Színvonalas esemény rendezvény hangosítás nélkül nem létezik. Legalább annyira szerves része bármilyen privát vagy céges bulinak a hangtechnika, mint egy esküvőnek a szertartás. Összetett feladat, mivel a helyszínek, attól függően is, hogy kültéri vagy beltériről van szó, mind más akusztikával rendelkeznek, és ennek megfelően kell hozzájuk igazítani minden hangbeállítást. Ahhoz, hogy a  tökéletes hangminőség meglegyen, szükséges a kiváló hangrendszer, valamint a hozzáértő hangtechnikus szakember.

 

Hangrendszerek, hangtechnika bérlés 

A legjobb hangrendszer  márkák napjainkban a JBL-EON 515XT és 615, QSC-K széria, ELECTRO VOICE, L’ACOUSTICS professzionális hangrendszerek.  Ezekkel a kisebb- és nagyobb rendezvények, események számára is garantáltan biztosítható a hibátlan hangzás. Felső kategóriás mikrofonok, erősítők, hangfalak, keverőpultok.

 

Esküvő és ceremónia hangosítás 

Hangtecnikát lehet bérelni is esküvőre, ha van olyan a családi/baráti körben aki ért is hozzá. De a legjobb, ha  egy képzett hangtechnikust választanak mellé. Erre is van lehetőség, hogy szakember kezelje a hangrendszert, csak kérni kell egyet. Így minőségi és színvonalas ceremónia- és esküvő hangosítás lesz a végeredmény.

 

Esküvői DJ 

A hivatalos szertartás után kezdődhet a felhőtlen bulizás. A talpalávaló megválasztása, a technikai háttér és annak kezelője mindig sarkalatos pont. Sokszor ellehett rontani egy ilyen egyszeri-és megismételhetetlen pillanatot, azzal, hogy ismerősre bízzák a dolgot. A megfelelő zenei repertoár, a profi dj szett, és persze a hozáértő lemezlovas szép emlékké teszik rémálom helyett az esküvői bulit. Ezért érdemes inkább olyat választani, aki felkészült és tapasztat ezen a téren is. A www.mobilhang.hu ebben is tud segíteni.

 

Hangulatvilágítás esküvőre 

Lehet még tovább fokozni a hatást  vizuáltechnika alkalmazásával. Ha valaki maradandó élményt szeretne szerezni magának és a vendégeknek is. Az atmoszféra megteremtése a látványos fénytechnikai elemekkel mégjobban felfokozható. Esküvőkre is varázslatos hangulat kelthető ezekkel a technikai csodákkal. Hangulatvilágítás tervezésére is van lehetőség. 

Mobilhang a hangosítás szakértője 

Hangosítás és hangtecnika bérlés terén munkatársaink egész évben rendelkezésére állnak bárkinek, aki minőségi és igényes hangosítást, fény- és hangtechnikát szeretne esküvőjén vagy privát rendezvényén.