Meghatározó a távolság és a komfortfokozat

Ha mi nem tartozunk ebbe a csapatba a messziről akár más országból érkező rokonunk vagy barátunk számára megfelelő szállást kell keresnünk.

A megfelelő alatt nemcsak a hely méretét kell értenünk, ezen felül még figyelembe kell vennünk a távolságát a lagzi helyszínétől a komfortfokozatát, és sajnos az árát is. Hogy ezek a költségek kit terhelnek a menyasszonyt a vőlegényt  vagy a kedves rokont megegyezés kérdése, de jó előre tisztázni, hogy senkit se érjen kellemetlen meglepetés.

 

Az esküvő helyszínén?

Szerencsések vagyunk ha egy szálloda étteremében tartjuk a nagy eseményt, hiszen a fáradt vendég számára a szállás kérdés is egy csapásra megoldódott.

Ha más pozícióból indulunk érdemes időben tájékozódnunk a lehetőségekről. 

Az interneten számos gyűjteményt találunk ahol kategória szerinti bontásban szerepelnek a szállásadók. Itt mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

 

Személyesen győződj meg tényleg megfelelő-e

Fontos, hogy mindig győződjünk meg személyesen a hely valódi adottságairól, mert előfordul, különösen a kicsi panziók, magánszállások estében

, hogy a komfortfokozatuk vagy a tisztaságuk messze elmarad az alapvető követelményektől, pedig a telefonban nagyon meggyőzőek tudnak lenni.

Lakni a kedves vendégünknek viszont nem a szép szavakkal kell hanem a kétes tisztaságú szálláson, ha elkövettük ezt a hibát.