Ragaszkodjunk az élő zenéhez?

Az élő zene varázsáról senkit sem kell győzködni, ha tehetjük mindenképpen ragaszkodjunk az élőzenéhez. Az „egyszemélyes zenekarok” biztosan akad közöttük remek előadó, de nem lagziba valók. 

 

A zenekar kiválasztása nem könnyű és nagy körültekintést igénylő döntés, hiszen meghatározza a násznép kedvet kap-e a táncra, márpedig egy lagzi amiről már csak múlt időben beszélünk, akkor volt jó lagzi, ha sokat mulattunk ,táncoltunk. A házasságkötő termek közül való választás után el is kezdheted a keresgélést a zenekarok háza táján.

Csak a tökéletes jöhet szóba

Az esküvő és a lakodalom egyszer van a pár életében, tehát AKKOR és OTT kell mindennek tökéletesnek lennie.

 

Mielőtt döntenénk a konkrét zenekart illetően, gondoljuk át milyen jellegű is legyen a zene.

Ezt nyilván elsősorban az ifjú pár ízlése fogja meghatározni (vagy valamelyik örömanyáé?), de mindenképpen figyeljünk a vendégsereg összetételére.

Hagyományos zenekar vagy DJ?

Ha sok az idős rokon a meghívottak között, nem fognak élvezni egy DJ partit, de ha a násznép leginkább a barátainkból tevődik össze ne kísérletezzünk hagyományos zenekarral amely csárdást játszik a vacsora végétől hajnalig.

A kiválasztás során figyeljünk arra is, hogy , a szerencsés kiválasztott sokoldalúsága révén alkalmas legyen színvonalas elegáns háttérzenélésre,(egy végigordibált vacsora rémálom) de legyen meg a technikai tudása és eszközei a fergeteges buli hangulat megteremtéséhez is.

Divat a retró

Manapság reneszánszukat élik a retró zenekarok. Nagy előnyük, hogy öreg és fiatal megtalálja repertoárjukban a neki tetszőt, mert szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni. Nagy slágerek feldolgozásai, örökzöld dallamok mellett egyéni kívánságok teljesítésére is adnak lehetőséget.