Autóbérlés, hintó, sofőrszolgálat

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
BMW318D,BMW525D
Szolgáltatás leírása:

Esküvői Luxusautó bérlés sofőrrel! Az autón egyedi teljes M paket van,így mégjobban figyelem felkeltőbb. Esküvőkön csak dicsérő szavakat mondtak rá,és a fotósoknak is nagyon tetszett. Árban és megjelenésben garantáltan a legjobb választás. Szeretne olcsón közben stílusosan megjelenni esküvőjén egy feltűnő autóval? Akkor hívjon bizalomal és egy BMW F30 318D vagy BMW F10 525D limuzinal szállítom esküvője helyszineire. Mindezt MEGFiZETHETő áron! Budapest területén 1 esküvőre (fotózás, polgári-, egyházi esküvő, vacsora helyszínekre) szükséges autóbérlés díja 35.000 Ft. Vidékre is megyek de az plusz 150ft/km További információért hívjon bátran telefonon a 06205380256-os számon.

Luxus Cars Jaguar
Szolgáltatás leírása:

Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön? Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját! Cégünk fő profilja az esküvői luxusautóbérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is. Olvass tovább: http://luxus-cars.webnode.hu/

Bus & Limuzin Service
Szolgáltatás leírása:

Szakképzett sofőrjeink kitűnő munkája és Mercedes személygépkocsiaink illetve buszaink magas felszereltsége mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják. Színvonalas szolgáltatásainkat elérhető árakon biztosítjuk. Akcióink, állandó megrendelőink számára kínált kedvezményes díjaink segítenek Önnek a döntéshozatalban.

MB VIP Service Esküvői autóbérlés
Szolgáltatás leírása:

Érkezzen utolérhetetlen eleganciával esküvőjére Mercedes-Benz 211 Elegance autónkkal, amelyhez sofőrt is biztosítunk.

Optimus Sofőrszolgálat
Szolgáltatás leírása:

Rendezvényre, bálra, esküvőre vagy szórakozni megy? Tegye saját autóján.Csak egy telefonjába kerül és az Optimus Sofőrszolgálat az Ön rendelkezésére áll. Budapesten és környékén este 6-tól reggel 8-ig hívhatóak vagyunk. Egyeztetéssel előrendelést felveszünk nappalra is. Sofőrünk Budapesten az Ön hívásától számított 25-40 percen belül Vidékre 40-60 percen belül a helyszínre érkezik, és biztonságban hazavezeti az Ön gépkocsiját Önnel együtt egy-egy vacsora, rendezvény, vagy átmulatott éjszaka után. Így Ön nyugodt szívvel fogyaszthat alkoholt úgy is, ha saját gépkocsijával érkezik a helyszínre. Mivel így Ön csupán a hazaútra költ, így ez a megoldás jóval költséghatékonyabb, és nem utolsó sorban kényelmesebb is, mint a taxi mert másnap nem kell vissza menni az autójáért. Valamint állunk rendelkezésére esküvőkön, bálon, fesztiválokon.