Bérelhető Álomautó
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Esküvőre, fotózásra, különleges alkalmakra! Tegye felejthetetlenné a pillanatot! Az autó bérlése 16.000 Ft+ÁFA/óra

Mercedes az Ön Esküvőjére
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Mindenki életében adódik különleges alkalom, például az esküvője. Mi segítséget szeretnénk nyújtani a nagy nap még különlegesebbé tételében pullmann Mercedesünkkel. A nap 24 órájában várjuk hívását.

Álomautó a Te Esküvődre
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Béreljen álomautót esküvőjére, legény- vagy leánybúcsúra, születésnapra, házassági évfordulóra, ha elegánsan kell megjelenni, bármilyen eseményen, városnézésre, filmekhez, reklámokhoz, bálokra, ballagásra, egyéni ötletek esetén is autódekoráció kívánság szerint.

Esküvői Mercedes
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Egy 1966-os Mercedes 300 SEL típusú veterán autó bérelhető esküvőre, házassági évfordulóra, születésnapi partira, városnézésere, egyéb rendezvényre, alkalomra. Bérelhető idő, minimum 3 óra, kizárólag sofőrrel!

Bérelhető Cadillac sofőrrel!
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

A Cadillac ( 5 személyes) szinte egy limuzin kényelmét kínálja önnek! Egyedi megjelenése bíztosíték arra, hogy a környezete tetszését is, elnyeri majd! Az autó bérelhető esküvőre, rendezvényre, városnézésre ! Ahogy beül, egy luxusautó kényelme veszi önt körül! Hátul külön légkondicionálás! A mennyezetből kihajtható tükrök hátul mindkét oldalon,aminek fényerejét ön állíthatja be! Bízhat benne, hogy az esküvőn a vendégek között a gyönyörű mennyasszony mellett a Cadillac is tetszést fog aratni!