„Olasz” Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Szolgáltatás leírása

Az esküvő az egyik legszebb, legemlékezetesebb nap minden ember életében. Ahhoz, hogy ez a nap a lehető legjobbra sikerüljön, fontos dolog a megfelelő öltözék kiválasztása. Dolgozóink ehhez nyújtanak segítséget Önnek többéves tapasztalattal és szaktudással. Méretválasztékunk 34-56-os méretekig terjed. Ruhakollekciónkból lehetőség nyílik vásárlásra vagy kölcsönzésre. Természetesen a vásárolt és kölcsönzött ruhákat is alakra igazítjuk. Az aprólékos kézi díszítés, elegáns vonalvezetés, finom csipke és selyem anyagok teszik utánozhatatlanul széppé és egyedivé ruháinkat. A menyasszonyi ruha kiválasztásánál a hagyományos klasszikus fehér ruhák mellet a modern vonalvezetésű színes ruhákig minden megtalálható kollekciónkban.Szalonunk forgalmazza a világhírű spanyol az olasz az amerikai a kanadai modelleket. A különleges egyedi, vagy saját elképzeléssel érkezőknek is elkészíttetjük a megálmodott ruhát, vagy tanácsot adunk azoknak, akik bizonytalanok abban milyen fazon vagy szín előnyös viselet számukra.Ne feledkezzünk meg a násznép tagjairól sem. Örömszülőknek, rokonoknak kínálunk alkalmi és koktél ruhákat, koszorúslányoknak 10 fajta színben, 86 cm-től felnőtt méretig abroncsos, vagy A vonalú ruhákat. A ruhákhoz illő kiegészítőket is kínálunk eladásra vagy kölcsönzésre, fejdísz, fátyol, kalap, kesztyű, nyaklánclánc, fülbevaló, cipő, harisnya, fehérnemű, menyecske vagy alkalmi ruha), hogy Önnek ne kelljen a várost járnia 1-1 darabért. A különleges szabásvonalak, a nemes szövetek, az egyedi kiegészítők összképe biztos garancia arra, hogy a szalonunkból választó menyasszonyok így a NAGY NAPON boldogan állhatnak oltár elé kedvesükkel.

Héra Esküvői Ruhaszalon és Jelmeztár
Szolgáltatás leírása

Kollekciónk német, olasz, angol ruhákból épül fel, melyek a 34-es mérettől az 52-es méretig megtalálhatóak az uszályostól az egyszerű vonalúig. Manapság divatos a fehér és az ekrü is, ezért mindegyik szín egyformán kedvelt. Az uszályos ruha elegánsabb a kötött ceremóniákra, mely a vacsora és az azt követő mulatságra könnyen feltűzhető, így a mozgásban, és a táncban nem akadályozza a menyasszonyt. Aki viszont nem uszályost szeretne, annak nagyszoknyás vagy szolidabb ruha viseletet, egyszerűbb vonalakkal, díszesebb, vagy kevésbé díszes modelleket tudunk ajánlani.

Sikk Esküvői Ruhaszalon
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Szalonunkban a világhírű LA SPOSA, ST. PATRICK modelljei mellett DEMETRIOS, EDDY K. modellek és a hazai neves készítők ruhái is megtalálhatóak.Elegáns bőr és szatén menyasszonyi, menyecske és alkalmi cipők több színben és fazonban 34-42 méretig.Menyecske ruhák több színben és fazonban.Koszorús ruhák gyerek és felnőtt méretben, divatos színekben és fazonokban.Kiegészítők: ékszerek, stólák, fátylak, kesztyűk, táskák, fejdíszek.Ballagási öltönyök végzős diákok számára 80 színben és 10 fazonban méretre készítve, ingek 24 színben rendelhetőek.Szalagavató táncruhák több színben, fiúk részére szmokingok kiegészítőkkel kölcsönözhetők. Férfiak számára WILVORST - Carlo Benetti - TZIACOO öltönyök forgalmazása, méretre készítése egyedi igény szerint, inggel és kiegészítőkkel együtt. Férfi cipők 39-45 méretig.

Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon
Szolgáltató/Cégnév
Szolgáltatás leírása

Árukészletünk több híres külföldi és hazai tervező, készítő válogatott modelljeiből áll össze törekedve az egysíkúság és a tömegcikkek elkerülésére. Esküvői ruhakészletünk gerincét 2008 évtől az Ajkán és Veszprémben kizárólagosan forgalmazott BENJAMIN ROBERTS, MODECA, BLUE by ENZOINE és LILLY menyasszonyi ruhák és a már évek óta forgalmazott LORENZÓ UOMO férfiöltönyök teszik ki. Tevékenységünk nem csak az esküvővel kapcsolatos szolgáltatás köré csoportosul. Kiszolgálunk szalagavatóra tánc és alkalmi ruhával egyéneket és komplett osztályokat is, ballagási öltönyöket és kiegészítőket akciós áron készítünk méretre. Fontos esemény még az elsőáldozás, erre az alkalomra a kislányoknak többféle fehér ruhát tudunk biztosítani. Előtérbe kerültek a bálok, a céges és családi rendezvények, ahol a megjelenés alkalmi öltözékben illő. Emiatt egyre gyakrabban keresik fel üzletünket mind hölgyek, mind urak. Természetesen a felsorolt ruhákhoz szükséges és illő kiegészítők megvásárolhatók, kölcsönözhetők. A közvetlen beszerzés miatt szalonjaink, kedvező árakkal és folyamatos akciókkal várja vendégeit.