Az „eladó lány” korosztályra tartozókra ez hangsúlyosabban érvényes, bár ma már mintha kezdenének szétcsúszni a korosztályok és „Hogyan is kell nekem kinézni? Mi is a feladatom a társadalomban?” kérdésekre a nők által a külsejükben megfogalmazott válaszok.

 

Az előnyöset emeld ki

A válasz: nyilván mindenki a legelőnyösebb tulajdonságait szeretné kihangsúlyozni.  Itt máris akadályok következhetnek mégpedig a két legnagyobb a pénz és az idő, amelyekből valahogy mindenki úgy érzi, túl keveset kap az élettől.

Virtuális szépségszalon ingyen

http://www.taaz.com/

 

Ha a szépítkezésre szánt időből nem is nagyon tudsz lecsípni, de sokat spórolhatsz, ha ahelyett, hogy egy szépség szalonban kísérleteznél különböző frizurákkal és smink variációkkal inkább látogass meg egy virtuális szépségszalont például a http://www.taaz.com

Választhatsz, hogy a felkínált modell arcokon teszteled a neked tetsző frizurákat és sminkeket vagy feltöltesz magadról egy fotót és azon kísérletezel.

( A fotón amit feltöltesz a hajad legyen hátrafésülve.)

Azonfelül, hogy a hajadat nem terheled a szín változtatásokkal járó vegyi támadásokkal még azt a fiaskót is elkerülheted, hogy levágatod, és a tükör kell, hogy ráébresszen a kegyetlen valóságra mekkora szarvashibát követtél el.

Egy régi fodrászom kedvenc mondása szerint:”Nem szívműtét” és majd visszanő, de kérdés az, hogy addig is hogy érzed magad a bőrödben nőiességed egyik legfontosabb „fegyvere” a szép  a hajam érzés nélkül. Hát mint a macskám farok nélkül. (Az egyik macskámat tényleg megfosztották a kutyák a farkától, de már kiheverte szegény.)

 

A szép nők is lehetnek boldogtalanok

 

Szóval mielőtt valami drasztikus lépésre szánnád el magad szórakozz kicsit a programmal.

Ha megunod pihenésképpen nézd meg a Csajok háborúja című filmet, amiben az egyik főszereplő (Kate Hudson) éppen áldozatul esik a egy fodrász fiaskónak, igaz nem a fodrász hibájából.

Profik is profitálhatnak

Ha a hétköznapokban is szívesen sminkelsz és nem csak az esküvői fotókon szeretnél még szebb lenni akkor is érdemes először virtuálisan próbálgatni az arcodhoz színben leginkább illő alapozókat, rúzsokat, szemceruzákat, szemhéjpúdereket. Így ha a kozmetikusod -akinek egyébként a tehetségében és jó ízlésében nem kételkedünk- úgy érzed nem találja a szerinted is hozzád illő színeket , már kész ötletekkel segítheted ebben.

Amit talán akadálynak érezhetnek néhányan, hogy ez egy angol nyelvű program, éppen ezért készítettem nektek egy videót amiből kiderül, milyen egyszerű is ez az egész.

Az új imázsodat ki is nyomtathatod. A nyomtatott verzióval felfegyverkezve sokkal szemléletesebben tudod a szépségszalonban előadni a külsőd megváltoztatására vonatkozó igényeidet, ezzel segítve a szépítéseden munkálkodó szakembereket a tökéletes kivitelezésben.