A nyár nemcsak a nyaralásé, hanem az esküvők évszaka is. Ha mi is meghívót kaptunk egy rokonunk barátunk nagy napjára akkor itt az ideje, hogy szétnézzünk a nászajándék lehetőségek között. Ha eldöntöttük, hogy ajándékot veszünk és nem az egyszerű pénz a borítékban lehetőséget választjuk akkor ügyeljünk rá, hogy hasznos és jó minőségű legyen a nászajándék.

A háztartási eszköz népszerű nászajándék

A leghasznosabb és legnépszerűbb esküvői ajándékok egyértelműen a háztartási eszközök, berendezések. Ha a pár már az esküvő előtt is közös háztartást vezetett akkor is bizonyosan van, ami még hiányzik. Erről azért óvatosan tájékozódjunk, mert a harmadik robotporszívónak valahogy már nem lehet olyan felhőtlenül örülni, mint az elsőnek. Kicsikönnyebb a dolgunk, ha csak az esküvő után költöznek közös otthonba. Több mindenből válogathatunk mivel is lepjük meg őket.

Fontos kérdés van-e háziállata a párnak. ez esetben érdemes kifejezetten szőrt és szöszt tökéletesen összeszedő berendezést válasszunk a számukra.

A Xiaomi robotporszívó tökéletes választás válasszuk bámely extrákkal rendelkező változatát, nem fogunk csalódást okozni vele. A gyártótól megszokott funkciógazdagsággal fogja szolgálni a megajándékozottokat, patyolat tisztaságot varázsolva a lakásban.

Szuper választás: a Xiaomi robotporszívó

Extra előny a Xiaomi Roborock S6 Max V robotporszívó tekintetében, hogy jelentősen jobban tájékozódik elődeinél. A LIDAR szenzor mellett ikerkameráinak segítségével tökéletesen látja a lakást és a tökéletes feltérképezéssel nem elégszik meg. A takarítást is csakis tökéletesen tudja elvégezni.
A készülék egyszerre akár négy térkép tárolására is alkalmas, így több szintes házban is könnyedén használható. Ezt a képességét a beépített mesterséges intelligencia, az úgynevezett ReactiveAI támogatja meg, mely a kamerákon keresztül nemcsak látja, hanem fel is ismeri környezetét.

Ehhez tökéletes adatbiztonság társul, a cél, hogy az okos porszívó a látott kép alapján mindig a legjobb döntéseket tudja meghozni, a legmagasabb színvonalú tisztaság elérése érdekében. A porszívó ráadásul szorgalmas kisdiákként folyamatosan tanul, így minden egyes használattal egyre tökéletesebb munkát végez.

Hatalmas szívóerő akár 180 perc üzemidő mellett

Minden porszívó és minden robotporszívó legfontosabb tulajdonsága a megfelelő szívóerő. A Xiaomi gondoskodott róla, hogy ezen a téren se okozzon csalódást Roborock S6 Max V, ezáltal 2500 Pa teljesítménye lepipálja a hagyományos porszívókét. A nagyobb súlyú szennyeződésekkel is könnyedén megbirkózik, mindezt, igen magas akár 180 perces üzemidővel képes tenni egyetlen töltéssel.
A merülés előtt magától visszatalál a dokkolójára automatizáltan feltölti az 5200 mAh-s akkumulátort, majd folytatja a munkát ott, ahol korábban abbahagyta.

Elektronikus vízpumpa a hatékonyabb felmosásért

Az eddigiek is bizonyára meggyőzőek voltak a Xiaomi remek robotporszívójáról, de ami még ennél is vonzóbbá fogja tenni az a felmosás funkció. A gyártó ellátta az eszközt egy elektronikus vízpumpával, amely nem bízza a gravitációra a feladatot, hanem mindig csupán annyi vizet adagol a mopra, amennyire az adott munkához szükség van. A vízmennyiséget mi magunk is szabályozhatjuk, de semmiképpen sem kell amiatt aggódnunk, hogy a padlónkat eláztatja szorgos kis masinánk.

A Mi Home vagy Roborock telefonos applikációknak hála a Xiaomi robotporszívója igen sokoldalú. Választhatunk négy üzemmód közül, kijelölhetünk a porszívó számára virtuális falakat, no-mop zónákat és számos más beállítás is lehetséges.
Ezzel a nászajándékkal biztosan nem fogunk mellé.

Okos mérleg

A közös élet kezdés feladatokkal is jár. Ezek egyike a sütés-főzés hacsak nem járunk étterembe vagy az ételfutár is megoldás lehet. Vannak ifjú házasok, akik ezt a megoldást választják. Bármilyen ételt vagy süteményt könnyen elronthatunk az arányok be nem tartásával. Ennek elkerülését segíti a digitális konyhai mérleg, amelynek már kapható okos változata is.