A Nairam Rendezvényközpont a Holt-Tisza partján várja a házasodni vágyókat. Csodás, romantikus helyszín, ahol minden rendelkezésre áll a tökéletes esküvőhöz. A természet csodálatos díszletet kínál az igenek kimondásához: a csillogó víztükör, a végtelen nyugalom, a növények fűszeres illata tökéletes esküvői helyszínt varázsol. A vendégek létszámának függvényében három vacsorateremből lehet választani. Az esketéshez is három helyszín áll a rendelkezésre:

 • a csodás park
 • a náddal virágokkal ölelt kis sziget
 • és a vízparti eskető helyszín.

A mulatságban megfáradt vendégek számára 130 szálláshely áll a rendelkezésre. Az ifjú pár ajándékba kapja a széffel ellátott.  nászutas lakosztályt. A szervezés teljeskörű: étel, italsorok összeállítása, zenekar, vőfély, fotós kiválasztása mellett a dekoráció megálmodásában és megalkotásában is segítünk.

Kicsi és nagy lakodalom számára is alkalmas

A rendezvényközpont 40főtől 200 főig alkalmas a lagzi lebonyolítására. Ehhez a Csikó terem:40-70 fő, a Harmat-terem: 70-100 fő, a Szellőpalota pedig 100 fő feletti vendéglétszám befogadására alkalmas. A termekhez tartozó eskető helyszínen a polgári vagy a szertartásvezető által vezetett szertartás, a templomi esküvő pedig Szajolban, vagy Szolnokon lehetséges.

Az esküvői vacsora

A párok választhatnak az előre összeállított többféle menüsorból, a kategóriákon belül saját menüt állíthatnak össze. Fenséges ízek, hagyományos magyar ételek kerülnek az asztalra. Természetesen ezen felül is bármilyen kérést teljesítenek a profi mesterszakácsok. A vegetáriánus vagy ételallergiás vendégek számára is elkészítjük a vacsorát, előzetes egyeztetés alapján.
A tálalás lehet svédasztalos vagy tálszervízes. Pályi Nóri cukrászunk varázslatos süteményei édesítik meg a vendégek mulatságát.

Tálalás: Az éjféli menü, ami az esküvő menetének függvényében nem biztos, hogy pontosan éjfélkor lesz felszolgálva tartalmazhat: töltött káposztát, disznótorost, grill tálat, salátákat, sülteket, gyümölcssalátát, illetve sajttálat. A vacsoráról megmaradt sültek is az asztalra kerülnek.

Előnyök:

 • Ingyenes zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.
 • Az általunk ajánlott szolgáltatók többszörösen kipróbált megbízható kollegák.
 • Választható extrák: tűzijáték, gyermekmegőrzés, szórakoztató programok a gyermekek számára.
 • A szolgáltatásaink a 3 év alatti gyermek számára ingyenes, 12 éves korig 30% kedvezményt biztosítunk.
 • A szervezésben szakképzett esküvőszervező támogatja a párokat. Az esküvő varászlatos ünnepnap, nincs helye az aggódásnak. A pár dolga, hogy élvezze a figyelmet és ünnepeljen a barátokkal, rokonokkal. A béke és a nyugalom, ami a természetből árad különlegessé teszi a helyet és az eseményt magát is.
 • A köszönetajándékra kreatív ötleteink vannak
 • Vendégkönyv készítésben is gyakorlottak vagyunk.
 • A szerelmesek hídját külön kérésre fény és textil dekorációval látjuk el.
 • A pár tagjairól készült diafilm levetítésére projektort tudunk biztosítani.

Szellőpalota

A Szellőpalota különleges helyszín: fedett, de az oldalt nyitott pavilonjai közel hozzák a természetet az ünneplők számára. A park dús növényzete, az virágzó fák és bokrok illata meghitté varázsolja az ünnepet. Az időjárás szeszélye ellen pillanatok alatt leengedhető ponyva nyújt védelmet. a három választható terem közül ennek a legnagyobb a befogadóképessége: 100-200 fő.

Harmat terem

A Harmat terem modern és egyedi a hangulata. Tágasz teraszai és tekintélyes méretű ablakai a parkra, illetve a Holt-Tisza partjára néznek. Klasszikus eleganciáját megőrzi táblás és körasztalos elrendezéssel egyaránt. 70-100 vendég befogadására alkalmas.

Csikó terem

A családias hangulatú, meghitt kisebb létszámú esküvők ideális helyszíne a legfeljebb 70 főt befogadni képes Csikó terem. Kellemes hangulatú terasza a kertre néz.

A lakodalom hangulatát két fő dolog határozza a meg a zene és az étel. Megbízható, sokat próbált zenekarokat, DJ-t tudunk ajánlani.
Az italok biztosítására különféle italcsomagokból lehet választani. Az I-es, II-es, III-as, italkategóriánál a megrendelő biztosítja a rövid italokat, mi pedig gondoskodunk annak hűtéséről, tárolásáról és felszolgálásáról. Bármely italcsomag kiegészíthető koktélokkal, amelyek lehetnek alkoholmentesek és alkoholosak. A röviditallal bővített italcsomag választása esetén minden italt és koktélalapanyagot mi biztosítunk.

Terem dekoráció

A dekoráció kiválasztása az esküvői készülődés egyik igen fontos része. Már az érkezésükkor el kell, hogy varázsolja az vendégsereget. Minden esetben a pár dönt a színekről, dekorációs elemekről, a dekoratőrünk feladata a megvalósítás. A tervezés során megszületik a színvilág és a stílus. A választást régebbi esküvőkről készült referencia képekkel és inspirációkkal segítjük. Minden pár egyedi, minden esküvő más a dekoráció is ugyanígy egyedi lesz.

A dekoráció megálmodása és kivitelezése mellett a meghívó, a menü és ültetőkártyák, köszönő ajándékok és virágcsokrok megtervezésében és kivitelezésében is segítséget nyújtunk. Így minden harmóniában lehet mindennel. Mind ehhez bőséges textília választék, fénydekorációk egyedi virágdekorációk állnak rendelkezésre.

 

Nairam.hu