Menyasszonyi ruha

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Karnak Kft
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Cégünk 1990-ben alakult és céljaként az esküvői ruha készítők alapanyag szükségletének az ellátását tűzte ki. Mára Közép-Európa legnagyobb esküvői ruha anyagokkal, csipkékkel, gyöngyökkel, egyéb kiegészítőkkel és kész esküvői ruhákkal foglalkozó nagykereskedésévé vált. Termékeinket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így elérhető áron tudjuk őket tovább adni. Olyan gyárakkal állunk kapcsolatban, akik a legnagyobb, a leghíresebb menyasszonyi ruha gyártókat szolgálják ki. Nagy gondot fordítunk arra, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelő magas színvonalú termékek alkossák választékunkat. Nálunk több száz különböző csipkéből és textíliából válogathatnak raktárkészletről, de ha valami egyedit szeretnének arra is tudunk megoldást. Az alapanyagok mellett gyöngyök, flitterek, ékkövek, rátétvirágok garmada segíti a tervezők, készítők munkáját . Miután termékeinket raktáron lévő készletből szállítjuk, így biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást és hogy a rendelések 2 munkanapon belül megérkezzenek vásárlóinkhoz. Rendeléseiket nem csak az Interneten keresztül, hanem telefonon vagy levélben is leadhatják és természetesen várjuk Önöket, hogy meglátogassák bemutató termeinket is.

Savudria Webáruház
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Menyasszonyi ruhák méretre varrása, esküvői ékszerek, fejdíszek, hajdíszek forgalmazása.

Ahol az Álomruhád elkészül
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Mióta belecsöppentem az esküvői ruhák világába, rátaláltam arra amit csinálni szeretek. Mivel én is voltam menyasszony, tudom milyen érzés készülődni a nagy napra. Tudom, hogy ez az esemény nagyon fontos egy lány életében. Tudom, hogy milyen örömteli érzés a tökéletes ruhára rátalálni. Ebben tudok neked segíteni, hogy megtaláld azt a ruhát amiben a legszebb leszel azon a napon. Egyéni elképzeléseid, igényeid alapján meg tudom valósítani neked azt a ruhát.

One & Only
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

One & Only – A jövőd nálunk kezdődik. Mi, a One & Only csapata elkötelezetten hiszünk abban, hogy segítségünkkel megvalósítható mindaz, amire a nagy napon vágysz! Engedd meg, hogy megmutassuk, mi sokkal többet kínálunk, mint egy átlagos szalon: figyelmes kiszolgálást, személyre szóló stílus tanácsadást, prémium kategóriás, csodaszép, eredeti menyasszonyi ruhákat – profi méretre igazítással, kiváló minőségű kiegészítőket, melyekkel teljessé tehető öltözéked, trendi koszorúslány-, alkalmi és menyecske ruhákat, természetesen a hozzájuk illő kiegészítőkkel (cipők, táskák, bizsuk) együtt. Menyasszonyi ruháink bérleti díjába a fátyol, alsószoknya és a stóla is beletartozik, ezekért külön díjat nem számolunk fel. Ruhapróbánk ingyenes, nincs maximált felpróbálható ruhaszám, kérésre lefotózunk a felpróbált ruhákban, a fotókat a helyszínen kinyomtatjuk Számodra. A sikeres ruha választást elegáns környezetben, pezsgővel ünnepelheted kísérőiddel! Nálunk mindezt megtalálod, igen kedvező áron, a fővárostól csupán 15 percre a 2-es számú főúton, ingyenes parkolási lehetőséggel az üzlet előtt. Szeretettel várunk! One & Only Esküvői Ruhaszalon – Megnyugtató érzés rátalálni a Tökéletesre.

Strassz Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Kategória:
Szolgáltatás leírása:

Menyasszonyi ruha szalonunk csupa új ruhával vár téged. Üzletünk az IDM Bride collection modellek kizárólagos márkaképviselete.