Menyasszonyi ruha

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Karnak Kft

Cégünk 1990-ben alakult és céljaként az esküvői ruha készítők alapanyag szükségletének az ellátását tűzte ki. Mára Közép-Európa legnagyobb esküvői ruha anyagokkal, csipkékkel, gyöngyökkel, egyéb kiegészítőkkel és kész esküvői ruhákkal foglalkozó nagykereskedésévé vált. Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így elérhető áron tudjuk őket tovább adni. Olyan gyárakkal állunk kapcsolatban, akik a legnagyobb, a leghíresebb menyasszonyi ruha gyártókat szolgálják ki. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelő magas színvonalú termékek alkossák választékunkat. Nálunk több száz különböző csipkéből és textíliából válogathatnak raktárkészletről, de ha valami egyedit szeretnének arra is tudunk megoldást. Az alapanyagok mellett gyöngyök, flitterek, ékkövek, rátétvirágok garmada segíti a tervezők, készítők munkáját . Miután termékeinket raktáron lévő készletből szállítjuk, így biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást és hogy a rendelések 2 munkanapon belül megérkezzenek vásárlóinkhoz. Rendeléseiket nem csak az Interneten keresztül, hanem telefonon vagy levélben is leadhatják és természetesen várjuk Önöket, hogy meglátogassák bemutató termeinket is.

Savudria Webáruház

Menyasszonyi ruhák méretre varrása, esküvői ékszerek, fejdíszek, hajdíszek forgalmazása.

Ahol az Álomruhád elkészül

Mióta belecsöppentem az esküvői ruhák világába, rátaláltam arra amit csinálni szeretek. Mivel én is voltam menyasszony, tudom milyen érzés készülődni a nagy napra. Tudom, hogy ez az esemény nagyon fontos egy lány életében. Tudom, hogy milyen örömteli érzés a tökéletes ruhára rátalálni. Ebben tudok neked segíteni, hogy megtaláld azt a ruhát amiben a legszebb leszel azon a napon. Egyéni elképzeléseid, igényeid alapján meg tudom valósítani neked azt a ruhát.

Shery Szalon

Szalonunk kínálata a Spanyol PRONOVIAS cég San Patrick kollekciójából saját készítésű ruhákból és szalagavatóra készült ruhákból áll. Budapesten a legnagyobb San. Patrick választékkal várjuk vendégeinket. Ruháink változatos színben és formában minden igényt kielégítenek. Budapesten csak szalonunkban rendelhetők a 2012-es San.Patrick ruhák. Ruhaszalonban kölcsönözhetők szalagavató ruhák bálokra, menyecske ruhák,gyermek és felnőtt koszorúslány ruhák. San Patrick ruháinkhoz kínálunk hosszú és rövid fátylakat, ékszereket és egyéb kiegészítőket. Ruhakészítés Budapesti szalonunkban saját készítésű ruháink olasz, francia és portugál anyagokból és csipkékből készülnek. Méretre készítünk esküvői ruhát, menyecske ruhát, koszorús ruhákat. Árajánlatot csak személyesen a ruhaszalonban adunk.

Kashka Haute Couture

“kashka” Ez az érdekes hangzású név hűen tükrözi azt a stílust, melyben a letisztult formavilág ötvöződik teátrális és izgalmas elemekkel. Ruháink igényesen válogatott szatén és taft anyagokból, egyedi olasz és francia csipkékből készülnek. Öltözékeink luxus minőséget képviselnek, áraink azonban elérhetőek. Szeretnénk megvalósítani vevőink minden elképzelését, ráhangolódva egyéniségükre, stílusukra. Olyan nőknek és férfiaknak tervezünk, akik különleges alkalmakkor igénylik az egyedi és egyénre szabott megjelenést. Ruháink bárki számára elérhetőek a világ bármely pontján az “Online vásárlás”-nak köszönhetően.