menyasszony, Kérlek tekintsd meg kollekciónkat, mely remélhetőleg elnyeri tetszésedet! Amennyiben nem találtad meg álmaid ruháját, ne csüggedj, a honlapunkon ruháinkból csak ízelítőt láttál! Látogass el szalonunkba, ahol kellemes környezetben, szakirányú kiszolgálásban részesülsz! Azon dolgozunk, hogy megvalósíthasd álmodat! Szeretnénk kiszolgálni teltkarcsú vendégeinket is ezért olyan fazonú ruhákat is kínálunk, melyek előnyösek a nőies idomoknak. Tekintsd meg kollekciónkat és találkozzunk a szalonban!

Szécsényi Hagyományőrző Műhely
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett modellekkel szeretném vásárlóimat elbűvölni, és a hagyománytiszteletre, az ősi letisztult, míves formákra irányítani a figyelmet. Van egy szlogenem, engedjék meg, hogy megosszam Önökkel: "Az Angol-trónörökösnek skót-szoknyája, Az Osztrák-kancellárnak tiroli bőrnadrágja, A Magyar fiatalnak Bocskai-kabátja az igazi ünneplő!"