„A király liliomja” Esküvői Ruhaszalon
Kategória
Szolgáltatás leírása

Szalonunk célja, hogy a menyasszony és a vőlegény is megtalálja tökéletes öltözékét a nagy napra! Esküvői ruhaszalonunkban menyasszonyaink válogathatnak a csodálatos dán LILLY menyasszonyi ruhák és kiegészítők közül, vőlegényeink pedig a világszerte ismert német WILVORST és TZIACCO öltöny kollekciók széles skálájából választhatják ki a nekik legmegfelelőbb öltönyt.

Igen Esküvői Ruhaszalon Férfi ruhaszalon
Kategória
Szolgáltatás leírása

Kínálatunk: • jó minőségű, nagyon kedvező árú, hazai gyártású öltönyök, szmokingok, frakkok • a kiváló német Digel cég által készített nagyon jó minőségű, kedvező árú ceremónia és üzleti öltönyök • Újdonság: Európa legnagyobb ceremónia öltözetet gyártó cége a német Masterhand széles termékskálájával, minden igényt kielégítő anyag- és fazonválasztékkal rendelkező ceremónia viseletei • szmoking és hagyományos szabású Digel, Masterhand és Pelle D’oro ingek, • spanyolövek, csokornyakkendők • Digel, Masterhand, Clemont mellény szettek • nyakkendők • mandzsetta gombok, nyakkendőtűk, egyéb kiegészítők • hazai készítésű Clemont öltönyök, szmokingok, ceremónia szettek nagy anyagválasz-tékban, méretre készítve is rendelhetők • szmoking és frakk kölcsönzés

Digel Férfi Esküvői Ruházat
Szolgáltató/Cégnév
Kategória
Szolgáltatás leírása

Digel férfi esküvői ruházat.

Griff Gentlemen’s Üzletlánc Győr Árkád Bevásárlóközpont
Kategória
Szolgáltatás leírása

A Griff Gentlemen's immáron 24 éve a hazai férfidivat meghatározó szereplője. A cég 1986-os megalapítása óta lendületes fejlődésen ment keresztül, ennek következtében mára a magyar piac meghatározó szereplőjévé vált, a piaci részesedése az öltönyeladások tekintetében meghaladja az 50%-ot Budapesten. Legfontosabb célkitűzése az igényes férfiak magas minőségű és elérhető árú ruházati termékekkel való színvonalas ellátása, és ezen keresztül az öltözködési kultúra fejlesztése, az általános ízlésformálás. Termékvonalait (Gentlemen, Exclusive, Trend, Paolo Sarto és GRF-Casual) úgy alakította ki, hogy mindenki megtalálhassa az egyéniségéhez és stílusához illő öltözetet. 2007. őszétől a saját termékvonalak mellett megjelentek az üzletekben a német Joop!, az olasz Lubiam és Tombolini elegáns öltözetei, a casual vonalon pedig a Basefield, Camel , Tommy Hilfiger és Levi's, 2010-től pedig az olasz Marville. 2007. őszétől a férfi divat mellett női kollekcióval is bővült a termékpaletta. A saját készítésű Ladies by Griff mellett a Joop! női, illetve a Basefield woman kollekciója is megjelent, 2009-ben pedig újabb márkákkal bővült:bebe, Natasha Presston. A cég a kollekciókat elsősorban saját kiskereskedelmi üzlethálózatában értékesíti; 10 budapesti egység és 3 vidéki üzlet attraktív megjelenéssel, a márkák stílusához illeszkedő berendezéssel szolgálja ki a vásárlókat. Az eltelt évek alatt folyamatosan kialakított és ma már következetesen használt Griff Gentlemen's image minden üzletben jól felismerhető jegyei a nyitott, attraktív kirakat, a matt fémfelületek, a tágas, átlátható belső terek, azaz összességében a visszafogott elegancia.

Madlen Esküvői és Báliruhaszalon
Kategória
Szolgáltatás leírása

Wilvorst esküvői és alkalmi öltönyök, mellények, kiegészítők. Szalonunk 2008 óta várja a kedves menyasszonyokat Szolnokon, a Hubay út 2. szám alatt. Esküvői ruháinkkal világmárkák válogatásait vonultatjuk fel, a legkiemelkedőbb minőségben, melyek évről-évre a menyasszonyok kedvencei Európában. A nálunk megtalálható modellek kölcsönözhetők, katalógusainkból első felvételre, illetve megvételre rendelhetők. Szalonunkban megtalálható olasz, illetve hazai készítésű alkalmi ruhák, melyek kölcsönözhetők, és megvásárolhatók. Szalagavató bálra 40 db fehér keringőruha áll a diákok rendelkezésére, mely készletünket évről-évre megújítjuk az igényeknek megfelelve. Koszorús ruhákat 1 éves kortól felnőtt méretig nagy fazon és színválasztékban kínálunk. Esküvői ruháinkhoz minden igényt kielégítő fátylakat, fejdíszeket, kesztyűket ajánlunk a Menyasszonyoknak, melyekért külön kölcsönzési díjat NEM számolunk fel! A G.Westerleigh esküvői és alkalmi divatékszerek és hajdíszek széles választékából minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és a menyasszonyi ruhájához leginkább illő darabot. A gyűrűpárna Szalonunk ajándéka.