A feladatok oroszlánrésze az esküvőt szervezőknek jut, de vendégként is akad, amire megoldást kell keresnünk. Ilyen például a nászajándék kérdése. Előfordul, hogy a házasulandó pár a meghívón világosan feltünteti, mit szeretne, például megadja egy ajándékbolt címét ahol az általuk előre kiválasztott ajándékok közül kiválaszthatjuk, mivel szerzünk örömet nekik. A másik támpont az lehet, ha finoman, de világosan közlik velünk, hogy a legjobban pénznek örülnének. Minden más esetben a mi feladatunk kitalálni mi az, ami valódi meglepetés, különleges, emlékezetes és valóban örömet szerzünk vele.

Az alábbiakban adunk néhány ötletet, ami nem feltétlenül használati tárgyakra vonatkozik, inkább a kreativitáson van a hangsúly de ha csodaszép lakberendezési tárgyak közül válogatnál akkor a Kerámia Otthon Vintage Lakberendezés webáruház nem fog csalódást okozni.

Könyvecske jókívánságokkal

Ezzel biztosan mosolyt csalhatsz a jegyespár arcára, persze nem hátrány, ha elég jól ismered őket. Írj össze jókívánságokat vagy akár tanácsokat a menyasszony és a vőlegény számára házastársként, évfordulókhoz, az első gyermekük születéséhez. A könyv kizárólag róluk szóljon. Beleszőhetsz közös élményeket, emlékeket is. Az egyediség garantált és akkor igazán szórakoztató, ha humort is csempészel bele.

Élmény ajándékba

Egy nászajándék ötlet lehet sokkal kreatívabb, mint egy marék sorsjegy vagy egy kenyérpirító. Mi lenne, ha élményt adnál ajándékba? Ez lehet egy romantikus utazás, vagy néhány nap egy wellness hotelben vagy vadvízi evezés, de akár hőlégballon utazás is lehet vagy ejtőernyőzés attól függően mennyire bevallásosok a pár tagjai. Fontos, hogy olyan ajándékot adjunk, aminek tudjuk, hogy valóban tudnak örülni és nem fog az erről szóló ajándékutalvány egy fiók mélyén pihenni, amíg csak le nem jár. Az ajándék mindenképpen illeszkedjen a pár stílusához és kockázat vállalási kedvén se lépjen jelentősen túl.

Lakberendezés tanácsadás ajándékba

Nem megszokott mégis remek ajándék lehet, ha az otthonteremtéshez kap segítséget a fiatal pár például egy lakberendezés tanácsadás keretében. Van, akinek a vérében van ez és ösztönösen remekül rak fészket, de egyáltalán nem szégyen ehhez profi segítségét kérni. Ha kisbútorokkal vagy más kiegészítőkkel lepnéd meg a párt érdemes inkább ajándékutalványt adni, mert egyáltalán nem biztos, hogy az a színvilág, amit te csodásnak tartasz hozzájuk is illik. Sajnos, ha olyat választasz, amit ők nem részesítenek előnyben akkor csak egy lomot ajándékoztál, amit bizonyára az első adandó alkalommal tovább fognak adni.

Az örök sláger a fénykép

Bájos nászajándék ötlet és nem igényel nagy befektetést vagy sok munkát egy három részből álló fényképkeret. A képek benne a pár megismerkedését idézik fel az eljegyzésüket és a nagy napjukat. Ez tovább gondolva is izgalmas lehet. Egy nagyobb sok kép elhelyezésére lehetőséget kínáló képkeretben az eddigi közös életük kedves vagy legszebb pillanatit kiragadva töltheted meg képekkel. Még az is lehet, hogy a nappalijuk főhelyén kap majd helyet a gyűjtemény.