Menyasszonyi csokor

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
Selyemcsokor
Szolgáltatás leírása:

Esküvői csokrok és fejdíszek készítése selyemvirágból Kézműves virágkötő vagyok – egyedi alkotásaim egy elkötelezett innovatív individualistát idéznek aki minden egyes csokrába és ékszerébe a kifinomult romantikus esküvő hangulatát varázsolja bele, a minőségi anyagok, és változatos struktúrák kavalkádjának ízléses párosításával. Saját kezűleg készített élethű minőségi selyemvirág menyasszonyi csokrok, koszorúslány csokrok, esküvői kellékek, egyedi esküvői- menyasszonyi fejdíszek, gyűrűpárnák, szalvétagyűrűk, akár egyéni elgondolás alapján is.

Rozsondai Attila – Európa bajnok virágkötő
Szolgáltatás leírása:

Van egy nap, amikor minden virág a maga legteljesebb szépségében tündököl. Ez a nap a szerelem szent ünnepe: amikor két ember úgy dönt, egy csónakban kel át az élet nagy vizén, s egymásnak örök hűséget esküsznek. Tanúik a virágok. Úgy hisszük, egy jó virágkötő a megrendelők elképzeléseit, a helyszínt, stílust, a menyasszonyi ruhát alapul véve az ünnepi alkalom egészének harmóniáját teremti meg a következetes és gondos választással.

Esküvő – Virágkötészet
Szolgáltatás leírása:

Az esküvőre készülődve mindenkit foglalkoztat, hogy milyen virágdíszeket szokás készíteni. A menyasszonyi csokor menyasszony elengedhetetlen kelléke. Alapigazság, hogy akkor jó, ha a ruhával egy egységet alkot. Igaz, célszerű figyelembe venni a ruha stílusát, színét illetve a menyasszony alkatát. A csokor legtöbb esetben a menyasszony kedvenc színeiből és virágaiból készül. A leendő arák manapság kezdenek odafigyelni a harmóniára is. Kiválasztanak egy színt vagy egy konkrét virágot, és azt jelenítik meg ismétlődve minden virágkötészeti készítményben. Ma már rengeteg formája ismert. Az egyszerűtől a modernig. Lehet ez egyszerű körcsokor, csepp alakú csokor, vízesésszerű, vagy nyújtott, de lóghat a csuklón virággömb formájában, vagy lehet kistáskaszerű is stb.

Kreatív Esküvő Sziget
Szolgáltatás leírása:

Különleges, egyedi, személyre szabott esküvő és rendezvény dekorációk tervezésére, kivitelezésére szövetkeztünk. Kezdetektől ragaszkodunk a minőségi virágokhoz, rózsáink Ecuadorból, a trópusi virágok, az orchideák Hawaiiról érkeznek hozzánk. Látásmódunk szélesítésének érdekében folyamatosan járunk a külföldi és hazai mesterek virágkötészeti bemutatóira, workshopokra, szakmai továbbképzésekre.

Medinilla Virágművészet
Szolgáltatás leírása:

A menyasszonyi csokrot mindig a menyasszonyi ruha stílusához és az ara termetéhez igazítsuk, kedvenc virágaiból. A menyasszonyi csokor lehetséges formái: körcsokor (félgömb), gömb, cseppformájú (nyújtott), extravagáns, karon hordott, modern, uszályos, mezei .