Férfi öltöny

Rendezés: Szolgáltató/CégnévIrányítószámDátum
www.bocskaioltonyok.hu

Bocskai Öltöny, Bocskai ruha, Magyaros Menyasszonyi Ruha rendelhető közvetlenül a készítőtől már 58000ft-tól egyedi méret szerint is. Kiállított különleges öltözeteink választékos kinálatunkból megtekinthetőek üzleteinkben Óbudán Kecskeméten Makón. Szegedi üzlet nyitás hamarosan. Kereskedők jelentkezését is várjuk! www.bocskaioltonyok.hu

Albertó Öltönyház

Az Alberto Öltönyház több, mint 20 éves tapasztalattal öltöztet vőlegényeket, örömapákat, üzletembereket. Üzleteinket megtalálja Kisvárdán, Mátészalkán és Nyírbátorban. Üzletünkben a késztermékeket azonnal méretre igazítjuk. A nem konfekció méret esetén méretre készítjük rövid határidővel. Cégek, szalagavató diákok számára egyen öltönyöket nagyker áron készítünk. Forduljon hozzánk bizalommal!

“A király liliomja” Esküvői Ruhaszalon

Szalonunk célja, hogy a menyasszony és a vőlegény is megtalálja tökéletes öltözékét a nagy napra! Esküvői ruhaszalonunkban menyasszonyaink válogathatnak a csodálatos dán LILLY menyasszonyi ruhák és kiegészítők közül, vőlegényeink pedig a világszerte ismert német WILVORST és TZIACCO öltöny kollekciók széles skálájából választhatják ki a nekik legmegfelelőbb öltönyt.

Igen Esküvői Ruhaszalon Férfi ruhaszalon

Kínálatunk: • jó minőségű, nagyon kedvező árú, hazai gyártású öltönyök, szmokingok, frakkok • a kiváló német Digel cég által készített nagyon jó minőségű, kedvező árú ceremónia és üzleti öltönyök • Újdonság: Európa legnagyobb ceremónia öltözetet gyártó cége a német Masterhand széles termékskálájával, minden igényt kielégítő anyag- és fazonválasztékkal rendelkező ceremónia viseletei • szmoking és hagyományos szabású Digel, Masterhand és Pelle D’oro ingek, • spanyolövek, csokornyakkendők • Digel, Masterhand, Clemont mellény szettek • nyakkendők • mandzsetta gombok, nyakkendőtűk, egyéb kiegészítők • hazai készítésű Clemont öltönyök, szmokingok, ceremónia szettek nagy anyagválasz-tékban, méretre készítve is rendelhetők • szmoking és frakk kölcsönzés

Madlen Esküvői és Báliruhaszalon

Wilvorst esküvői és alkalmi öltönyök, mellények, kiegészítők. Szalonunk 2008 óta várja a kedves menyasszonyokat Szolnokon, a Hubay út 2. szám alatt. Esküvői ruháinkkal világmárkák válogatásait vonultatjuk fel, a legkiemelkedőbb minőségben, melyek évről-évre a menyasszonyok kedvencei Európában. A nálunk megtalálható modellek kölcsönözhetők, katalógusainkból első felvételre, illetve megvételre rendelhetők. Szalonunkban megtalálható olasz, illetve hazai készítésű alkalmi ruhák, melyek kölcsönözhetők, és megvásárolhatók. Szalagavató bálra 40 db fehér keringőruha áll a diákok rendelkezésére, mely készletünket évről-évre megújítjuk az igényeknek megfelelve. Koszorús ruhákat 1 éves kortól felnőtt méretig nagy fazon és színválasztékban kínálunk. Esküvői ruháinkhoz minden igényt kielégítő fátylakat, fejdíszeket, kesztyűket ajánlunk a Menyasszonyoknak, melyekért külön kölcsönzési díjat NEM számolunk fel! A G.Westerleigh esküvői és alkalmi divatékszerek és hajdíszek széles választékából minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és a menyasszonyi ruhájához leginkább illő darabot. A gyűrűpárna Szalonunk ajándéka.