Végre eljött a pillanat, amit annyira vártál!

Valóban, szinte egy pillanatnak tűnik mindez a sokszor véget nem érő küzdésben, sírig tartó mókuskerékben, monotonitásban, abban a megszámlálhatatlan apróbb vagy nagyobb harcban, örömben és kudarcban, amit a nagybetűs ÉLETNEK hívunk.

Neked azonban megadatott egy csoda.
Egy szerető társ, egy szerelem, ami talán örökké fog tartani.
Egy esküvő, amely pontosan olyan lehet, amilyenre mindig is vágytál.

A te esküvőd akkor is tökéletes lesz, ha egy mezítláb táncolós tanyán tartod, ha a telketeken egy hatalmas sátorban nagy családi banzáj lesz, na és persze akkor is, ha te leszel az ódon kastély leggyönyörűbb hercegnője. Egy profi esküvői fotós minden esküvőn tudja láttatni a lényeget, azaz Téged, aki olyan szép menyasszony leszel ezeken a képeken, hogy a Napra lehet majd nézni, de Rád még inkább.

Mesebelien gyönyörű leszel a profi által készített fényképeken!

Akkor is, ha folyton elégedetlen vagy a külsőddel, akkor is, ha nem szeretsz fotózkodni. Az esküvői fotós előtt könnyen feloldódsz majd. Hiszen tudja, hogyan mutasson meg Téged úgy, ahogyan tökéletesen önmagad tudsz lenni, de mégis abból a beállításból, amelyik számodra a leginkább előnyös.

„IGEN!”

Igen, együtt az élet minden örömében és bánatában, egymás kezét fogva megállva minden mérföldkőnél, minden állomásnál. Hiszen az esküvő, ha nem is a közös élet kezdete, de mindenképpen annak a csúcspontja. A pont, amikor nagy nyilvánosság előtt vallhatjátok meg a földi és a földöntúli világnak a szerelmeteket, ígérhettek egymásnak örök összetartást, támogatást.

Igen, a hitvesi eskütétel valóban fájdalmasan gyönyörű vallomás, amikor talán még nem is tudjátok pontosan, hogy mennyi minden vár még rátok.
Egy ígéret olyasmivel kapcsolatban, amit még nem ismertek igazán. Mégis, talán ez benne az egyik legszebb, talán ez mutatja leginkább azt, hogy mennyire szeretitek egymást – és azt is, hogy tényleg mindent megtennétek egymásért.

Ekkor még talán nem tudjátok, mekkora felelősség valójában a közös, önálló élet. Talán nem érzitek még át, mennyi időt, energiát és persze pénzt emészt fel a saját közös otthon karbantartása. Azt pedig még valószínűleg végképp nem is sejtitek, hogy mennyi fáradsággal jár a gyermekek felnevelése.

Nem is érdemes azonban ekkor még a gondokra gondolni.

Hiszen most vagytok életetek egyik legszebb időszakában, és az ezek után következő közös pillanatok, élmények is megszépülnek majd az idők során.

Együtt, egymás kezét fogva pedig életetek minden nehézségét sokkal könnyebben fogjátok viselni, arról pedig nem is beszélve, hogy mennyi önfeledt boldogság, mennyi kellemes élmény is vár még rátok.

A csoda folytatódik.

Remélhetőleg csodálatos lesz majd, ahogyan együtt rendezgetitek be közös otthonotokat, nézegetitek a képeket, ahogyan minden egyes bútordarabnak együtt fogtok örülni. Örültök majd, ahogyan szépen haladtok előre a munkahelyen, együtt sztorizgattok majd az ünnepeken, közös programokon, családi vacsorákon. Együtt örültök, egyszerre izguljátok végig a gyermeketek születését, minden egyes apró fejlődési állomását, örültök az első fogacskáknak, az első felállásnak, első apró lépéseknek.

Hiszen nincs is ennél szebb!

Nincs annál szebb, mint, hogy mindig van kiért küzdeni, minden cselekedetnek valaki öröme, valaki boldog mosolya a jutalma. A legjobb dolog talán ebben az egész életben, ha mindig olyasvalaki mellett kelsz fel, aki teljes szívéből szeret, így, ahogy vagy, olyannak, amilyen vagy, minden hibáddal, hisztiddel együtt!

Aki kávéval ébreszt, ha nem sikerül kipattannod az ágyból, és akinek bedobod a földön hagyott kedvenc zokniját a szennyesbe. Aki szívesen lemossa a poros kocsidat, akinek szívesen kivasalod az ingét, akkor is, ha utálsz vasalni. Akivel felváltva ébredtek a szemetek fényéhez, cserélitek ki a kakis pelenkáját, hogy a másik alhasson.

Mert szeret. Mert szereted.

Ennél több pedig mi más kell ezen a világon?

Akik ezt elmondhatják magukról, azoknak mindene megvan.
A többi javítható, pótolható.

Sok minden bizonytalan tehát a jövővel kapcsolatban.

Ami viszont biztos, hogy az esküvőd képeire mindig jó lesz ránézni.

Ott lesznek veled az íróasztalodon, a munkahelyeden és az otthonod falán. Az esküvői fotós megörökíti, örökre elérhetővé teszi neked azt az egyetlen napot, amelyik az egész ÉLETedet meghatározza.

Bízd életed legfontosabb eseményének megörökítését profi esküvői fotósra, hogy az esküvőd szép emlékei egész életeden keresztül erőt adhassanak az újrakezdéshez!

Bese Zoltán