Férfi öltöny

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
www.bocskaioltonyok.hu

Bocskai Öltöny, Bocskai ruha, Magyaros Menyasszonyi Ruha rendelhető közvetlenül a készítőtől már 58000ft-tól egyedi méret szerint is. Kiállított különleges öltözeteink választékos kinálatunkból megtekinthetőek üzleteinkben Óbudán Kecskeméten Makón. Szegedi üzlet nyitás hamarosan. Kereskedők jelentkezését is várjuk! www.bocskaioltonyok.hu

Albertó Öltönyház

Az Alberto Öltönyház több, mint 20 éves tapasztalattal öltöztet vőlegényeket, örömapákat, üzletembereket. Üzleteinket megtalálja Kisvárdán, Mátészalkán és Nyírbátorban. Üzletünkben a késztermékeket azonnal méretre igazítjuk. A nem konfekció méret esetén méretre készítjük rövid határidővel. Cégek, szalagavató diákok számára egyen öltönyöket nagyker áron készítünk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Richard Design Gentlemans Collection

Esküvői és alkalmi öltönyök, szmokingok, nagy választékban kaphatóak üzletünkben, a hagyományok szerelmeseinek bocskai viseletet kínálunk. A választott darabhoz inget és nyakkendőt is talál választékunkban.

Taboo, Best, Elegant Férfi Divat

Divatos, elegáns vőlegényi öltönyök nagy választékban talál üzletünkben. Méretre készítést is vállalunk.

“A király liliomja” Esküvői Ruhaszalon

Szalonunk célja, hogy a menyasszony és a vőlegény is megtalálja tökéletes öltözékét a nagy napra! Esküvői ruhaszalonunkban menyasszonyaink válogathatnak a csodálatos dán LILLY menyasszonyi ruhák és kiegészítők közül, vőlegényeink pedig a világszerte ismert német WILVORST és TZIACCO öltöny kollekciók széles skálájából választhatják ki a nekik legmegfelelőbb öltönyt.