Sokunk válasza, ha megkérdezik élete legboldogabb eseményéről az esküvőjét fogja mondani. A menyasszony mesebeli hercegnő, csodás sminkkel és frizurával varázslatos menyasszonyi ruhában tündököl a fess vőlegény karján. Ha a házasságkötő termek falai mesélni tudnának, sok csodás örömkönnyekkel átitatott pillanatról számolhatnának be.

Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen

A vacsorát elfogyasztják, a mulatozó násznép hazamegy. Ami mindezek után megmarad örökre: az esküvői fotó.
Egy fotós számára izgalmas és hálás téma két szerelmes ember sorsfordító óráit rögzíteni az utókornak. Az esküvői fotós kiválasztása nagy körültekintést igényel, hiszen ismétlésre nincs mód. A kínálat igen nagy, célszerű a legjobb ár érték arány alapján választani. Az árat több tényező alapján lehet megállapítani, az egyik fontos szempont az idő. Hány órát szeretnétek, hogy jelen legyen a fotós. Szinte mindenki ajánl csomagokat, de az egyedi igényeik is teljesíthetők. Minél pontosabban tudjátok mi az elképzelésetek annál pontosabb az ár is. A legjobb, ha szimpátia alapján választotok fotóst, akivel baráti hangulatban oldott légkörben zajlik majd a fotózás a nagy napon az árban biztosan meg tudtok egyezni. Nem jó ötlet csupán az ár alapján dönteni.

Mi alapján válasszunk fotóst az esküvőre?

Megörökíteni a soha vissza nem hozhatót, gyönyörű feladat és nagy felelősség. Nem csupán magas szintű technikai tudást igényel, szükség van egyfajta ösztönösségre.
Megérezni a pillanatot, ami képeket nézegetve a későbbiekben visszaadja a csodás nap hangulatát, varázslatát. Az esküvői fotózás a fényképészet egyik legkreatívabb területe, speciális, összetett és izgalmas. Talán itt a legtöbb az esély valami igazán gyönyörű hallhatatlanná tételére. Az esküvői fotó akkor igazán szép, ha őszinte pillanatokat őriz. 
Szerencsére ma már kiment a divatból a műtermi, mesterséges, természetellenes testtartásban arcán fagyott mosollyal pózoló menyasszony.

Mindenek előtt: maradj természetes

 A hangsúly a természetességen és az érzelmeken van. Bensőségesség, öröm és elegancia hatja át az elkészült munkákat. Nincsenek erőltetett beállított pózok. Egyedi portrék elkészítése a cél, az elkapott pillanatok élnek és érzelmekkel telítettek. 

Emlék az utódainknak

Az esküvőn és a lagziban készült fotók egy történetet mesélnek el az új házasok Nagy Napjáról. Mindannyian olyan fotókra vágyunk, amely sok-sok év múltán is képesek felidézni bennünk a minden porcikánkat átjáró boldogságot. Az emlékek fakulnak, kopnak, felidézni őket, szívet melengető, kellemes elfoglaltság.