Minden nő szeretne a legszebb és a legkülönlegesebb menyasszony lenni, van akinek sikerül van aki csak egy hatalmas fiaskót könyvelhet el a menyasszonyként való szereplése emlékéül.

Megtaláltad már álmaid ruháját?

Ha éppen keresed Te milyen ruhában szeretnél hercegnő lenni az esküvőd napján érdemes szétnézned az alábbi ruhák között, már csak azért is, mert már az is eredmény ha azt tudod mi az amit biztosan nem  szeretnél viselni.

Romantikus vagy szuperszexi szeretnél lenni?

Megcsodálhatod  a romantikus vagy szuperszexi modelleket, szokatlan és vitathatalanul merész színválasztásokat és kuncoghatsz a nevetségesen túlzó megoldásokon.

 

Pálcát azért ne törjünk felettük, ha ezek a menyasszonyok boldogok voltak ezekben  a ruhákban és különlegesnek érezték magukat, kik vagyunk mi, hogy elítéljük őket ezért.

 

 

 

 

 

 

A lehetőségeid határa a csillagos ég

Elégedjünk meg azzal, hogy előttünk a pálya, mi még dönthetünk jobban és mi lehetünk a legszebb menyasszony legalább a saját esküvőnkön, megőrizve egyéniségünket és méltóságunkat.

Szexi esküvői ruhák

Az, hogy szexi legyél és közben méltóságteljes gyönyörű menyasszony is légy egyszerre , nos ez a két dolog nem mindig összeegyeztethető. Neked mi a véleményed erről?

 

 

Színes habcsók menyasszony

Spanyolországban Agatha Ruiz de la Prada mindig meglepi az embereket vele színes mintáival.Esküvői ruhái nem jelentenek ez alól kivételt.

 

Ha egy híres tervező

esküvői ruháját  viseled nem mindig telitalálat sikerre.  Egyes tervezők néha vicces ötleteiket valósítják meg  esküvői ruhájáikban, és ha nem vigyázunk lehet , mint egy menyasszony a Marsról.

 

 

Ha nem elég ízletes az esküvői vacsi

Merész tervezők ételből is el tudják képzelni a menyasszony ruháját a nagy napra.
A násznép biztosan elégedett lesz a menü bőségességét illetően.

Környezetvédőknek ajánljuk

Megszállott környezetvédőknek ajánlhatjuk a papír esküvői ruhát. 100 %-ban újrahasznosított papírból.

Óvszerből???

Végül egy nagyon hasznos viselet a gyermekáldást egy későbbi időpontra tervezőknek: egy esküvői ruha óvszerekből! Kedves gólya: egyenlőre ezt a címet töröld a listádról!