MB VIP Service Esküvői autóbérlés
Szolgáltatás leírása

Érkezzen utolérhetetlen eleganciával esküvőjére Mercedes-Benz 211 Elegance autónkkal, amelyhez sofőrt is biztosítunk.

Optimus Sofőrszolgálat
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Rendezvényre, bálra, esküvőre vagy szórakozni megy? Tegye saját autóján.Csak egy telefonjába kerül és az Optimus Sofőrszolgálat az Ön rendelkezésére áll. Budapesten és környékén este 6-tól reggel 8-ig hívhatóak vagyunk. Egyeztetéssel előrendelést felveszünk nappalra is. Sofőrünk Budapesten az Ön hívásától számított 25-40 percen belül Vidékre 40-60 percen belül a helyszínre érkezik, és biztonságban hazavezeti az Ön gépkocsiját Önnel együtt egy-egy vacsora, rendezvény, vagy átmulatott éjszaka után. Így Ön nyugodt szívvel fogyaszthat alkoholt úgy is, ha saját gépkocsijával érkezik a helyszínre. Mivel így Ön csupán a hazaútra költ, így ez a megoldás jóval költséghatékonyabb, és nem utolsó sorban kényelmesebb is, mint a taxi mert másnap nem kell vissza menni az autójáért. Valamint állunk rendelkezésére esküvőkön, bálon, fesztiválokon.

Esküvői Limo
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Felejthetetlen élményt szeretne magának, kedvesének vagy egy rokonának? Exkluzív megjelenésre vágyik? Már végképp kifogyott az ötletekből, hogyan lepje meg szeretteit? Mi segítünk megvalósítani! Mégpedig egy 6,5 méteres, 7 személyes Mercedes Limuzinnal. Bújjon egy hollywoodi sztár bőrébe, élvezze a luxust és a feltűnést! Limuzinunk Lánykérés, esküvő, lány- vagy legénybúcsú, születésnap, ballagás, szalagavató, reklám, fotózás, Valentin nap, alkalmakra bérelhető. A gépkocsi kizárólag sofőrrel együtt bérelhető, az árak így értendők. Gyöngyös 20 km-es vonzáskörzetén kivül további 100 ft kilométerdijat szamolunk fel. Egyedi kívánság esetén egyénre szabott árajánlatot adunk; alkalom, távolság és időtartam függvényében. A gépkocsikban nem lehet dohányozni! áraink 1 órára: 19.900 Ft 2 órára: 34.900 Ft 3 órára: 49.900 Ft 3 óránál hosszabb idöre valo bérlséhez egyénre szabott árajánlatot adunk.

Bérelhető Álomautó
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Esküvőre, fotózásra, különleges alkalmakra! Tegye felejthetetlenné a pillanatot! Az autó bérlése 16.000 Ft+ÁFA/óra

Mercedes az Ön Esküvőjére
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Mindenki életében adódik különleges alkalom, például az esküvője. Mi segítséget szeretnénk nyújtani a nagy nap még különlegesebbé tételében pullmann Mercedesünkkel. A nap 24 órájában várjuk hívását.