Az esküvő ékköve a menyasszony

Náhány frizura ötlet, hogy még fényesebben ragyoghasson a nagy napon!

Az esküvő ékköve a menyasszony és az egyik fontos részlet a megjelenésében a frizurája. A 2018-as frizura divat kedvez a hosszú hajú menyasszonyoknak, és nem azért mert óriás kontyokat képez a csinos fejecskéken.

Az egyszerű és klasszikus stílus harmóniában a romantikus ruhákkal és a csodás csokorral. A próba frizura elkészítése most sem maradhat el érdemes a nagy nap előtt két-három félét is kipróbálni. Egy ügyes kezű, mesterfodrász ilyenkor aranyat ér.

A divatosságnál nagyobbat teremt, ha harmóniában van az esküvői frizura a menyasszony ruhájával, arcával, alakjával és figyelembe veszi a haj adottságait.
A templomi esküvő megkívánja az elegáns frizurát és akár fátyol viselése is szóba jöhet, ami még akkor is szép jelkép, ha ma már nem tekintjük az ártatlanság jelképének.

Válaszd ki te is 2018-as esküvői frizura trendekből a hozzád illőt!

Számos merész menyasszony a virágok mellett tollakat, szalagokat, áttört csipke fejpántot vagy karszalagot visel és persze a strasszok sem maradhatnak el.

Válassz az egyéniségedhez illő frizurát!

Ami színeket illeti a kiegészítők nem csupán a hagyományos fehér színben pompáznak, divatosak a világos feltűnő színek.
Legyél bátor, amikor választasz és legyél önmagad.

Koszorú vagy fátyol?

A romantikus stílus idén is meghatározó a menyasszonyi frizura divatban. Leomló loknik, elegáns fürtök akár otthon elkészítve és akár fátyollal, nagyméretű virággal vagy koszorúval megkoronázva mestermű.

Divat a fonott menyasszonyi frizura

Nem kevésbé divatos a fonat, ami szinte végtelen módon variálható a fodrász kreativitásától függően. A fonott esküvői frizura szexi és nőies, viselőjét egyszerre teszi, hamvas naiv lánykává miközben a végzet asszonya szunnyad a mélyben.

Póthaj vagy természetesség?

A cél érdekében a póthaj is megengedett. A csodás fürtök minden arcot bájossá és gyönyörűvé varázsolnak. Belőled is szexi, angyali menyasszony lehet. Válogass kedvedre a fonott stílusok között.

Görögös stílusban

A görög stílusú menyasszonyi frizura mindig elegáns, romantikus és mindamellett kényelmes és tartós.