Ma ennek beszerzése, akár vásárolni akár kölcsönözni szándékozunk, már igazán nem okozhat gondot, hiszen van választék bőven, ha pénztárcánk engedi az esküvői ruhaszalonok akár világhírű divattervezők modelljét is beszerzik számunkra.

Kölcsönözzek vagy vásároljam meg?

Az olcsóbb megoldást nyilván az esküvői ruhakölcsönzők jelentik, ahol elegáns, de barátságos környezetben ma már akár teljes körű esküvőszervezői szolgáltatással és szebbnél szebb esküvői ruha modellekkel várják az érdeklődő menyasszonyokat és családtagjaikat.

Menyecskeruha

Az esküvői ruhaszalonok szolgáltatásai között az esküvői ruhák kölcsönzésén kívül szerepel még a menyecskeruha, koszorúslányruha és különböző alkalmi ruhák kölcsönzése illetve árusítása.
Minden menyasszony más és más egyéniség, amit a különféle anyagok és szabások valamint az egyedi kiegészítők hivatottak kihangsúlyozni, gondolunk itt a fátyolra, cipőre az esküvői ruhához illő ékszerre illetve kesztyűre. 

 

Romantikus vagy elegáns legyen?

 

A menyasszonyi ruha lehet hagyományosan romantikus, visszafogott, szolidan elegáns, de a bevállalós hölgyek számára rendelkezésre állnak extravagáns, színben vagy fazonban szokatlan ruhaköltemények is, sőt általában teljesen új egyéni elképzelések megvalósítását is vállalják a saját varrodával rendelkező menyasszonyi és alkalmi ruhakölcsönzők.

Az esküvői ruhaszalonok általában óriási méretválasztékkal rendelkeznek akár 32-62-es méretig, a kü

lönböző női alkatok előnyeit kihangsúlyozó és előnytelengégeit korrigáló fazonokból, amelyekkel bármilyen  igény kielégíthető.