Akadnak, akik szívesen bújnak ki a felelősség alól azzal a felkiáltással, hogy ha úgy kell lenni úgy lesz, és azt hiszik, ezzel a megengedést gyakorolják. A választásainkkal teremtünk és bár az is egy választás, ha nem választasz. Semmi sem történik meg csak úgy, azt választottuk, még ha csak azzal is, hogy átadtuk a döntést, az erőnket valaki másnak. Ha így éljük, az életünket akkor az csak megtörténik velünk és az eredmény nem biztos, hogy boldogító lesz.

Bárhogy lesz…

A „Bárhogy lesz úgy lesz, a jövőt nem sejthetem” hozzáállás tulajdonképpen jó dolognak tekinthető.
Dicséretes, ha nem ragaszkodunk elvakultan, foggal, körömmel egy bizonyos dologhoz, ha képesek vagyunk elengedni az akarást. Az biztos, hogy semmi sem történik meg csak úgy velünk, valahol mindent választottunk. Azzal az energiával, hogy lesz majd, ahogy lennie kell hibátlanul meg tudjuk valósítani a döntés nélküli hánykolódást a semmibe.
Ami ha ezt tudatosan választjuk nem gond és akár még úgy is tehetünk eközben, hogy minden tökéletesen rendben van így és a végeredmény úgyis meg van írva előre. Nélküled nem születhet meg a te eredményed csakis a te választásod alapján. Választanod kell, különben az életed csak úgy megtörténik veled.

Te választasz vagy hagyod, hogy téged válasszanak?

A tudatosságod növelésére ismeretes egy remek módszer az Access Consciousness ezen belül pedig az Access Bars.
Párt is tudatosan választunk, tudjuk, hogy ő kell nekünk, vele lesz teljes az életünk.
Te választasz vagy hagyod, hogy téged válasszanak?

Ha kész vagy választani párt, bármit, akármit akkor következhet a cselekvés.
Megteszek mindent, amit csak tudok, hogy a választásom megvalósuljon?
Mi kellene hozzá, hogy az anyagiak is előteremtődjenek rá? Univerzum mutasd! Mi kellene hozzá, hogy sikeres legyek benne?
Közben én teszem a dolgom, nem adom fel és közben kérem az Univerzumot ő is tegye hozzá a magáét.
Ha mindezek ellenére nem jön a siker várat magára az eredmény hajlandó vagyok elengedni is akár.  Most jöhet a lesz, ahogy lesz. De ez csak akkor következhet, ha már mindent megtettél, de ez nem jelenti azt, hogy a reményt is el kell engedned és nem kérhetsz továbbra is nem bízhatsz az Univerzumban, hogy változhat még minden.

A választás és a cselekvés megtörtént és mégsem jött a siker akkor is te megtetted, amit megtehettél.
Ilyenkor ránézhetsz, hogy mi a jó nekem ebben a mit nem veszek észre. Ilyen is előfordul, d ezt szinte mindig követi valami más többnyire még nagyobb, többet teremtő lehetőség. A választás mindig a tied és merj választani és hidd el nem érdemes elbújni a választások a döntések elől semmilyen más erő az Univerzum vagy az Isten mögé. A magad számára akkor teremthetsz a legtöbbet, ha választasz és választasz, és ha valami nem működik, akkor választasz mást. Ha emellett még kérdésben is tudsz maradni, hogy mi más lehetséges akkor megállíthatatlan leszel a jövőd teremtésében.

Ha párt már teremtettél magadnak mi mást kérhetsz még?
Hogy lehet ez még ennél is jobb?