Mindannyian vágyunk rá, hogy megtaláljuk a másik felünket és ehhez támpontokat keresünk. Ilyen a születési horoszkópunk is. Vajon az önfejű Vízöntő összeillik a fenséges oroszlánnal vagy csak végeláthatatlan csatározások színhelye lenne a kapcsolatuk? Kik azok összeillenek és kik azok, akik jobb, ha nem kezdenek kapcsolatba?

A csillagjegyünket a születési dátumunk határozza meg. Az azonos csillagjegyű emberek számos hasonló tulajdonsággal rendelkeznek. A szerelemben pedig meg lehet találni az össze illő, egymással harmóniában működő párosításokat és azokat is, amelyek jobb, ha elkerülik egymást.

Kos: fejjel a falnak, ki illik hozzá?

A kos csillagjegy leginkább az Ikrekkel, az Oroszlánnal és a Vízöntővel tud összhangba kerülni. A Vízöntő és a kos duóját a szenvedély és a pezsgés köti össze, ezért utolérhetetlen párost alkotnak.

Bika: csak reálisan

A Bak és a Bika között hamar kialakul az összhang. Mindkét jegy számára nagyon fontos az állandóság, a realitások talaján maradni és ez komoly kapcsot képezhet közöttük. Szeretnek filozofálgatni az élet nagy dolgairól. A bika-Szűz páros is nyerő lehet és a megfontolt, higgadt Bika a Rák számára is komoly vonzerővel bír.

Ikrek: a szeleburdi

Az Ikrek csillagjegyűek számára a Mérleg, Oroszlán, Kos vagy a Vízöntő jelenti a legjobb kapcsolódást és közülük a Mérleg a legjobb választás. Mindkettejük számára fontos a szárnyalás, a szabadság. Az Ikrek a Vízöntővel hasonló világnézetet vall, így ők is remekül kijönnek egymással.

Rák: a visszahúzódó

A Rák formabontó módon jól boldogul a többi Rákkal, de a Skorpió vagy a szűz is ideális társa lehet. A Skorpióval érzelmekkel teli, a családot a középpontba helyező kapcsolata lehet és az azonos célok illetve a hasonló temperamentum garantálja a harmóniát a kapcsolatukban.

Oroszlán: a király

A fenséges Oroszlán a Kossal és a Nyilassal csodás párt alkothat. Függetlenek és nagyvonalúak. A büszke Oroszlán néha zavarba jön a Kos csökönyösségétől, de ezt mindketten jól kezelik. A Nyilassal is meghitt, boldog kapcsolatot alakíthat ki.

Szűz: a gondoskodó

A Bakkal jó páros lehetnek, mindketten gyakorlatiasak és megoldásközpontúan közelítik meg az élet kérdéseit. A földön, két lábon álló Bikával biztonságos, mindkettejük számára tápláló kapcsolatot alakíthat ki. Egymásnak mindig támaszai lesznek, és sok örömöt szereznek egymás számára.

Mérleg: a társaság lelke

A Mérleghez az Ikrek illik a leginkább. Mindketten imádják a társaságot, szeretnek beszélgetni és a kalandokat. A Nyilas a kreativitásával varázsolja el a Mérleget, aki minden álmának megvalósításában hű támogatója lesz.

Skorpió: a szenvedélyes

A Halak vagy a Rák a Skorpió ideális partnere lehet, de a Skorpió-Skorpió párosítás is működhet. Lojalitása és figyelmessége kellemes társsá teszi. Érzékenysége és a másokkal szembeni empatikus magatartása hosszú távra is biztosítja a harmóniát a kapcsolatukban.

Nyilas: a szabadság híve

Az Oroszlán, a Kos és a Mérleg egyaránt kompatibilis lehet vele. A leginkább az Oroszlán mellett tud kibontakozni és a legjobb énjét hozza a felszínre. A kreativitásával bebizonyítja, hogy kapcsolatban élni izgalmas. A Kos és Nyilas kapcsolatában nagy szerepet kapnak az anyagiak és az együtt teremtés.

Bak: a realista

A Bak realizmusához remekül passzol a Bika földhözragadtsága, emiatt jól kijönnek egymással. A Bak okos és remek szervező és segíti, koordinálja a Bika célkitűzéseit. A szűzzel is jó páros lehet, mert mindketten realisták és jól tudnak együttműködni.

Vízöntő: a független

A szabadságot szerető Kossal jók lehetnek együtt. A Mérleggel és az Ikrekkel lenyűgöző harmóniában élhetnek együtt. Az Ikrekkel csodás szellemi partnerei lehetnek egymásnak.

Halak: az érzelmes

A Rák és a Bika jó összhangot alakíthat ki vele, de a Skorpióban is megfelelő társra lelhet. Az érzelmes Rákkal is boldoggá tehetik egymást, a számos közös érdeklődési pont támogatja ezt.