a lánykéréstől az első évforduló megünnepléséig!  
Meríts ötletet a videóból az esküvő helyszínét, dekorációját, vagy a menyasszonyi ruhát illetően. A választásaid alapján összeállítjuk a személyes videódat, melyet akár meg is oszthatsz családoddal, barátaiddal. 
 
Válaszd esküvőd – vagy akár házassági évfordulód – helyszínéül valamelyik dél-dunántúli kastélyunkat:
 

Hertelendy Kastély
Létezik egy hely, ahol megtalálhatod álmaid esküvőjét. Egy olyan esküvőt, ahol a ceremónia nem egy szűk házasságkötő teremben, hanem egy kastélyparkban zajlik. Ez a Hertelendy Kastély!
  
 
Több esküvőre alkalmas helyszín található a kastély területén a vendégek számától függően. Legyen szó meghitt, kis létszámú szertartásról vagy akár 250 fős esküvőről, minden vendég elégedetten, kedves emlékekkel távozik a meseszép eseményről.
A kastélyban hagyomány, hogy minden újdonsült házaspár ültet egy fát, amely a közös életük legelső próbatételét jelképezi. A fiatal fa annyi idős, mint a szerelmük. Nászutas lakosztályuk és a gyertyafényes vacsora egyedülállóvá varázsolja a pár nászútját.
 
Részletek: http://www.hotel-hertelendy.com/eskuvok
 
 
Bánó Mária Kastélyszálló
 
 
19 szobájával, sok közösségi terével, boltíves nagy rendezvény pincéjével, ápolt és gondozott, hatalmas pázsitos parkjával, erdejével, halastavával színvonalas esküvők színhelye.
 
 Hagyományokon alapuló, ugyanakkor újító kedvű konyhája mindig friss és helyi alapanyagokkal dolgozik. Ültetett vacsora a kastélyban 140 főig, garden party jelleggel a kertben akár 300 főig is megoldott. Gyönyörű egyedi és személyes fotóhelyszínt biztosít. Polgári szertartás a kertben, vagy a kastélyban, templomok pár perc járásnyira.
„Aki idelátogat, a kastély egészét magáénak érezheti.” 
Részletek: www.mocsolad.com
 
Puchner Kastélyszálló
 
Életed legszebb napja királyi körülmények között? Igen, lehetséges: mondd ki a boldogító igent a Puchner Kastélyszállóban: eldöntheted, hogy Mátyás Király korabeli vagy Habsburg kori főúri hangulatot szeretnél esküvődön.
 
Náluk a méret nem számít: az egészen szűk körű, néhány fős és a sokszáz (400-500) fős esküvőre is van megoldásuk. Az elmúlt 15 évben több mint 300 esküvőt tartottak meg.
 
Részletek: http://puchner.hu/eskuvohelyszin#ixzz3Q1BedPBa