Esküvő – Virágkötészet
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Az esküvőre készülődve mindenkit foglalkoztat, hogy milyen virágdíszeket szokás készíteni. A menyasszonyi csokor menyasszony elengedhetetlen kelléke. Alapigazság, hogy akkor jó, ha a ruhával egy egységet alkot. Igaz, célszerű figyelembe venni a ruha stílusát, színét illetve a menyasszony alkatát. A csokor legtöbb esetben a menyasszony kedvenc színeiből és virágaiból készül. A leendő arák manapság kezdenek odafigyelni a harmóniára is. Kiválasztanak egy színt vagy egy konkrét virágot, és azt jelenítik meg ismétlődve minden virágkötészeti készítményben. Ma már rengeteg formája ismert. Az egyszerűtől a modernig. Lehet ez egyszerű körcsokor, csepp alakú csokor, vízesésszerű, vagy nyújtott, de lóghat a csuklón virággömb formájában, vagy lehet kistáskaszerű is stb.

Rozsondai Attila – Európa bajnok virágkötő
Szolgáltatás leírása

Van egy nap, amikor minden virág a maga legteljesebb szépségében tündököl. Ez a nap a szerelem szent ünnepe: amikor két ember úgy dönt, egy csónakban kel át az élet nagy vizén, s egymásnak örök hűséget esküsznek. Tanúik a virágok. Úgy hisszük, egy jó virágkötő a megrendelők elképzeléseit, a helyszínt, stílust, a menyasszonyi ruhát alapul véve az ünnepi alkalom egészének harmóniáját teremti meg a következetes és gondos választással.

Kreatív Esküvő Sziget
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Különleges, egyedi, személyre szabott esküvő és rendezvény dekorációk tervezésére, kivitelezésére szövetkeztünk. Kezdetektől ragaszkodunk a minőségi virágokhoz, rózsáink Ecuadorból, a trópusi virágok, az orchideák Hawaiiról érkeznek hozzánk. Látásmódunk szélesítésének érdekében folyamatosan járunk a külföldi és hazai mesterek virágkötészeti bemutatóira, workshopokra, szakmai továbbképzésekre.

Medinilla Virágművészet
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A menyasszonyi csokrot mindig a menyasszonyi ruha stílusához és az ara termetéhez igazítsuk, kedvenc virágaiból. A menyasszonyi csokor lehetséges formái: körcsokor (félgömb), gömb, cseppformájú (nyújtott), extravagáns, karon hordott, modern, uszályos, mezei .

Szirom Esküvői Virág Dekoráció
Szolgáltatás leírása

Szeretné, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen? Bízza ránk! Rengeteg gyönyörű esküvő díszítésével büszkélkedhetünk! (Referenciánk több mint 300 esküvő.) Kizárólag a legjobb minőségű virágokkal dolgozunk, és nem utolsó sorban barátságos áron! Válasszon menyasszonyicsokor kínálatunkból, vagy írja meg elképzeléseit! Tekintse meg esküvői virágdíszeinket és dekorációinkat is! Megannyi kép között lapozhat!