A hagyományok sokat változtak. Ma már gyakran a vőfélyt ceremóniamester helyettesíti aki nem rímbe szedett tréfákkal mulattatja a násznépet, hanem spontán poénokkal fokozza a hangulat vidámságát és DJ szolgáltatja a tánchoz a zenét akármilyen műfaji kívánságunkat teljesítve.

Csokis csodakút, fehér galambok A különleges szolgáltatások egyik talán legnépszerűbbike a csokoládé szökőkút.  

 

Csokis csodakút, fehér galambok

 

Aki egyszer megkóstolja a kiváló minőségű csokoládéba mártott aszalt gyümölcsök bármelyikét, annak többé nem kell bizonygatni milyen remek íz és színfoltja lehet egy lagzinak akár tej akár fehér csokiból.

 

A csokis csodakút csak egy a sok közül, ha röpülő fehér galambokban  szeretnénk gyönyörködni életünk nagy napján ma már ez is lehetséges, de tűzijátékkal vagy különleges koktélokkal  is kedveskedhetünk a násznépnek, amit természetesen a bármixer akár egyedi kívánságok alapján is elkészít.

 

Ki a kedvenc sztárod?

 

Vannak műsorirodák a melyek bármilyen tévésztárt „leszállítanak” számunkra akik kívánság szerinti műsort adnak elő. Aki nem sajnálja kinyitni a pénztárcáját, ily módon is felejthetetlenné teheti a násznép számára a lakodalmi mulatságot. 

 

Bébicsősz a vendégek gyermekeinek

 

Ha sok kisgyermekes vendéget várunk a mulatságra a szülőket boldoggá tehetjük és persze biztosíthatjuk a gondtalan szórakozásukat ha a gyermekek számára szakszerű felügyeletet biztosítunk ami megegyezés szerinti gyermekprogramokat tartalmaz életkoruk és létszámuk függvényében és az

anyakönyvi hivatalban sem kell kínos perceket átélni egy bömbölő vagy unalmában rendetlenkedő gyermek miatt..

 

A kívánságaid valóra válnak

 

A repülő lámpások eregetésének szokása a mai napig él Ázsia több országában és a holdújévet köszöntik vele .

Thaiföldön az év során bármikor családi rendezvények alkalmával ma is szokás repülő lámpásokat útjukra bocsátani. Kívánságaikat ráírták vagy a lámpásba suttogták, bízva abban, hogy a lámpással minden rossz és bánat elszáll ezzel együtt vágyaik is valóra válnak.

 

Ha szeretnénk ezen a módon is biztosítani, hogy frigyünk örökké tartson és a lakodalom helyszínén vízfelület is áll a rendelkezésünkre például egy medence úszólámpásokkal is emelhetjük a rendezvény fényét.