Felhasználási Feltételek

Bekerülés a Esküvő Party katalógusba
A Esküvő Party katalógusba való bekerüléshez regisztráció szükséges.
Regisztrációt kezdeményezhet cég, szervezet vagy társulás tulajdonosa vagy az arra felhatalmazott személy. A regisztráció során a regisztráló köteles a valóságnak megfelelő adatokat megadni.
Üzemeltetők a regisztráció során kizárólag céges, publikus adatokat kérnek be. Regisztráló tisztában van azzal, hogy a regisztráció során megadott adatok az interneten bárki számára hozzáférhetővé válnak. Regisztráló a megadott adatokat saját felelősségére teszi közzé.

Regisztrációt kizáró tényezők

nem valós vagy megtévesztő információk
törvényt sértő tevékenység vagy arra utaló tartalom
erőszakos, másokat sértő tartalom
ún. felnőtt (korhatárt igénylő) tartalmak
politikával összefüggésbe hozható tartalom vagy hozzászólások

Regisztrációs kérelem jóváhagyása

A regisztrációt követően Esküvő Party üzemeltetői a regisztrációs kérelmet felülvizsgálják és amennyiben alkalmasnak találják a katalógusban történő megjelentetésre, a regisztráció során megadott adatokat elérhetővé teszik a eskuvoparty.hu weblap látogatói számára.
Üzemeltetők fenntartják a jogot maguknak arra, hogy regisztrációs kérelmet indoklás nélkül elutasítsanak.

Törlés a Esküvő Party katalógusból

regisztrált e-mail-ben történő saját kérésére
a regisztrációt kizáró tényező (lásd fent) megjelenése a regisztráló által megadott információk között

Felelősség kizárása

A Esküvő Party weboldal üzemeltetői nem kötelesek vizsgálni a regisztrálók által megadott adatok valóságtartalmát. Üzemeltetők a weboldalon található információkból, esetlegesen azok valótlanságából származó anyagi vagy erkölcsi károkért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Felhasználási feltételek változtatása

Üzemeltetők fenntartják a jogot arra, hogy jelen felhasználási feltételeket bármikor egyoldalúan megváltoztassák. Erről a változások életbe lépte előtt 30 nappal regisztráltnak értesítést küldenek.